Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-14-17, 11:25 AM   #38376
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
我到時抽唔中就靠巨巨你抽到寶5然後永久掛出黎做大腿架啦

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:27 AM   #38377
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: gingq7 查看文章
我已經放棄幫新抽回來無乜用的4星人升技, 所以藍技石儲貨又上番去
連5星都人滿為患, 大部份4星真係完全無出場機會, 暫時睇落營運亦無打算處理
5星人滿有些也不會拿出來用吧
而且cost 關係除非塞少一位 不然4星仍有用
當然睇你深度而已

引用:
作者: NexTony 查看文章
隻C尼祿真係同弓傻一樣, 寶2同寶1差好遠Q_Q
搞到我真係好想抽XD
我預定要寶2.... 吸定歐氣.....

引用:
作者: Hextor 查看文章
都係個句
幾可睇能力
懂人心既黑吾唔係唔抽呀嗎

2彈我只想要海倫娜而已.
騎槍還要單體太多上位不一定要了
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:32 AM   #38378
細路翔
The One

要追寶2-3好似依位咁先準備好觸媒,再用魔法小卡課好課滿就對了

英國說大家抱團死
舊 08-14-17, 11:40 AM   #38379
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: digiharuka 查看文章
5星人滿有些也不會拿出來用吧
而且cost 關係除非塞少一位 不然4星仍有用
當然睇你深度而已
成排十幾隻4星送角, 個個都口袋深吧
除左十分有限的幾隻4星外, 一般4星寶1係無乜用

引用:
作者: digiharuka 查看文章
2彈我只想要海倫娜而已.
騎槍還要單體太多上位不一定要了
槍奶光睇機體同技1技2都係OP, 技3如果似樣的話應該可以挑戰槍狐...
剩係技1集星+爆傷+梅林, 已經拋離槍狐有爆傷無集星仲要自暈幾條街
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:59 AM   #38380
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
無留意,槍奶光打星同打NP勁?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 01:30 PM   #38381
gingq7

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
無留意,槍奶光打星同打NP勁?
A係山之翁級云云, 而山之翁應該係全game A卡最強...
https://www9.atwiki.jp/f_go/pages/2268.html

Q睇落都最少中上級, 有片為證:
https://www.youtube.com/watch?v=2fTqUD1UXvg
頭A卡都加14 NP (29sec, NP19->33), 仲多過水著尼祿 (不過尼祿兩張A卡)
加上奶光有集星, 應該好易寶具連開?

打星就十分一般, 不過對手槍狐亦唔係特別強勁
暫時睇落機體性能同槍狐差唔多, 但技能明顯易用好多

此篇文章於 08-14-17 01:34 PM 被 gingq7 編輯。
舊 08-14-17, 03:54 PM   #38382
細路翔
The One

講起黎奶光由登場到依家既造型都係一副對魔忍/人妻系AV女優既打扮.....

沒有正常一點的衣服嗎?

英國說大家抱團死
舊 08-14-17, 04:18 PM   #38383
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: 細路翔 查看文章
講起黎奶光由登場到依家既造型都係一副對魔忍/人妻系AV女優既打扮.....

沒有正常一點的衣服嗎?
雷太喎,講呢d
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 08:30 PM   #38384
Toriya
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006

好鬼正 XD
Toriya 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:11 PM   #38385
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

有殺氣!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:21 PM   #38386
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
糞event

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:32 PM   #38387
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
正到你
1粒蘋果都唔俾
變本加厲4星狗肉放落高難度
農作物需求數不減反增

呢個ev除咗吸金同「唔錯」嘅劇情外我諗唔到有咩可取地方
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:45 PM   #38388
gingq7

似係梅芙, 但梅芙應該和金星/伊斯塔無乜關係....
應該明天下午有預告?
舊 08-14-17, 10:46 PM   #38389
gingq7

引用:
作者: 血之淚 查看文章
成隻game除左劇情,卡面,CV, 仲有咩可取 ?

