Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 09-30-08, 02:11 AM   #26
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
講緊felix the cat定係garfield先? XDDDD
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 02:14 AM   #27
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
最近d 港女好受歡迎,有d人對港女仲好對親人

老公同港女被車撞,竟然第一時間去睇港女而置棄老公不顧

非常不合理(以下略)

我睇完堅係笑左~ 應該放去一睇就笑的清談topic~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 09:05 AM   #28
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: irismong 查看文章
講緊felix the cat定係garfield先? XDDDD
緊係HELLO KITTY啦

舊 09-30-08, 09:08 AM   #29
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: Bigwater 查看文章
一早就有人話左貓係外星生物黎嫁啦
係唔係有集衛斯理都禁講過 ?
定我記錯隻貓比人上身

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-08, 11:06 AM   #30
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
如果我隻貓會俾錢我使
我唔介意喎

舊 09-30-08, 12:08 PM   #31
abcdekfc
Game Master
乜都要學

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code0688 5224 4406
[OT]最好睇都係樓主個驚嚇表情[/OT]
abcdekfc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-08, 06:44 PM   #32
sunnypigdog
Ultimate Gamer
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
我淨係知,首領一定係a夢...........

舊 10-01-08, 06:51 PM   #33
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
想控制人類的貓首領

此篇文章於 10-01-08 06:53 PM 被 狼 編輯。
狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 12:51 AM   #34
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
多啦a夢同哈路吉帝
邊個先係老細?!
一個係滿足人類無限慾望既邪惡機械貓
一隻係無口都可以落詛,強搶男性血汗錢既肥貓

舊 10-02-08, 10:45 AM   #35
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 代官 查看文章
係唔係有集衛斯理都禁講過 ?
定我記錯隻貓比人上身
老貓 a

無記錯果隻老貓係外星人既意志錯誤選擇入左响古埃及時代一隻看似有崇高地位既貓身內...
即係原本果隻貓唔係由外星來的
Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-02-08, 02:04 PM   #36
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
如果真係覺得貓可以控制人類咁又點~
唔通要殺清光??殺個片甲不留咩~

而且我唔覺得動物有咁大o既能力控制到人~

舊 10-02-08, 06:23 PM   #37
大山椒魚
......

註冊日期: Sep 2002
傳說話汽水自動售賣機入面住著貓神

┃ ┃ ┏━┛┗━┓┃┃┏┓┏┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃ ┗┓┃┃┃┃┃
┗┓┗┓┣┳┓┏━┛┃┃┣┛┗┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃ ┏┛┃┗┻┻┛
 ┗┓┗┫┗┻┻━┓┗━┻┓┏━┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┛┏┳┳┓
  ┗━┻━━━━┛   ┗┛  ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗━┛ ┗┻┻┛
大山椒魚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 03:38 AM   #38
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
我只係知貓係有9條命嫁
11281984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 09:43 AM   #39
好鬼煩
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2006
貓d速度真係好快

昨天傍晚我落街,突然一條灰影極速接近,我眼前一花,竟然未能反應

直到灰影在我腳邊掠過時,我才看清楚那是隻貓

如果隻貓順勢一爪,我既右邊阿基里斯腱會立即斷裂,血流不止而死

執番條命
好鬼煩 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 11:20 AM   #40
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
我淨係知貓會發出一o的氣味令到o的人會"姣"左, 呢個係外國o既研究。

舊 10-03-08, 12:53 PM   #41
好鬼煩

引用:
作者: 佳佳里 查看文章
我淨係知貓會發出一o的氣味令到o的人會"姣"左, 呢個係外國o既研究。
係佢地身上既弓漿蟲,會令女人變淫蕩
舊 10-03-08, 11:15 PM   #42
Qe1
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
唔知點解我發覺細個果陣d雀仔我行埋去佢接近佢會即刻飛走,
家下我行埋去佢只會急速咁走兩步遠離 , 莫非係進化!?
Qe1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 11:38 PM   #43
issac92354
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2007
Wii U IDissac923
Nintendo Switch ID1782-7939-0391
3DS Friend Code3566 1501 6317
PSN  IDissac923
引用:
作者: Qe1 查看文章
唔知點解我發覺細個果陣d雀仔我行埋去佢接近佢會即刻飛走,
家下我行埋去佢只會急速咁走兩步遠離 , 莫非係進化!?
其實係肥左唔識飛

issac92354 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-08, 11:38 PM   #44
Iro
魔法學園學生

