Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-07-13, 05:18 PM   #1001
豪傑公子
God of Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: ~Sau~ 查看文章
牛佬咁鐘意趕客走咪由得佢囉

無眼睇
生死可相從死咁多重要角色都捱得住,
就知牛佬讀者接受能力都幾高,死多個佐敦仔好少事啫~~

舊 11-07-13, 05:35 PM   #1002
dust11

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: T.K. 查看文章
港漫最好粉紙轉再造紙

而家堅覺得好多垃圾浪費緊資源
求其分d色上去就話彩色
本神兵問天問地啲色真係一流
(剩係睇玉記堆書 哩本既上色特別印象深刻

無極一間係乜野黎

此篇文章於 11-07-13 05:43 PM 被 dust11 編輯。
dust11 目前離線  
舊 11-07-13, 05:47 PM   #1003
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: dust11 查看文章

無極一間係乜野黎
睇返本天子5就一目了然,以前D分色靚過而家多多聲

舊 11-07-13, 06:52 PM   #1004
stevenfan
Ultimate Gamer
貧窮神附身

註冊日期: Jan 2007
引用:

無極一間係乜野黎
就摺的書係咁的死樣

stevenfan 目前離線  
舊 11-07-13, 07:02 PM   #1005
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:

無極一間係乜野黎
唔好問喇, 呢D咁敏感的問題

黑龍3後過正傳5個月, 但上期黑龍話仲係神武家掌管羅剎教, 即係勇哥今次復出拎唔返個教
宮本武藏一出黎就取代左聖上同邪神BL的地位
三傻打勇哥, 完全唔記得左洪東當日教佢地要用陣法, 旁白仲寫到當日係三個就打得贏勇哥, 明明仲有玉兒條八婆同大水牛

舊 11-07-13, 09:28 PM   #1006
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: kakajit 查看文章
真係好有興趣知道而家趙匡義單野點收科
- 對比起趙匡義, 我更想知遼王點收科 最打得的滅絕王番唔倒去, 就算番倒去亦都無用
- 獨尊竟然爆冷地無同麒麟對上, 而竟然係趙匡義條線行先

- 鐵路人呢2-3期終於似番個主角
gingq7 目前離線  
舊 11-08-13, 01:17 AM   #1007
如月釋臣
狡朱~~~~

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDPeterHoHo
PSN  IDblade0315
睇完今期古惑仔……

神人佐維又會同三聯的九尾狐扯上關係既?

更和亞克打起上來
如月釋臣 目前離線  
舊 11-08-13, 12:16 PM   #1008
暗黑騎士
Game Master

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: gingq7 查看文章
- 對比起趙匡義, 我更想知遼王點收科 最打得的滅絕王番唔倒去, 就算番倒去亦都無用
- 獨尊竟然爆冷地無同麒麟對上, 而竟然係趙匡義條線行先

- 鐵路人呢2-3期終於似番個主角
遼王應該打柴架啦, 騎馬同召喚獸邊個快?
暗黑騎士 目前離線  
舊 11-08-13, 12:25 PM   #1009
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 暗黑騎士 查看文章
遼王應該打柴架啦, 騎馬同召喚獸邊個快?
可能返到一半, 赤殺王見到童尉同真柴榮呢

舊 11-08-13, 01:46 PM   #1010
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: sunnypigdog 查看文章
可能返到一半, 赤殺王見到童尉同真柴榮呢
赤殺放map炮誤殺童尉柴榮, 然後發狂

舊 11-08-13, 02:04 PM   #1011
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
隻召喚獸要搵個地方收埋佢都煩 , 仲有件甲...
kakajit 目前離線  
關閉主題

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[問] DSiWare推介? starstar0083 手提遊戲機討論版 13 11-18-10 12:49 PM
Display 推介 大召喚帥 手機資訊/電腦軟硬討論 11 12-19-06 04:19 PM
[推介] BREAD TALK Jamie 飲食版 1 11-29-05 10:49 AM
[推介]鬼兆 月牙火介 Neo Entertainment TREND 12 02-11-04 01:40 AM
推介 綾 靜香 飲食版 3 01-15-04 08:48 PM

現在的時間是 02:44 PM

手機版 | APP版