Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-04-03, 03:08 PM   #1
孫武
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2002
gundam online game

http://robot.ezandy.net/

gundam onlineGO
孫武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 03:09 PM   #2
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
又係ebs:@_@":

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 03:11 PM   #3
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
經已不想玩了......
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 03:16 PM   #4
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
GO呀~~~~~
唉~~~好想玩返,但玩唔到~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-03, 11:20 PM   #5
小黑
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
玩過唔知幾多次呢d咁既game....
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-03, 02:25 AM   #6
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

呢隻唔同架,一班學生自己寫架~~~~~

舊 11-05-03, 04:12 AM   #7
Andromeda
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
E隻唔同其他果D架,比起EBS果D好玩

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-03, 02:30 PM   #8
孫武

引用:
Originally posted by GEESE :
呢隻唔同架,一班學生自己寫架~~~~~
引用:
Originally posted by *戀水蝶* :
E隻唔同其他果D架,比起EBS果D好玩
你地都有玩架?係入面叫咩名呀>?

舊 11-05-03, 06:01 PM   #9
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

http://www.frwonline.com
....

舊 11-05-03, 06:04 PM   #10
^-^小人物
Game Master

PSN  IDHero_Infinity
XBox Live GamertagHero Infinity
終於有人係度提這隻啦~
好耐之前都玩緊啦~上年7月無記錯的話~
如果唔係down左成年就正...
但玩返後買完部HI-NU就無忍了....

BlackTEAM
^-^小人物 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-03, 06:08 PM   #11
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:
Originally posted by ^-^小人物 :
終於有人係度提這隻啦~
好耐之前都玩緊啦~上年7月無記錯的話~
如果唔係down左成年就正...
但玩返後買完部HI-NU就無忍了....
叫咩名?
以前我都上過榜喎

あの頃のように

舊 11-05-03, 06:11 PM   #12
^-^小人物
Game Master

XBox Live GamertagHero Infinity
引用:
叫咩名?
以前我都上過榜喎
呵呵~你個名好熟~有d記憶
我叫1231heero
是一名無名小卒~無咩人識我~~~

BlackTEAM
舊 11-05-03, 06:12 PM   #13
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:

呵呵~你個名好熟~有d記憶
我叫1231heero
是一名無名小卒~無咩人識我~~~
係~?不過果陣我唔係用戀水蝶個名玩喎

あの頃のように

舊 11-05-03, 06:14 PM   #14
孫武

而家仲有邊個反緊教下我丫,錢又冇,lv 又低

舊 11-05-03, 06:14 PM   #15
^-^小人物
Game Master

引用:
係~?不過果陣我唔係用戀水蝶個名玩喎
咁論壇呢?
我記得係見過這名字...

BlackTEAM
舊 11-05-03, 06:18 PM   #16
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:

咁論壇呢?
我記得係見過這名字...
我論壇叫清蒸水XX

あの頃のように

舊 11-05-03, 06:21 PM   #17
^-^小人物
Game Master

引用:
我論壇叫清蒸水XX
可能有個水字的關係
我已經無玩好耐....

BlackTEAM
舊 11-05-03, 06:24 PM   #18
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:

可能有個水字的關係
我已經無玩好耐....
我個ACC都已經比人DEL左喇~~

あの頃のように

舊 11-05-03, 06:28 PM   #19
^-^小人物
Game Master

引用:
我個ACC都已經比人DEL左喇~~
咁我都應該係啦....b

BlackTEAM
舊 11-08-03, 09:29 AM   #20
integrator
潛艇基地八十七™

XBox Live GamertagCloudScy
而家仲有邊個玩緊呢隻??
幾得意咁喎
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-03, 11:19 AM   #21
孫武

引用:
Originally posted by 無聊人雲長 :
而家仲有邊個玩緊呢隻??
幾得意咁喎
我玩緊~

舊 11-08-03, 02:30 PM   #22
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
叫咩名?
以前我都上過榜喎
嘩~~~好勁呀!!上過榜架~~~~~~~偶像呀~~~~~~~~

舊 11-09-03, 07:59 AM   #23
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:
Originally posted by GEESE :

嘩~~~好勁呀!!上過榜架~~~~~~~偶像呀~~~~~~~~
洗唔洗又入我呀:@_@": 我叫上過榜,不過你仲高過我啦

あの頃のように

舊 11-09-03, 11:17 AM   #24
integrator
潛艇基地八十七™

XBox Live GamertagCloudScy
隻game都幾地獄喎...
每次戰鬥完都要等好耐...:@_@":
integrator 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-03, 01:08 PM   #25
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

引用:
洗唔洗又入我呀:@_@": 我叫上過榜,不過你仲高過我啦
個位靚嘛~~唔入對你唔住~~~
各位,入國就入自護公國啦~~~CCCCC

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
問 : 如果一個對"高達"全沒認識的人, 應如何開始去睇/了解成個故事? KIM 日本動漫畫討論版 277 07-08-07 11:06 PM
NEW:AIAS Awards得獎名單 - Call of Duty nabs Game of the Year at D.I.C.E. 神祕人1號 電視遊戲討論版 1 03-08-04 12:19 PM
E3参展游戏列表提前曝光 Raymondz 電視遊戲討論版 8 03-03-04 05:07 PM
IGN The Best of 2003 Award Janus 電視遊戲討論版 0 01-19-04 11:17 AM

現在的時間是 06:31 PM

手機版 | APP版