Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 09-03-16, 01:57 PM   #751
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
抗爭唔係無底線咩

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 02:02 PM   #752
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
岩岩 update,開吳亮星支那銀行戶口一事唔再會係我判斷青政立場既考慮。
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 02:15 PM   #753
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: sugihara 查看文章
出面就話鄺對周,不過會唔會過晒票俾佢之後涂梁唔夠架

講真如果呢次係有準備咁做其實幾得
話實,在下睇唔到有咩必要留兩件夕陽民主黨,超區唔理棄唔棄照投算…

舊 09-03-16, 02:24 PM   #754
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
作者: YHW 查看文章
新民主同盟關永業講到明係受壓下先棄選(佢話FB/WhatsApp大量message要求佢退選, 仲話威脅佢唔退就唔投咖哩飯, 佢懷疑係有組織行為). 選舉搞到咁都唔知似乜...
小弟書讀得小。
唔係好明咁嘅報局係為了誰勝利?

一句為了大局可以大到邊個地步?

仲有唔明,有乜野因素可以咁斷定某人唔玩,另一個候選人一定坐到?
先唔理敵對陣營炮火⋯黨內互「讓」都令人幾奇妙⋯
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 02:38 PM   #755
sunnylau
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
超區根本是一個笑話

中午看到新同盟關永業退選消息
只能說
早知今日,何必當初?
明明6個人爭3個位已是不可能任務
(泛民的票一向分散又有限,你估你係建制可以動員人力出來投指定人物?)

以CCTVB處理相關新聞的手法
恐怕最後又浪費了數萬票
而這數萬票又成了失第三席的關鍵
sunnylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 03:27 PM   #756
麥魚仔
Insane Gamer
岬命

註冊日期: Apr 2006
港島打算投 熱血公民 7號 鄭錦滿。

麥魚仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 03:50 PM   #757
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
話實,在下睇唔到有咩必要留兩件夕陽民主黨,超區唔理棄唔棄照投算…
其實白鴿鄺我無乜感覺,你話係許智峯條氣都順少少
只係條喊包太乞人憎

舊 09-03-16, 03:53 PM   #758
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
超區Allin6

舊 09-03-16, 04:22 PM   #759
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

係都all in 2啦豬扒都係肉

舊 09-03-16, 06:05 PM   #760
sunnylau

九東形勢

九東照情況看
快必與獨立兩位應該不會作任何協調了
如果不想第五席落入謝偉俊手上
請好好想清楚
投一個有機會擊敗謝的人
舊 09-03-16, 06:08 PM   #761
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
成報聽日黎爆乜呢?教主金主?

舊 09-03-16, 06:42 PM   #762
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
超區投乜好~鄺体?涂涂?梁耀中??

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 07:09 PM   #763
唔好記住我
嗚~~

超區冇得簡⋯
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 07:36 PM   #764
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
講白d,九東投返鳩達,呢區真係無其他路可以行

舊 09-03-16, 07:36 PM   #765
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: DC 97 查看文章
超區投乜好~鄺体?涂涂?梁耀中??
如果當初無心水~就鄺体啦~後2個有鐵票~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 07:44 PM   #766
朝霧 海斗
Crazy Gamer

大家合作d送鳩達入去都咪比謝偉俊入去
佢個樣去留屌 d 但係今個會期無曾主席係度 跟本唔洗同你講議事規條 入到去就係戰場 有咩等鳩達衝 佢去到唔衝 我諗佢到時一定比自己熱狗圍番 God bless HK

舊 09-03-16, 07:46 PM   #767
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
抗爭唔係無底線咩
辭職公投既辭職都唔係必然
無底線個底搬去邊處都唔係咩天荒夜談

點解要辭呀?我講下咋喎

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 07:48 PM   #768
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: T.K. 查看文章
辭職公投既辭職都唔係必然
無底線個底搬去邊處都唔係咩天荒夜談

點解要辭呀?我講下咋喎
你平時睇新聞只睇標題?

舊 09-03-16, 07:56 PM   #769
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
睇標題不好嗎??

一堆論壇辦論,用:你上我fb睇答案的論述,何其可笑
咩人會咁講?
熱普城:你有無聽我節目?
何君堯:你去睇君事行動
同一水準

到而家,都唔駛講得四個選到時,需唔需要辭了

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-03-16 08:02 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 07:59 PM   #770
麥魚仔
岬命

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
超區冇得簡⋯
超區冇得簡,個個都唔想投.......

舊 09-03-16, 08:05 PM   #771
大覺屋師真
The One

3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: 麥魚仔 查看文章
超區冇得簡,個個都唔想投.......
敵人嘅敵人姐係朋友, 點會唔識投

相薄

此篇文章於 09-03-16 08:08 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 08:28 PM   #772
麥魚仔
岬命

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
敵人嘅敵人姐係朋友, 點會唔識投
敵人嘅敵人姐係敵人,
保皇黨,泛民都唔想投,
只投本土。

舊 09-03-16, 09:11 PM   #773
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
抗爭唔係無底線咩
都要有資源先得..唔通真係光合作用

少D課金自力更新,同比空間比獨派生存係第一重要課題

長貧難顧

舊 09-03-16, 09:12 PM   #774
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 某F 查看文章
講白d,九東投返鳩達,呢區真係無其他路可以行
我諗都係投佢, 前提係兩黃同一陳只係暫時既聯盟.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-16, 09:26 PM   #775
sunnylau

我真係好唔想見到四年後又再見到1900票敗選的歷史重演..

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:48 PM

手機版 | APP版