Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

查看投票結果: 你信邊樣靈異之事?
32 12.75%
25 9.96%
外星人 92 36.65%
怪物(包括水怪,不知明生物) 19 7.57%
異次元空間 35 13.94%
吸血鬼 8 3.19%
未來世界的人 9 3.59%
美國政府 31 12.35%
投票者: 251. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 01-04-07, 01:59 PM   #1
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
你信邊樣?

你信邊樣靈異之事?請投票!

舊 01-04-07, 02:15 PM   #2
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
只可選一樣?
我有幾樣都信喎!
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 02:23 PM   #3
赤青焚風
Senior Gamer
Dante

註冊日期: Dec 2006
係啦, 可唔可以揀多幾樣呀?

赤青焚風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-07, 02:26 PM   #4
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
想個結果肯定o的,所以只係選你最信o個樣就得架啦~

舊 01-04-07, 02:33 PM   #5
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004

外星人
怪物(包括水怪,不知明生物)
異次元空間

lee4樣我都信, 不過投左外星人
其實我本身係基督徒, 覺得神唔算靈異所以冇投
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 08:37 PM   #6
想不到
翠星教教徙

註冊日期: Nov 2006
鬼 神 外星人 怪物(包括水怪,不知明生物) 異次元空間 吸血鬼 未來世界的人
全部都係美國佬搞出黎既!!
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 08:59 PM   #7
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
神同外星人都信
但投左神

不過我唔明美國政府係咩意思
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 09:17 PM   #8
masaki
小峽谷肥安娜

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: 想不到 查看文章
鬼 神 外星人 怪物(包括水怪,不知明生物) 異次元空間 吸血鬼 未來世界的人
全部都係美國佬搞出黎既!!
美國政府都係既
但神係咩?

回正題, 外星人同未來世界都信

"唔該要串光陰走辣"
"加左價, 要3串金喎"

masaki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 09:53 PM   #9
_張學良_
Game Master
良少

註冊日期: Jan 2006
PSN  IDrijienriya
美國政府係可選擇中最接近的

舊 01-05-07, 11:29 PM   #10
specialfung
Crazy Gamer
i'm nobody

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDspecialfung329
冇咩可能話只信其中一個ga wow......

舊 01-05-07, 11:54 PM   #11
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
外星人
我好相信會有
(不過奇異生物都可能係其中之一...)
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-05-07, 11:56 PM   #12
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
除左 鬼 ,吸血鬼, 未來世界的人,
其他存在ge可能性好高

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-06-07, 12:12 AM   #13
想不到
翠星教教徙

神 外星人 異次元空間 未來世界的人
呢個配搭咁熟口面既............
對某吐糟男黎講唔信唔得..................
想不到 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-07, 06:21 AM   #14
Gasaraki
Crazy Gamer
就死的不死物

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDArchanfel_Wong
鬼 冇下面個個就唔會信有這個
神 我唔係太信有,因為這東東太多
外星人 見到先算
怪物(包括水怪,不知明生物) Zzzz我本來是信的,但現在的PS 裝甲太強分唔出,索性唔信
異次元空間 黑洞的內部我信有異次元空間的 (So 我投這)
吸血鬼 我玩吸血鬼的TRPG 使我唔會信
未來世界的人 基本上我信有未來世界的人,但我唔信有人能回到過去成為世上未來人而已
美國政府 這是最不可信的!!

塵歸塵 土歸土 荷包銀紙歸老母
以上只屬個人意見 但不代表本人立場

PAD :168 341 449
金龍裡,金無神,銀無加,拉下龍手提防提防
Gasaraki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 12:32 PM   #15
HenryC

揀得一樣...
咁都幾難選擇

HenryC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 01:01 PM   #16
bTTd
Junior Member

3DS Friend Code1719 3211 4368
美國政府算係靈異之事 咁驚嚇
bTTd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 02:14 PM   #17
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: bTTd 查看文章
美國政府算係靈異之事 咁驚嚇
我都想問...
樓主係咪指美國既地下政府?...
回正題:
除左美國政府之外,其他都信架,明顯地我係一個好鬼迷信既人...

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-12-07, 04:43 PM   #18
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
引用:
作者: 柴崎幸 查看文章
我都想問...
樓主係咪指美國既地下政府?...
可能係美國政府收收埋埋o既資料...例如Area 51呢類

又或者好似MGS咁...美國背後由愛國者們暗中操控
Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-13-07, 11:44 AM   #19
川上双葉
みるをみる

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDhgckelvin
美國政府不可信得,其他信

舊 01-18-07, 01:30 PM   #20
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
我vote 左vampire 一票

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-07, 02:37 PM   #21
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
外星人

同埋信"未來世界的人"

Bandit-Anji 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-23-07, 08:05 PM   #22
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
有神就有魔
只投一個aaaaaaa

舊 01-24-07, 12:48 AM   #23
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我覺得發夢時像去了另一個空間(n 領域 )
所以投異次元空間一票

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-24-07, 09:28 AM   #24
boss

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDboss_manchun
始終認為異次元空間是存在的
boss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-07, 03:20 PM   #25
cloud

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
投左鬼........
自己見過.....

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:19 PM

手機版 | APP版