Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

查看投票結果: GAF全民重選,選出你心目中既冠亞季香港小姐 (最多有三票)
1. 麥皓兒 15 32.61%
2. 何傲兒 (旅遊大使獎) 25 54.35%
3. 張嘉兒 (冠軍/活力動感大使獎) 3 6.52%
4. 黃智雯 (五強) 4 8.70%
5. 鄭瑩瑩 7 15.22%
6. 王卉霖 7 15.22%
7. 周美欣 (季軍/魅力美腿大獎) 15 32.61%
8. 梁詠詩 1 2.17%
9. 王君馨 (亞軍/最上鏡小姐/國際親善小姐) 11 23.91%
10. 黃彥欣 1 2.17%
11. 黃頌妍 1 2.17%
12. 李潔瑩 3 6.52%
13. 梁嘉欣 1 2.17%
14. 趙嘉迪 (五強) 8 17.39%
15. 高可庭 3 6.52%
16. 鄭慧貞 0 0%
多重選擇投票。 投票者: 46. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 05-10-07, 02:25 PM   #1
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
香港小姐 又來了XD (選完先黎玩投票, 選你心目中既冠亞季XD)

香港小姐 又來了XD
候選港姐性感出擊搶入圍
http://hk.news.yahoo.com/070509/60/273rz.html

琴日有幸見到2,3個..條坑真係幾深

後面個件..XDDDD
唔好玩啦-.-..你都黎選
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 02:27 PM   #2
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
後面果件真係可以POST 02度...

舊 05-10-07, 02:31 PM   #3
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
一幅港女相...
港女選舉~

舊 05-10-07, 02:39 PM   #4
呂鳳仙
God of Gamer
錢錢錢錢錢錢錢

註冊日期: Jan 2002
我好鐘意生果日報成日「翻版XXX、A貨XXX、肥版XXX」呢o的形容詞,好鬼抵死

唔知其他報紙有冇呢類o野講~

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……

此篇文章於 05-10-07 02:42 PM 被 呂鳳仙 編輯。
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 02:41 PM   #5
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
近呢幾年都冇乜點睇
今年都唔會例外

舊 05-10-07, 03:01 PM   #6
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
而家港姐要當笑話睇先會好睇

舊 05-10-07, 03:06 PM   #7
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: AshleyYan 查看文章
而家港姐要當笑話睇先會好睇
好多去選既都有"黑歷史"

舊 05-10-07, 05:28 PM   #8
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: lauchai 查看文章
好多去選既都有"黑歷史"
落選都大把人包啦..
舊 05-10-07, 06:03 PM   #9
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
只係無記吸立演員的一種方法……

舊 05-10-07, 06:13 PM   #10
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
作者: SANG2003 查看文章
落選都大把人包啦..
引用:
作者: A HoManTin Work 查看文章
只係無記吸立演員的一種方法……
我諗去十個去選o既都冇兩個會諗自己拎冠軍,
贏o左冠軍就一定要同無記拍一兩套劇,
仲要周圍走做咩親善大使,台慶仲要陪6叔飲酒,
鬼咁唔得閒……

不如快快趣趣落選,之後睇邊個有錢佬睇中自己好過

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 06:52 PM   #11
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
哈! 唔覺唔覺咁快又選港扖了......

本童子都已經唔知講左幾多次
而家響香港, 靚女不選美, 選美非靚女

一黎, 靚女想入演藝界途徑(未計邪道)比以前多左, 唔似以前咁唔靠人事就幾乎只可靠選美
二黎, 港姐個朵自從李嘉欣開始已經攪臭哂啦......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 06:58 PM   #12
SANG2003
Banned
希望之星

邪道XD?XD
舊 05-10-07, 07:00 PM   #13
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
邪道XD?XD
你應該明白的
不過果d多數到最後都係紅唔起的

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 05-10-07, 07:07 PM   #14
Crazy Gamer
Grabber

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
二黎, 港姐個朵自從李嘉欣開始已經攪臭哂啦......
點解既?
佢做左d咩野?
白 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 07:15 PM   #15
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 查看文章
點解既?
佢做左d咩野?
俾全霉寫臭左
之後唔記得幾年之後, 有屆港扖冠亞軍爭仔爭到臨門搶婚, 就真真正正係臭哂個朵喇

老實講, 近十幾年選出黎的冠軍, 好似淨係得劉太同李太評價好d咋喎......

死神Lv.3能力覺醒
舊 05-10-07, 07:21 PM   #16
SANG2003
Banned
希望之星

蛇c曼係咪港姐出身?XD
舊 05-10-07, 07:31 PM   #17
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
蛇c曼係咪港姐出身?XD
季軍

死神Lv.3能力覺醒
舊 05-10-07, 07:47 PM   #18
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
2千年之後的
不是叫港姐
叫港女選舉\ /

出位? 笑話 真係笑話

此篇文章於 05-10-07 07:47 PM 被 龍之子 編輯。 原因: 打錯字
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:07 PM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
俾全霉寫臭左
之後唔記得幾年之後, 有屆港扖冠亞軍爭仔爭到臨門搶婚, 就真真正正係臭哂個朵喇
翁嘉穗搶嬴左條海馬...

引用:
老實講, 近十幾年選出黎的冠軍, 好似淨係得劉太同李太評價好d咋喎......
劉太...美貌,智慧與學識並重

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:19 PM   #20
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
翁嘉穗搶嬴左條海馬...
之後海馬床褥就越做越dup......

引用:
作者: Busconcamp 查看文章
劉太...美貌,智慧與學識並重
但係, 當年初當選果陣唔少人質疑過第一項......

死神Lv.3能力覺醒
舊 05-10-07, 09:24 PM   #21
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
近三、四年港姐冠亞季咩樣邊個乜名我不知
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:47 PM   #22
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
反而跑出左個"咪神"
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:48 PM   #23
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
-skip-

後面個件..XDDDD
唔好玩啦-.-..你都黎選

係隨從黎姐~

舊 05-10-07, 09:50 PM   #24
sqling

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: NOIDEAW 查看文章
係隨從黎姐~
通常妹仔靚過公主播
sqling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-10-07, 09:50 PM   #25
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
信本童子啦
呢d野能夠忘記掉係一種幸運

死神Lv.3能力覺醒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:55 PM

手機版 | APP版