Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-04-16, 01:57 AM   #801
YHW
God of Gamer
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
引用:
作者: DevilElvis 查看文章
九東投邊個好
唔講立場, 如果想民主派拎埋最後一席的話, 選擇只得一個吧

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 03:37 AM   #802
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
最後一次民調

灰色為宣布棄選者
多謝師兄一直以黎既整理
有參考到既地方 唔該晒

舊 09-04-16, 04:05 AM   #803
johnnycage20
Game Master
"一字馬" 明星

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code2449 5953 1887
朱凱迪

劉小麗

最後送這兩單網料給TK大大
實證一下
没有最差(的熱普城)、只有更差

|     /ヽ ヽ_//  
johnnycage20 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 05:04 AM   #804
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: johnnycage20 查看文章
朱凱迪

劉小麗

實證一下
首先 呢個世界d野欲加之罪何患無辭 我相信熱普城面對所有抹黑都只會咁諗

小麗果單我覺得無謂在 萬一佢今日贏左 有號召力了
真係要理呢件事了 係咪都唔受佢玩呢各大學者
佢利用你 你第時利用返佢 好過成唔到事

朱凱迪果篇 個理據係更弱
都只係想表達佢同泛民有路姐
其實收集意見同真唔真係有能力反映到比相關人等係兩回事
件事只能睇得出朱係好可能失責無盡所能反映所有人所有意見所有資料
但唔係咩實質証據去指責佢有咩過失
或者佢最錯只係當年唔係議員 無得係議員提出意見咋
諗深一層係咪只係件事結果失敗左乜都要入佢數
我覺得同兩革要講話雙學出賣港人係同樣水平囉
喂件事本身無佢點成事呀
同樣思維咁去諗的話
朱凱迪自己走去泥頭山同泥頭佬講數 又一定同大財團夾晒計做show既姐

我認為家陣唔係要選班聖人入議會
大家都只係投個希望
你有往例去懷疑朱劉入到去只是政棍唔好投佢地
我相信google完所有黑材料 你今日邊個都唔洗投了

舊 09-04-16, 05:34 AM   #805
婠婠

註冊日期: Mar 2005
屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹
屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹
屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹屹
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 06:53 AM   #806
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 某F 查看文章
有唔少監票義工被DQ

+票箱

https://www.facebook.com/hongkongpignews/
引用:
作者: Sito 查看文章
超區打算射落海的朋友,請選擇投廢票而非白票,提防有人做手腳
係未都做啦

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 07:53 AM   #807
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
票已投,一票不投熱普城
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 08:39 AM   #808
clanyuen1
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2002
XBox Live Gamertagclan3
票已投,一票不投民建聯

放心!高空工作,1人工作,10號風球出事你都有份,但公司唔保,
住戶是神,不得反抗...
clanyuen1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:02 AM   #809
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
雷動計劃?..攪笑計劃?

看到雷動計劃在九東推薦的名單..
叫人100%全投快必..
看來真係好想謝偉俊連任

這種推薦如何叫人做智慧選民?
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:07 AM   #810
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
契仔民調一路都唔係爭尾席,人地無當過你係對手囉…
由手機版發出
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:19 AM   #811
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: MS331 查看文章
契仔民調一路都唔係爭尾席,人地無當過你係對手囉…
由手機版發出
如果陳澤滔話支持快必的話
我會推薦朋友支持快必(5+3%但算叫做有機會)
但實際上兩者最後沒有協調
那單打獨鬥的話
任你有天大本領..
一天內要將票數追到最尾個席 (柯創盛再差勁都唔可能低過雙位數支持)
我覺得這種想法唔實際

兩害取其輕的情況下
我唯有推薦朋友投有勝算那位
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 10:54 AM   #812
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
雷動應該係有做統計,但佢個pool得自己友,所以結論怪怪地

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:38 AM   #813
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: johnnycage20 查看文章
朱凱迪

