Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 04-01-07, 12:05 PM   #1
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
尋晚恐怖熱線有個澳洲聽眾......

話見到有個類似Matrix......戴住黑超既靈体.....
我諗起我之前都見過類似既形態..... 不過澳洲聽眾見到個款恐怖好多...又乜露排骨出黎....

以前我post 過~~

前年,當我sleep果時,我訓上隔床的,可以由隻窗門反射望番出去廳ga ma~之後望到一個戴住黑超的男人企係廳度(佢企左有10秒)......then我望番去廳,冇ga wor.....之後望番隻窗.....已不見左~跟住落床出廳......乜都冇~~果時我老豆仲食梗飯~

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)

此篇文章於 04-12-07 10:36 AM 被 cloud 編輯。
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 12:21 AM   #2
thesame
Insane Gamer
大同

註冊日期: Aug 2005
咁搞笑? 你老豆係唔係仲睇緊電視,咩都唔知?
thesame 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-07, 10:37 AM   #3
cloud

引用:
作者: thesame 查看文章
咁搞笑? 你老豆係唔係仲睇緊電視,咩都唔知?
佢見唔倒........
我果時時運低掛
不過間屋不嬲冇野~~

舊 04-12-07, 09:46 PM   #4
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
大約幾多分鐘左右
我想聽番

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-07, 11:05 PM   #5
cloud

引用:
作者: 龍之子 查看文章
大約幾多分鐘左右
我想聽番
http://streaming01.metroradio.com.hk.../20070401a.wma
46:00

舊 04-14-07, 08:01 PM   #6
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
呢D係佢事後唔識處理
咪攪成咁
唔怨得人 ""

外國高速公路多

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