> 39

梗係樓主揭露牠們的真面相 壞了大事 所以來報復 今次算好彩啦 下次可能趁你睡了再鑽進被中......

=====

> 42

這只是鳥類習慣了才不怕人
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 12:17 AM   #45
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 好鬼煩 查看文章
唔怪得之D人咁鍾意送喵俾女人
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 02:34 AM   #46
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 佳佳里 查看文章
男人都會姣左?

我只知我遠距離見到喵已經會發癲~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-04-08, 07:32 AM   #47
好鬼煩

引用:
作者: 基路亞 查看文章
男人都會姣左?

我只知我遠距離見到喵已經會發癲~
標題: 醫 學 Online : 弓 漿 蟲 令 女 性 變 放 蕩 [打印本頁]

--------------------------------------------------------------------------------
作者: hellomichael 時間: 2006-12-29 05:27 標題: 醫 學 Online : 弓 漿 蟲 令 女 性 變 放 蕩

澳 洲 一 名 科 學 家 指 出 , 進 食 未 煮 熟 的 肉 類 有 機 會 受 弓 漿 蟲 ( Toxoplasma gondii ) 感 染 , 而 該 種 寄 生 蟲 對 男 女 有 不 同 影 響 。 對 女 性 可 以 令 她 行 為 變 得 儼 如 小 野 貓 般 放 蕩 ; 相 反 男 士 受 感 染 會 變 得 更 為 笨 拙 , 行 為 變 得 像 街 貓 般 古 怪 。 該 名 科 學 家 聲 稱 , 估 計 全 球 約 有 40% 人 口 受 弓 漿 蟲 感 染 , 此 寄 生 蟲 會 導 致 孕 婦 流 產 或 令 胎 兒 傷 殘 。
舊 10-04-08, 01:52 PM   #48
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDXieQiXiaoMao
引用:
標題: 醫 學 Online : 弓 漿 蟲 令 女 性 變 放 蕩 [打印本頁]

--------------------------------------------------------------------------------
作者: hellomichael 時間: 2006-12-29 05:27 標題: 醫 學 Online : 弓 漿 蟲 令 女 性 變 放 蕩

澳 洲 一 名 科 學 家 指 出 , 進 食 未 煮 熟 的 肉 類 有 機 會 受 弓 漿 蟲 ( Toxoplasma gondii ) 感 染 , 而 該 種 寄 生 蟲 對 男 女 有 不 同 影 響 。 對 女 性 可 以 令 她 行 為 變 得 儼 如 小 野 貓 般 放 蕩 ; 相 反 男 士 受 感 染 會 變 得 更 為 笨 拙 , 行 為 變 得 像 街 貓 般 古 怪 。 該 名 科 學 家 聲 稱 , 估 計 全 球 約 有 40% 人 口 受 弓 漿 蟲 感 染 , 此 寄 生 蟲 會 導 致 孕 婦 流 產 或 令 胎 兒 傷 殘 。
引用:

樓主唔好再屈機d.....

舊 10-04-08, 02:18 PM   #49
好鬼煩

引用:
作者: 邪氣小貓 查看文章
樓主唔好再屈機d.....
貓身上係有弓漿蟲
舊 10-04-08, 05:30 PM   #50
Iro
魔法學園學生

http://www.hkstar.com/~cat88cat/chong1c.html

但是感染途徑不是直接因為"貓身上有" 而且很多動物也有 樓主也太簡略了吧?
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:48 AM

手機版 | APP版