Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-21-04, 03:20 PM   #176
小特特
God of Gamer
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
引用:
作者: YanKan
剛剛睇哂turn a...
個結局睇到我好無奈...
蘇斯亞好可憐ar...冇人要...隊長死左,羅倫又唔鍾意佢...
但係套野真係好好睇ar...
好睇過seed多多聲...
ソシエ係劇場版係隊長死左之後有著住婚紗拜祭(紀念!?)佢既一幕Q_Q

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 03:23 PM   #177
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Norm
F91係電影,所以根本做唔倒有深度,本小說的確係交待左故事既背景,但係後面一樣好亂,所以冇咩意思....不過因為F91有我喜歡既女角西西莉,所以都係:good....
CROSS BONE先正~~

--------------------------
依家d高達~新不如舊~~
故事黎講~0080先係最正~~

舊 10-21-04, 03:39 PM   #178
R-1
GAF GGXX團

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDR-1gaf
引用:
作者: gundamf91
CROSS BONE先正~~
不過交叉骨冇出到動畫...
本漫畫設定d人物又.....

舊 10-21-04, 04:17 PM   #179
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 小特特
係劇場版係隊長死左之後有著住婚紗拜祭(紀念!?)佢既一幕Q_Q
tv 都好似有, 佢企o係turn a 手掌上面, 仲問羅倫爆炸ge方向(好似)

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 04:20 PM   #180
小特特
薔薇騎士団

引用:
作者: 真!DC
tv 都好似有, 佢企o係turn a 手掌上面, 仲問羅倫爆炸ge方向(好似)
對對~
但係我唔記得TV版有冇..因為對上一次睇TV版都好幾年前..
呢幕好感人O_Q

Blog

pixiv
舊 10-22-04, 12:42 AM   #181
阿棠
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
引用:
作者: 小特特
對對~
但係我唔記得TV版有冇..因為對上一次睇TV版都好幾年前..
呢幕好感人O_Q
有 羅倫話係正後方 之後小姐叫佢將佢轉向正後方
之後turn a 高舉小姐

我都o岩o岩睇晒..
女王手上有介子 係邊個既呢?

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 12:53 AM   #182
Oaf

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: 阿棠
有 羅倫話係正後方 之後小姐叫佢將佢轉向正後方
之後turn a 高舉小姐

我都o岩o岩睇晒..
有咩???
冇留意...
對真既女皇冇咩好感~
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 01:34 AM   #183
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: Y.K少尉
不過交叉骨冇出到動畫...
本漫畫設定d人物又.....
西西里仲正左喎~~

舊 10-22-04, 10:35 AM   #184
阿棠

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
哈利 + 黃金型 = 超型
搞到好想玩GG用黃金型

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 12:07 PM   #185
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 阿棠
我都o岩o岩睇晒..
一定係羅倫
一定係羅倫
一定係羅倫...

舊 06-07-05, 12:15 AM   #186
星矢
Game Master

turn A Gundam 都幾好睇!!~

開始睇,睇左幾集
我好鍾意佢個故事背景.......

考古家崛出遠古d超文明科技這點最吸引我睇~
本人平時對於d古文明,外星人,之類等等好有興趣
更加吸引我睇同幻想.....

大家有無想過現實既地球上一個文明滅亡之後
好似故事中這樣,部份人類移居地球以外的地方
月球都幾近,可能d瑪雅人或者其他族裔真係移居
到月球都唔定
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:18 AM   #187
真!DC
Banned User
奉行我道

恭喜又多一位識貨之人~

舊 06-07-05, 12:19 AM   #188
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
Turn-A is good thing lei ga.....

舊 06-07-05, 12:21 AM   #189
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
好多人都話好好睇,但一見到部高達就唔想睇

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:26 AM   #190
Ewin
小明

註冊日期: Nov 2003
都係果句,o吾好當佢係高達就無問題。

舊 06-07-05, 12:27 AM   #191
巴克
Junior Member

註冊日期: Mar 2005
其實只要放下偏見,接受到野豬同其他騎呢機設
Turn A個故事其實算不錯的
巴克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:27 AM   #192
奇蹟少年J
Ultimate Gamer
高登駐GAF特派社員

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 蛋卷王
好多人都話好好睇,但一見到部高達就唔想睇
the design of turn A really not bad ga

舊 06-07-05, 12:27 AM   #193
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
作者: 星矢
開始睇,睇左幾集
我好鍾意佢個故事背景.......

考古家崛出遠古d超文明科技這點最吸引我睇~
本人平時對於d古文明,外星人,之類等等好有興趣
更加吸引我睇同幻想.....

大家有無想過現實既地球上一個文明滅亡之後
好似故事中這樣,部份人類移居地球以外的地方
月球都幾近,可能d瑪雅人或者其他族裔真係移居
到月球都唔定
遠古超文明科技 ?渣古?

turn a 一向都係好野~~係d人一見果部 高達...睇都未睇就即時彈到一文都無

舊 06-07-05, 12:27 AM   #194
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
只要唔好當是Gundam就幾好睇

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:28 AM   #195
星矢
Game Master

引用:
作者: 巴克
其實只要放下偏見,接受到野豬同其他騎呢機設
Turn A個故事其實算不錯的
我最鍾意個波型蟹~
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:30 AM   #196
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
這套東西 我看了10幾集就放棄左 之後d人話看到後面就好睇 但總是沒這個心.....

舊 06-07-05, 12:31 AM   #197
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
我都係近排先睇,除左機設之外,呢套野真係冇得頂
繼Z gundam之後成為我第2套最愛既gundam
同seed-d呢d垃圾完全冇得比
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:32 AM   #198
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
Turn A個外型設定其實好夾個故事的 (雖然未睇之前我都有份鬧 )
而且Turn A個故事係一流的

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-05, 12:32 AM   #199
simonwongdx

註冊日期: Aug 2003
Turn A 係幾好睇,個結局都唔錯

但,我想知個女王幾多歲,有無過千呢

舊 06-07-05, 12:32 AM   #200
小特特
薔薇騎士団

機設黎講...當我睇到14-5話開始覺得turn-a好型喎XD!!

Blog

pixiv

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「魔神英雄伝ワタル」BD-BOX 好評発売中 石光 日本動漫畫討論版 247 01-13-24 04:25 PM
[動畫] 「電脳コイル」 BD-BOX化決定 Designer 日本動漫畫討論版 29 05-06-15 04:16 PM
[動畫] 劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer- BD/DVD 発売中 Vol.20 money 日本動漫畫討論版 415 08-19-13 02:53 PM
[動畫] 「CANAAN」 BD BOX 7月18日発売決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 284 06-25-12 11:08 PM
[動畫] 学園戦記ムリョウ BD-BOX化決定 money 日本動漫畫討論版 0 11-09-11 11:09 PM

現在的時間是 03:03 PM

手機版 | APP版