劉小麗

實證一下
欲加之罪,何患無辭!
網上抹黑,又點及熱普城D打手!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:40 AM   #814
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
參加了民調, 當然要全力支持容海恩同鼎

舊 09-04-16, 11:52 AM   #815
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
目的:打沈敵人

The enemy of my enemy is my friend

https://en.wikipedia.org/wiki/The_en...y_is_my_friend

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 11:54 AM   #816
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: YHW 查看文章
你都忽忽地嘅, 人地有晒STEP講到明要成立修憲委員會又要LOBBY又要成, 點即刻辭職呀, 用下你個腦啦好心, 人講你又講. 政治ABC, 辭職公投係手段, 永續基本法全民制憲先係目的. 案陳雲嘅講法, 佢認為如果熱普城能夠高票當選, 佢地就有民意籌碼可以做LOBBY, 有機會和平達至永續基本法. 咁如果目的已經達到又何需仲要辭職? 人地個講法係咁, 你信唔信佢有本事做得到就另一回事. 講到尾, 人地係講到明如果和平修憲唔得就會辭職公投, 唔好捉人字蝨
永續基本法根本是個偽名題,由一開始時根本就無呢句的,唔好玩啦,你話選5個人入去倒亂個議會,咁仲講得通,乜嘢修憲呢D字眼,以現在有功能組別的情況下,根本無可能有2/3議會贊成,講咁多偽名題,混淆視聽,算把啦!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 09-04-16, 12:10 PM   #817
knight-philip
Ultimate Gamer
カガミ

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: Fean 查看文章
或者我唔係好理解你個說法。但就我而家嘅角度去睇,「本身陰謀論就是用來令兩者間重拾信任,把矛頭轉向第3者的方法」呢個立論存在一個思考上嘅錯誤

假設A君與B君同選班長。期間B君做左一件好人好事。A君選情告急,為左重拾選票,於是A君就造謠生事。A君背後散播陰謀論,指B君所做嘅好人好事,完全係一場預先策劃嘅「好戲」。
班上同學有啲覺得係陰謀論於是繼續撐B君,有啲就唔撐B君,造成分裂,而A君當然從中得利。

呢個「陰謀論」嘅情況,就唔係將矛頭轉向第三方。咁就比較似原先果句:我地學得最多嘅就係陰謀論,而我地失去最多嘅係信任。
哦...把"學得最多嘅就係陰謀論"解作"學習運用陰謀論"啊...

不過結果就是整句跟現時本土派的爭執沒有關係就是

舊 09-04-16, 12:15 PM   #818
YHW
「乖~ 姐姐呵番~」

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDAnimeTheme
雷動計劃嘅低能兼賤格程度可比建制派嘅無恥手段. 真係有啲心動想投809...

[Windows桌面小工具] - 會唱歌跳舞的桌面!? 初音ミク、涼宮春日、秋山澪、泉此方等為你親身示範~!
YHW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:19 PM   #819
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
但九東我唔投黃洋達,投邊個好

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:36 PM   #820
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
死對頭快必譚得志

舊 09-04-16, 12:37 PM   #821
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

投ed
我亦好合作咁答咗投比柯乜乜和頂頂

舊 09-04-16, 12:38 PM   #822
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

PSN  IDhigurash66442088
留意新東民調係問補選,要all in鼎爺

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:39 PM   #823
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
引用:
睇民調最後一席, 唔投黃洋達, 就會比謝偉俊贏

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:43 PM   #824
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
信雷動果幾千票真係調動到
佢地九東就allin快必

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-04-16, 12:52 PM   #825
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: CSY 查看文章
睇民調最後一席, 唔投黃洋達, 就會比謝偉俊贏
SO?張票你架嘛,唔投俾邊個咪唔投咪邊個囉

如果因為乜乜乜而投俾一個唔係自己心水既人,咁你就唔好話對家d鐵票冇自由意志乜乜乜喇

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:36 PM

手機版 | APP版