Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-11, 10:33 PM   #276
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
作者: 紅鞋子 查看文章
你本身冇變壓器?如果本身買過任何日版CONSOLE,咁應該已經有一個變壓器,唔洗特登又再買一個喎...
其實差唔係幾多

都係14XX左右....
新色可能會貴DD
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:39 PM   #277
6402oen
God of Gamer
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
- 邊隻保護貼好?

- 如果宜家出機去旺角先達阿婆度仲OK唔OK?

thanks!

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:40 PM   #278
enishi

註冊日期: Apr 2005
Wii U IDtsuiwil
3DS Friend Code1461 6149 1247
PSN  IDtsuiwil_jp
引用:
作者: 6402oen 查看文章
- 邊隻保護貼好?

thanks!
先達阿婆而家應該無新野賣...... (有錯請指正)
enishi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:46 PM   #279
MO

註冊日期: Aug 2005
引用:
- 邊隻保護貼好?

thanks!
我用緊key factory,
OK,
記得上MON最好都貼,
因為下MON邊位係會壓到上MON
MO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:48 PM   #280
cknjoshua
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2011
3DS Friend Code2492 4092 0397
引用:
- 邊隻保護貼好?

thanks!
貼聽好多版友話KEYFACTORY OK

我都係用梗D跟機送雜排...
不過近排越睇越唔掂
都想換全貼...

一向對先達冇乜好感-0-
同埋我諗個價都係差唔多...
所以去信和安心程度都高D
cknjoshua 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:48 PM   #281
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
- 邊隻保護貼好?

thanks!
保護貼剩系見過hori...不過都分幾種 上下mon ,全身
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:48 PM   #282
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
引用:
- 邊隻保護貼好?

thanks!
九龍塘唔平?
先達高佬走左已經唔當果度係GAME場...

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:49 PM   #283
6402oen
╮(╯o╰)╭

引用:
作者: enishi 查看文章
先達阿婆而家應該無新野賣...... (有錯請指正)
證明我我耐冇o係阿婆度買野

引用:
作者: MO
我用緊key factory,
OK,
記得上MON最好都貼,
因為下MON邊位係會壓到上MON
thx

├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
舊 11-30-11, 10:51 PM   #284
6402oen
╮(╯o╰)╭

引用:
作者: W!LL 查看文章
九龍塘唔平?
先達高佬走左已經唔當果度係GAME場...
咁我應該會o係信和出機

舊 11-30-11, 11:56 PM   #285
laurance
Insane Gamer
~

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code1891 1504 8314
白機$1480入手/
老板同我講要差8粒鐘,其實洗唔洗?
laurance 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 12:28 AM   #286
winsonandcyndi
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2007
3DS Friend Code1805 2275 4418
引用:
作者: laurance 查看文章
白機$1480入手/
唔洗...
winsonandcyndi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 09:13 AM   #287
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
昨晚買了
成功連左家中既Wi-Fi
亦開左3DS個Wi-Fi 開關
想試入e-Shop
但連接失敗

請指教
唔該晒
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 09:15 AM   #288
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 星矢 查看文章
昨晚買了
成功連左家中既Wi-Fi
亦開左3DS個Wi-Fi 開關
想試入e-Shop
但連接失敗

請指教
唔該晒
出咩error code?
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 09:15 AM   #289
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
白機$1480入手/
引用:
作者: winsonandcyndi 查看文章
唔洗...
我一買已經夠電玩成晚......
舊 12-01-11, 09:22 AM   #290
星矢
Game Master

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
出咩error code?
唔該晒先
而家部機唔係手
睇到再講你知
舊 12-01-11, 09:25 AM   #291
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
- 邊隻保護貼好?

thanks!
好難話邊款貼最好,因為多數人只會經歷到一款......

我用緊hori全身貼,個貼法真係特別正&方便,生手都易貼(因為mon以外鋪頭多數唔會幫你貼)
全身適合唔鍾意用殼增加重量嘅人(例如我)
特別係如果會屠龍加埋追加pad的話就更加應該考慮用全身
至於貼嘅效果我覺得都唔差

出機......阿婆問題大家都提左
如果想出都係信和多鋪頭選擇
近近地加埋好景都得嘅

以上
舊 12-01-11, 09:27 AM   #292
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
唔該晒先
而家部機唔係手
睇到再講你知
說明書/任記官網都有列晒error code大致咩原因
試下睇唔睇得明d日文
唔明就post上黎啦,分分鐘到我再入黎可能已經大把人救左你~
舊 12-01-11, 09:28 AM   #293
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
白機$1480入手/
想叉都叉唔到
家陣咩電器都識叉夠自動斷電架啦

舊 12-01-11, 10:11 AM   #294
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
有冇版友有買外置電磁?有冇邊隻產品推介一下?謝謝!
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:27 AM   #295
LonelyBlue
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code3652 0501 5654
PSN  IDChho_eadgbe
引用:
作者: seed2005 查看文章
唔知見街未呢?
LonelyBlue 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 12:38 PM   #296
星矢
Game Master

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
說明書/任記官網都有列晒error code大致咩原因
試下睇唔睇得明d日文
唔明就post上黎啦,分分鐘到我再入黎可能已經大把人救左你~

自己搞掂左
唔該晒
終於有商店野睇

不過任天堂地帶入唔到
003 1099

此篇文章於 12-01-11 12:54 PM 被 星矢 編輯。
舊 12-01-11, 12:59 PM   #297
紅鞋子
Junior Member

註冊日期: Oct 2011
引用:

自己搞掂左
唔該晒
終於有商店野睇

不過任天堂地帶入唔到
003 1099
任天堂地帶日本地區限定...
紅鞋子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 01:33 PM   #298
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:

自己搞掂左
唔該晒
終於有商店野睇

不過任天堂地帶入唔到
003 1099
引用:
作者: 紅鞋子 查看文章
任天堂地帶日本地區限定...
除非屋企Router set埋VPN,否則老任地帶同另外果個電視channel都係得個擺字
舊 12-01-11, 05:24 PM   #299
shodanng2
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: BistonC 查看文章
5月尾-> 6月7日
11月尾-> 12月8日
以後老仼話月尾有大update時你估佢下個月頭好la
前排有小更新
e.g. 好友表有得揀 Join Game
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 05:29 PM   #300
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
有無人見過邊度有呢舊野賣???

呢舊
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 Nintendo New 3DS LL 日版 maxwellduo 買賣專區 0 04-30-15 10:08 AM
出售 全新 任天堂 Nintendo 日版 白色 New 3DS Terry Sham 買賣專區 0 12-25-14 01:34 PM
[3DS] Nintendo 3DS 綜合情報討論區 01 neo2046 手提遊戲機討論版 1020 03-02-11 01:10 AM
[3DS] Nintendo 3DS 情報區 vol.2 neo 手提遊戲機討論版 1149 02-16-11 02:04 AM

現在的時間是 04:02 PM

手機版 | APP版