Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-17-04, 11:43 PM   #151
銀色流星
God of Gamer
疾 風 迅 雷

註冊日期: Jul 2004
0083都唔算是小型戰爭掛...

08ms只是集中講Asia戰線...

舊 10-17-04, 11:43 PM   #152
suger_ohkawa
Crazy Gamer
閱讀愛好者

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 小J
首op都唔知幾型
如何型法

始終覺得福田的代表作是CF......

舊 10-17-04, 11:46 PM   #153
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: suger_ohkawa
如何型法

始終覺得福田的代表作是CF......
ya ~不過唔明白點解有一兩個鏡頭明日香會露點,08ms又係咁

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-04, 11:47 PM   #154
銀色流星
疾 風 迅 雷

引用:
作者: 小J
ya ~不過唔明白點解有一兩個鏡頭明日香會露路,08ms又係咁
要照顧某一類觀眾...

舊 10-18-04, 12:02 AM   #155
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 銀色流星
要照顧某一類觀眾...
男性觀眾
明日香係CF?
我睇tvb版冇得睇

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 12:03 AM   #156
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

引用:
作者: 銀色流星
0083都唔算是小型戰爭掛...

08ms只是集中講Asia戰線...
不~~打錯了~~
0080至o岩~~

不過0083其實唔算大型~~只不過一班殘黨就搞到聯邦亂晒~~
一部gp02將場戰爭由小型變大型~~好耶~~

只描述某陸上小隊o既戰況~~唔係小型係咩~~

此篇文章於 10-18-04 12:05 AM 被 毒貓貓‧KIBA 編輯。
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 12:09 AM   #157
Akito86
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: 美洲豹>w<"
不~~打錯了~~
0080至o岩~~

不過0083其實唔算大型~~只不過一班殘黨就搞到聯邦亂晒~~
一部gp02將場戰爭由小型變大型~~好耶~~

只描述某陸上小隊o既戰況~~唔係小型係咩~~
迫到連幫出哂太陽炮仲小型?? 打ggf好多人下架....

舊 10-18-04, 01:55 AM   #158
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
F91係電影,所以根本做唔倒有深度,本小說的確係交待左故事既背景,但係後面一樣好亂,所以冇咩意思....不過因為F91有我喜歡既女角西西莉,所以都係:good....

舊 10-18-04, 03:58 AM   #159
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Kaiser
如果睇G唔睇熱血
咁會睇咩呢

G Gundam本身係一套擺明搵銀的「Gundam」
同T-A一樣,唔當佢地係Gundam黎睇就OK了。
我鐘意G,係因為主角身世夠仆咋~~~~~~~
比起好多所謂既悲劇人物,佢先叫做實至名歸~~~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 04:03 AM   #160
GEESE
Game Master
Ψ血族.狂氣之伯爵Ψ

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: Kaiser

有,看看W和Seed那麼多人看就知 b
W無內涵?學大家係呢個TOPIC常用果句:你唔識/肯欣賞0者~~~~~~~

被風吹拂白色的病房中 急落的花瓣隨風飛舞著
最後的時刻來臨 回憶起最重要的人
明天將化為灰燼回歸塵土吧
櫻花於窗中看見了 我要沈睡於他們之下
被溫暖包圍著 在你的手中...
沉靜的搬離304號室之時 似乎把你再次忘記
此後我將與櫻花共舞於風中搖曳回憶著你
GEESE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 05:14 AM   #161
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
o岩o岩睇返佢套劇場版

真係好好睇
一套唔似gundam的gundam

寫人,寫景都好正

turn a睇落都幾型
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 12:56 PM   #162
阿Wing
Game Master

註冊日期: Feb 2004
turn A o既故事性比起其他高達要好.....
劇情較吸引.....
阿Wing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 06:30 PM   #163
Tdot
Game Master
(っ-_-)っT.™

註冊日期: Aug 2004
Nintendo Switch IDSW3674-4571-8996
3DS Friend Code0259 0316 2233
PSN  IDt__________chk
引用:
作者: williamsiusuper
最尾同羅倫一齊係家姐定係女王黎ga?
是女王
好像個個人都有partner
不過有個最慘
羅倫去左要迪安拿
最後ending好像無基連出現的?

