Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-11-05, 12:22 PM   #376
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 無賴男
講開又講,無記點解唔買turn A 播ga?
可能原因一: 幫唔倒笨大賺$, 笨大唔贊助
可能原因二: 第二集cut 無可 cut

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-05, 12:27 PM   #377
Robot-12412
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 真!DC
星期日朝早+PG+霧化
應該過到骨......o卦
Robot-12412 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-05, 12:32 PM   #378
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:
可能原因一: 幫唔倒笨大賺$, 笨大唔贊助
gundam系列唔少 野,應該見怪不怪ma
雖然story一流,可惜商業用途低 連X都有得播....

舊 06-11-05, 01:12 PM   #379
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
X、G等的gundam
模型好歹也是HG級

主角又換過機體
d MS又可以轉換型態
講商業化,turn a 真係唔夠人地爭
舊 06-11-05, 10:36 PM   #380
KENSNAKE
Ultimate Gamer
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:

冇計.套片機設唔係人人可以接受,而且唔係sell 女, 外表唔得=無商業價值.
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-05, 10:42 PM   #381
數碼石頭
眠い狼

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDartificialRock
引用:
作者: KENSNAKE
而且唔係sell 女
睇完套片我係想好似哈利咁入Diana親衛隊

だからそんな簡単に修正とか言わないで!!
700年前のティリアソフトのスタッフに謝って!!
數碼石頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-05, 11:24 PM   #382
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Robot-12412
其實呢d設定資料邊度睇得到~?
一般資料網上有
但呢一項好似係我fd講的

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-05, 11:30 PM   #383
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 數碼石頭
睇完套片我係想好似哈利咁入Diana親衛隊
我想趁"成人式"時在河邊浸親
被靚女救兼睇

Oruma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 12:18 AM   #384
主人
Game Master

註冊日期: Apr 2004
乜野叫做成人式?
主人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 12:21 AM   #385
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
前幾頁有講
UC+W+X+G = 黑歷史

渣古係遠古時代埋落黎的,用nanoskin保護住
(留意17話,已經唔知埋左幾多千年的舊渣古,出力仍不下於turn a )
唔係~~
出力係TURN-A高~~
只係後座力方面比較差~~

p.s.TURN-X係TURN-A出力6倍~~
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 12:49 AM   #386
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
作者: Daidi
我想趁"成人式"時在河邊浸親
被靚女救兼睇
浸親係係河度裸體游泳叉錯腳o者
"成人式"深夜上山睇人背脊同吸聖印,差好遠
(不過"成人式"所有大人都要落山,係山上面做o左乜真係冇人知 )
舊 06-12-05, 08:00 AM   #387
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
一般資料網上有
但呢一項好似係我fd講的
冇錯!!!~~~
Turn A整個上身其實係4個"飛彈盒"...........
仲可以成個"飛彈盒"折下來reload............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 08:10 AM   #388
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: Ginkan
哥連咪見過lor...

睇睇下turna既ova... 發現好似有d新既畫面@@"(雖然好少... 定睇花...)
都好過eva果個返生作ga la(無變 )
係電影版來的.
(點會吹得咁快個TOPIC )

此篇文章於 06-12-05 08:20 AM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 08:18 AM   #389
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
講開又講,無記點解唔買turn A 播ga?
在04年4月個GUDNAM & SUNRISE FESTIVAL內,
井上幸一的講座中有人問無記係唔係WV同turn A,

當時的答案係:已經買W. (點解唔播?) 一切係電視台的商業決定.

此篇文章於 06-12-05 12:40 PM 被 黑咪 破壞大王 編輯。
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 12:02 PM   #390
windbreaker
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
死小孩看不懂TURN A
windbreaker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 12:18 PM   #391
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
(不過"成人式"所有大人都要落山,係山上面做o左乜真係冇人知 )
點會唔知 ...個個大人都經過成人式架啦

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 01:28 PM   #392
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
睇完套v gun
更加鐘意turn a
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 04:59 PM   #393
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
看左40集turn a~
我覺得最差不是外界多數所講的機設,而係配角的人設.....
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 09:29 PM   #394
星矢
Game Master

註冊日期: Nov 2002
TURN A 有無 OP SONG 2 的?
定係由頭到尾都係一首?
星矢 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-05, 09:30 PM   #395
真!DC
Banned User
奉行我道

OP2
CENTURY COLOR

舊 06-12-05, 09:37 PM   #396
星矢
Game Master

引用:
OP2
CENTURY COLOR
第幾話開始?
THX~
舊 06-12-05, 10:03 PM   #397
Robot-12412
Crazy Gamer

引用:
作者: 星矢
第幾話開始?
THX~
第39話「小惑星爆裂」
舊 06-12-05, 10:10 PM   #398
真!DC
Banned User
奉行我道

http://www.accessup.org/anime/commen...=Giancarlo+EBI
OP: (1話) なし
(2~38話) ターンAターン : 西城秀樹
(39~50話) CENTURY COLOR : RAY-GUNS
ED: (1~15/17~40) AURA : 谷村新司
(16話) なし
(41~49話) 月の繭 : 奥井亜紀
(50話) 限りなき旅路 : 奥井亜紀

舊 06-12-05, 10:20 PM   #399
星矢
Game Master

引用:
http://www.accessup.org/anime/commen...=Giancarlo+EBI
OP: (1話) なし
(2~38話) ターンAターン : 西城秀樹
(39~50話) CENTURY COLOR : RAY-GUNS
ED: (1~15/17~40) AURA : 谷村新司
(16話) なし
(41~49話) 月の繭 : 奥井亜紀
(50話) 限りなき旅路 : 奥井亜紀
好詳細~
thx~
舊 06-13-05, 12:55 AM   #400
Ginkan
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
整多張...
Turn A Ver.Ka
好彩無用lee部@@-.-"

引用:
星期日朝早+PG+霧化
應該過到骨......o卦
第2集有d乜唔出得街
Ginkan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「魔神英雄伝ワタル」BD-BOX 好評発売中 石光 日本動漫畫討論版 247 01-13-24 04:25 PM
[動畫] 「電脳コイル」 BD-BOX化決定 Designer 日本動漫畫討論版 29 05-06-15 04:16 PM
[動畫] 劇場版 機動戦士ガンダム00 -A wakening of the Trailblazer- BD/DVD 発売中 Vol.20 money 日本動漫畫討論版 415 08-19-13 02:53 PM
[動畫] 「CANAAN」 BD BOX 7月18日発売決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 284 06-25-12 11:08 PM
[動畫] 学園戦記ムリョウ BD-BOX化決定 money 日本動漫畫討論版 0 11-09-11 11:09 PM

現在的時間是 02:53 PM

手機版 | APP版