不過老老實實, 我都不滿完全不派果, 不過我決定睇左lv90出幾多掉落物先再算
舊 08-14-17, 10:52 PM   #38390
細路翔
The One

第一個高難度任完係同你講抽爆尼祿無懦夫(置入式行銷

總之先組梅林和狂丟寶具就對了

英國說大家抱團死
舊 08-14-17, 11:01 PM   #38391
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
正到你
1粒蘋果都唔俾
農作物需求數不減反增

上次還有上上次的高難度都是派 "死"狗喎....

不過沒蘋果就真的有點......
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:06 PM   #38392
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
唔送果唔緊要
可以送技石、金銀棋甚至QP都好,但而家係空白一片
想刷素材d小怪又厚血,除非有術尼祿,因為除咗大佬之外冇道中小怪有騎職

而家除咗毒針未換,換完之後等星期三先算,高難度都唔想打,因為高難度超糞
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:11 PM   #38393
gingq7

高難度先要打喎, 唔打高難度, 練人黎做乜
舊 08-14-17, 11:18 PM   #38394
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
引用:
似係梅芙, 但梅芙應該和金星/伊斯塔無乜關係....
應該明天下午有預告?
金星有地形係佢個名

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:22 PM   #38395
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
咁金果之前復刻活動派左唔少。

素材兌換量睇落係多左
但今次角色有掉落加成,活動禮裝未突滿已經是+2而不是既往的+1

我體感唔係好覺難農左。

而家除左上年尼祿祭外,基本上高難度關都可以用令咒同石續關
即使有玩家打唔贏,但用令咒和一兩粒石續關當換狗肉或傳承結晶其實都值(活動時間還長,大可等令咒回復)

這次活動我最不滿就只係賽車的應援關對部份隊伍唔公平。

此篇文章於 08-15-17 01:49 AM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 01:51 AM   #38396
大破人間

5AP難關個人的過關心得

其實超級瑪莉可以暫時留佢一命到最後先殺

攻低
排球多HIT,根本幫我方補NP
術職行氣要成5格,瑪莉又無NP技
她有無敵,與其花1TURN時間清走佢個無敵,不如速殺旁邊其他人好過

感覺今次算比較易
舊 08-15-17, 02:35 AM   #38397
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
雖然佢一早講左打完故事會開返哂d舊關,第一次見個icon有100關未打
不過又要由頭清過orz
引用:
我已經放棄幫新抽回來無乜用的4星人升技, 所以藍技石儲貨又上番去

連5星都人滿為患, 大部份4星真係完全無出場機會, 暫時睇落營運亦無打算處理
我反而因為會升左喜歡o既角色先而各種技石都缺強如水槍王,術尼祿,拉二,C狐我而家都係最多升到6就停左
引用:
技1技2唔會輸喎
技1 自已加攻30%+全隊綠卡20%三回合, 大贏騎金時綠卡30%三回合
技2 CT-1, 暫時睇落無乜用, 但可能可以配合技3, 無厘頭有個減CT技能有點奇怪

強如拉二剩係睇技1技2都唔勁, 但一加埋技3就超勁, 黑吾王仲有得救既
----

另外

有點吸引

雖然慣例都係會買
技2 CT-1原來用落自己度係連技2自己都即刻-1,唔知有無其他配合會更有用?
TM Ace買左都係睇訪問多,今次反而想睇呢篇漫畫
引用:
作者: Toriya 查看文章

好鬼正 XD
大体合ってる
引用:
作者: T.K. 查看文章

有殺氣!!
點解我認唔到係邊個
引用:
正到你
1粒蘋果都唔俾
農作物需求數不減反增

4星狗肉放落高難度唔係問題,上次都係咁,始終4星狗肉都算係稀有品
不過要40AP就有d火滾

此篇文章於 08-15-17 02:42 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-17, 02:46 AM   #38398
大破人間

引用:
作者: the fool 查看文章
:

點解我認唔到係邊個
99%肯定是梅芙女王

你可以找回梅芙的立繪圖,手上奇形怪狀的鞭子是一模一樣的

只是不知道是新職階還是靈衣
舊 08-15-17, 06:44 AM   #38399
gingq7

經過今次高難度車輪戰, 白貞評價又上升
舊 08-15-17, 08:29 AM   #38400
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
其實不送果還好,最討厭還是血厚的敵人,往往要花10多回合才能過關(用全加成角色和禮裝).......

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:26 PM

手機版 | APP版