舊 10-18-04, 06:41 PM   #164
Heifetz
Game Master
獨身漢子

有一集說羅倫女扮男裝, 樣貌不俗.

http://hk.myblog.yahoo.com/cpc412
Heifetz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 08:39 PM   #165
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 怪人
是女王
好像個個人都有partner
不過有個最慘
羅倫去左要迪安拿
最後ending好像無基連出現的?
基連係唔係個傻佬?應該比turn x殺左

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 08:58 PM   #166
阿棠

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagTOM AIKAWA
引用:
作者: 青衣肥豬

影得好好多
後面有個魔鬼高達 正啊! 想要

後面有幾條美腿

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm

此篇文章於 10-18-04 11:20 PM 被 阿棠 編輯。
阿棠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 10:06 PM   #167
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: 阿棠
影得好好多
後面有個惡魔高達 正啊! 想要
叫魔鬼會好d...
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 10:40 PM   #168
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

引用:
作者: Akito86
迫到連幫出哂太陽炮仲小型?? 打ggf好多人下架....
我意思指原來應該只係小型戰爭~~只係一班殘黨罷~~
不過賈圖好野到偷左部GP02~~仲搞到聯邦成大班艦隊爆晒~~
演變成一場咁規模大o既戰爭~~
班殘黨真係好野~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-04, 11:21 PM   #169
阿棠

引用:
作者: Arcanist
叫魔鬼會好d...
已更正 SORRYSORRY
魔鬼變態過惡魔高達

UE Triple.fi 10 Pro 黎左啦黎左啦黎左啦!!!!!
http://www.ultimateears.com/superfi/...ueMetallic.htm
舊 10-19-04, 12:05 AM   #170
青衣肥豬
Senior Gamer

yeah
惡魔高達

舊 10-19-04, 12:28 AM   #171
Oaf

註冊日期: Dec 2003
佢地掘出黎o個部戰艦原本叫咩名
出自邊部gundam作品???
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-04, 07:43 AM   #172
阿棠

引用:
作者: 青衣肥豬

都係左邊魔鬼正 講GW我中意"多魯傑斯(MKI)"多D
(後面d女最正 )

舊 10-19-04, 11:26 AM   #173
Bigwater

引用:
作者: YanKan
出自turn a囉
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-19-04, 11:31 AM   #174
月之民 ̄▽ ̄
\( ´ー`)/

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: YanKan
都可以話係V部白色方舟既....

謎めく乙女に みんな~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
刺激が視線で 過激~(アイヤ アイヤ ヤー ヤヤヤヤー)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて~私を~泣かせて~)
誰か私を泣かせてよ(泣かせて そっと泣かせて)
ダメカナ? ダメダヨ♪
月之民 ̄▽ ̄ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 01:26 PM   #175
Oaf

註冊日期: Dec 2003
剛剛睇哂turn a...
個結局睇到我好無奈...
蘇斯亞好可憐ar...冇人要...隊長死左,羅倫又唔鍾意佢...
但係套野真係好好睇ar...
好睇過seed多多聲...
Oaf 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「魔神英雄伝ワタル」BD-BOX 好評発売中 石光 日本動漫畫討論版 247 01-13-24 04:25 PM
[動畫] 「電脳コイル」 BD-BOX化決定 Designer 日本動漫畫討論版 29 05-06-15 04:16 PM
[動畫] 劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer- BD/DVD 発売中 Vol.20 money 日本動漫畫討論版 415 08-19-13 02:53 PM
[動畫] 「CANAAN」 BD BOX 7月18日発売決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 284 06-25-12 11:08 PM
[動畫] 学園戦記ムリョウ BD-BOX化決定 money 日本動漫畫討論版 0 11-09-11 11:09 PM

現在的時間是 05:57 PM

手機版 | APP版