Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-30-10, 01:39 AM   #1
auntiethird
Ultimate Gamer
愛情萬歲!!!

註冊日期: Jun 2002
問人拎MSN..

響FB add o左個女仔, 點樣可以進一步拎MSN, etc??

舊 11-30-10, 01:42 AM   #2
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
如果個女仔唔玩FB你想再進一步都幾難

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 01:49 AM   #3
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
就咁問咪得囉, 有幾難
又唔係問佢借錢...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 03:43 AM   #4
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
大多數時候facebook=MSN

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:26 AM   #5
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
樓主諗多左,呢個世代已經唔係攞contact=要追人架喇.....

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:27 AM   #6
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
樓主諗多左,呢個世代已經唔係攞contact=要追人架喇.....
仲係咁樣會好大獲 @"@
樓主out左, 盡管去問吧

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 04:15 PM   #7
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
MSN姐~直接問~我相信無人唔會唔願比的吧~=﹏=''

舊 11-30-10, 04:23 PM   #8
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
平時你和那個女仔有無偈傾的?
直接問對方拿MSN說可以更加方便聊天就可以啦...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 07:15 PM   #9
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 才子 查看文章
就咁問咪得囉, 有幾難
又唔係問佢借錢...
係囉~~~??? R晒頭~~!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 07:50 PM   #10
安已不
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2009
點解我會理解左做,
樓主根本唔識過個人
但add左佢fb想問人拿msn?

btw尼d topic成日無限返生
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 09:40 PM   #11
豬級狩獵者
Senior Gamer
殘存亦沒路兵敗如山倒

註冊日期: Apr 2008
樓主直接d攞電話咪仲好!
豬級狩獵者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-10, 11:07 PM   #12
才子
量地總監

間中都有女問我拎msn/fb,
佢地多數會咁問:
"喂, 我冇你MSN wor!"
"喂, 你有冇fb?"

之後我就會比佢囉...

(`・ω・´)
舊 11-30-10, 11:32 PM   #13
kita
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 安已不 查看文章
點解我會理解左做,
樓主根本唔識過個人
但add左佢fb想問人拿msn?

btw尼d topic成日無限返生
所以我就先問他同那個女仔平時有無偈傾先啦...
kita 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-10, 09:45 AM   #14
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
間中都有女問我拎msn/fb,
佢地多數會咁問:
"喂, 我冇你MSN wor!"
"喂, 你有冇fb?"

之後我就會比佢囉...
咁你不如教下大家點令人地問你攞msn或者facebook。

舊 12-02-10, 10:01 AM   #15
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
要問咪直接問囉. fb上面問都怕, 真係比你攞到msn都怕你唔敢講野喎

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-10, 01:10 PM   #16
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
喂你有冇msn呀? 比你個msn黎丫~
我是這樣問的。

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-10, 04:44 PM   #17
才子
量地總監

引用:
作者: beagleflash 查看文章
咁你不如教下大家點令人地問你攞msn或者facebook。
天生有就有冇就冇, 冇得教

(`・ω・´)
舊 12-02-10, 05:32 PM   #18
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
JUST ASK DIRECTLY...

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-10, 11:29 PM   #19
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
喂你有冇msn呀? 比你個msn黎丫~
我是這樣問的。
如果藍妹既話,點會有人唔俾呀
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-10, 11:39 PM   #20
才子
量地總監

引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
我又唔係咁睇啵

(`・ω・´)
舊 12-06-10, 03:31 PM   #21
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: 下雪邊界 查看文章
引用:
我又唔係咁睇啵
答︰
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
另外,才子我request完你,你add左我囉

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-10, 04:01 PM   #22
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
我最近2次都係女仔問我拎
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:17 PM

手機版 | APP版