Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-30-11, 08:14 PM   #1
Allen TAKAMINA
Junior Member

註冊日期: Nov 2011
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨??

Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?可否先行預訂呢?
曰版几時會推出??可否先行預訂??
16/12 前可否反貨??
Allen TAKAMINA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 08:17 PM   #2
HI_Ricky
God of Gamer
深山人士

註冊日期: Sep 2009
PSN  ID封左塵....
XBox Live Gamertag封左塵....
http://www.sonystyle.com.hk/ss/campa...pmenu_icon_psp

感謝大家支持,所有 PS Vita 預售套裝經已於11月26日全部售罄。

JP
予定数量に達したため、現在、予約受付を行っておりません
http://store.sony.jp/Campaign/Game/P...but/index.html

http:/www.machouse.hk
https://www.facebook.com/machouse2004/
另回收/維修各類特殊,開發,除錯 用途主機,可以PM 我
寵物用品 零售 http://www.applecare.com.hk

此篇文章於 11-30-11 08:23 PM 被 HI_Ricky 編輯。
HI_Ricky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 08:22 PM   #3
二打六車手 c.p
Senior Gamer
かむい/剣聖かむい

註冊日期: Nov 2005
Wii U IDkamui-tcp
http://www.jp.playstation.com/psvita/spec/price/
日版12/17 先出喎~

舊 11-30-11, 09:11 PM   #4
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
可以在這裡打簡體字?

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 09:17 PM   #5
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
佢問到呢度好似有機賣咁既@@"

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 09:46 PM   #6
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
12月17日出日版你打算比幾錢買?你唔好諗住可以用正常價買到,實要涯炒價

舊 11-30-11, 09:51 PM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
你想反轉成批貨嗎?
只要你比得起錢
相信17號都有貨返

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 09:53 PM   #8
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
各位還真是有心去回貼呢-.-....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:44 PM   #9

各位我只係想知曰版最快幾時有水貨到香港姐,係五係正常價對我來說無所謂,最重要係有第一手水貨姐,有無師兄知邉有得訂
Allen TAKAMINA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 10:46 PM   #10
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: Allen TAKAMINA 查看文章
各位我只係想知曰版最快幾時有水貨到香港姐,係五係正常價對我來說無所謂,最重要係有第一手水貨姐,有無師兄知邉有得訂
當日NGP 公布果時又唔儲錢, 家下又周圍撲 m9
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 11:25 PM   #11

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
下,你又知我無錢?m9 boy€£¥
舊 11-30-11, 11:32 PM   #12

引用:
作者: TCS_disable 查看文章
師兄果真小學雞,買野要一早儲錢?哈哈
舊 11-30-11, 11:35 PM   #13
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
17號行去最多game鋪既場啦
相信D game鋪一定有能力賺你呢D人既錢

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-30-11, 11:40 PM   #14
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
17號去信和2樓有一間game鋪話會番到日水wifi版
不過話最少要3千幾.買唔買,自己決定啦
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 01:43 AM   #15
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
信和好似有

加油!希望你買到啦!!
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 02:44 AM   #16
ZlWS
┌( ಥДಥ)╝?!

註冊日期: Aug 2005
Nintendo Switch ID4486 0587 6008
已經有相關Topic
請記得集中討論,多謝合作
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=217507

D.有期望可會失望,但係冇期望就一定冇望。
E.和諧唔係一百個人講同一說話,和諧係一百個人有一百句唔同嘅說話之餘,而又互相尊重。
F.千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。
ZlWS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:02 AM   #17

引用:
作者: 唔好記住我 查看文章
信和好似有

加油!希望你買到啦!!
thz all,

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[討論] 請問各位GAF友最想係PS VITA上玩番嘅PSP GAME??? mrk 手提遊戲機討論版 1 11-30-11 01:40 PM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM
Call of Duty Modern Warfare 3 - cod mw3 vita ( ゚ω゚)? 手提遊戲機討論版 2 08-14-11 02:26 PM
邊度仲有PS 1賣/有得修理PS 1? 暉暉816 電視遊戲討論版 13 09-26-07 03:39 AM
[PS]SCEJ發表PS+PS one全球主機累積發行量達1億台 神祕人1號 電視遊戲討論版 14 05-22-04 12:11 PM

現在的時間是 11:41 AM

手機版 | APP版