Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 04-20-12, 10:53 AM   #1001
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 風音 查看文章
佢o個排d勝率堅哭

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 10:57 AM   #1002
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
激勵狼無9COST玩唔起
9COST可以多個柵+魅, 5隻受計又易D推
10COST 仲可以多隻步夫人, 超廚

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 11:32 AM   #1003
wayne123789
Insane Gamer
newer

註冊日期: Aug 2011
引用:
作者: 風音 查看文章
輸咗都覺得佢勁.

舊 04-20-12, 11:45 AM   #1004
Nic2
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
其實狼顧加多一基武已經夠,而家真係好蝕cost, 加上魏玩bal再蝕
而家副單色狼顧得24武…

Nic2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 11:47 AM   #1005
GUSTAV
The One
poor

8武就唔會咁勁ga啦個計

佢真係蝕個亂先覺得spec差咁d...

舊 04-20-12, 11:47 AM   #1006
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: Nic2 查看文章
其實狼顧加多一基武已經夠,而家真係好蝕cost, 加上魏玩bal再蝕
而家副單色狼顧得24武…
我果副25武
我自已覺得啦,五枚BAL24係下限
再低就要技術搭救

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
佢o個排d勝率堅哭
你中伏了

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 11:51 AM   #1007
Nic2
Crazy Gamer

引用:
8武就唔會咁勁ga啦個計

佢真係蝕個亂先覺得spec差咁d...
個計係最近呢個ver先好番d者
之前都唔算勁架喎 (除3.59一開始個ver)

舊 04-20-12, 11:51 AM   #1008
GUSTAV
The One
poor

引用:
作者: LR猫 查看文章
我果副25武
再低就要技術搭救

你中伏了
5x證冇問題 幾好推 sosad

舊 04-20-12, 11:51 AM   #1009
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
完全唔知狼顧個亂可以點用/\

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 11:51 AM   #1010
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
其實除左個spec外狼顧真係好勁

10智大伏,馬兵水計(2代曹皇后已經示威點屈)
10.5c號令
7武其實已經係咁上下,睇下餓龍...
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 11:54 AM   #1011
Nic2
Crazy Gamer

最慘係魏d腳好唔掂....
望一望過去蜀個邊.....

舊 04-20-12, 11:55 AM   #1012
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
作者: kev00269270 查看文章
其實除左個spec外狼顧真係好勁

10智大伏,馬兵水計(2代曹皇后已經示威點屈)
10.5c號令
7武其實已經係咁上下,睇下餓龍...
個水仲可以沖城底
不過要入城前一刻先沖到城門果隻

引用:
最慘係魏d腳好唔掂....
望一望過去蜀個邊.....
我自問副雙弓狼顧唔係打馬單都有少上風架

鏟手遊保平安
舊 04-20-12, 11:58 AM   #1013
GUSTAV
The One
poor

引用:
個水仲可以沖城底

我認我頹 打馬單我用車輪閃攻

舊 04-20-12, 12:00 PM   #1014
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: b_boy 查看文章
激勵狼無9COST玩唔起
9COST可以多個柵+魅, 5隻受計又易D推
10COST 仲可以多隻步夫人, 超廚
呢排見多左步夫人
夾赤火神弓又見過, 夾大喝又有, 夾麻矢王異看破雲散又有
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-12, 12:03 PM   #1015
Nic2
Crazy Gamer

引用:
個水仲可以沖城底

邊雙弓?
我自己用緊司馬炎加蔣濟咋

舊 04-20-12, 12:04 PM   #1016
LR猫
ˊ_>ˋ

引用:
邊雙弓?
我自己用緊司馬炎加蔣濟咋
司馬炎+曹洪
雙募弓壓城
守城又好守
係得支J夫人打馬單淚目啲啫~

鏟手遊保平安
舊 04-20-12, 12:09 PM   #1017
Nic2
Crazy Gamer

引用:
司馬炎+曹洪
雙募弓壓城
守城又好守
係得支J夫人打馬單淚目啲啫~
我技術唔夠, 用咁細力既槍會俾人熔

舊 04-20-12, 12:11 PM   #1018
6eo
美波様!

引用:
我果副25武
再低就要技術搭救

你中伏了
我打個D魏BAL成日都唔夠24
求心J夫雲散22, 典韋礎/王異礎23, 赤兔機略23
成日都比人推爆

引用:
我認我頹 打馬單我用車輪閃攻
你好屈機

引用:
我技術唔夠, 用咁細力既槍會俾人熔
支槍唔會做白兵
舊 04-20-12, 12:14 PM   #1019
GUSTAV
The One
poor

7 7 4 3 2 唔夠24

舊 04-20-12, 12:41 PM   #1020
6eo
美波様!

G SIR 中伏就開新POST啦
舊 04-20-12, 03:08 PM   #1021
swaggerpuipui
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: gafstar 查看文章
我以係最低, 恐怕會係被屠殺
咁你邊日方便?
swaggerpuipui 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.L(實第45回) b_boy 街機心得交流討論區 1003 04-03-12 11:11 AM
三國志大戰討論區 Vol.IL LR猫 街機心得交流討論區 1005 03-05-12 11:48 PM
( 原創)水色之都VOL.2 (感謝圖,vol.3的情報) 五木★ Cosplay同人MIX討論區 7 02-15-08 01:39 AM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
AC Milan 球迷會Vol.2 ﹝~ 請到Vol.3 繼續討論 ~﹞ 柴崎幸 體育版 1002 01-23-06 12:22 AM

現在的時間是 01:18 PM

手機版 | APP版