Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-20-10, 12:52 PM   #26
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:
作者: sunhikari 查看文章
所以我咪好煩lo......
實認得tim......基本上我近乎坐死一個櫃枱,好難唔認得
而且個埋黎唔一定埋黎我個位
總之....到時睇情勢做人好
但我d同事好似想做愛神咁,但求幫忙多過搞事好.......
叫你d同事見親個女仔上o黎交o野, 都將佢推比你做

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-10, 01:09 PM   #27
AshleyYan
God of Gamer
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
直接問啦.
佢對你有意思既就自然肯比電話你,無意思既就搞乜都無用,亦無謂晒時間.

舊 08-20-10, 06:54 PM   #28
sunhikari
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDHikariLeung
XBox Live Gamertagsunhikari
我唔話自己係死蠢都唔得
今日佢有黎,但又係做唔正佢
咁之後去tolite,咁啱撞到佢做完野,
佢係望到我的,我又望到佢
大家一個笑容打招呼,之後我又入返去做野,佢又走
唯有下星期繼續望天打掛

呢次係呢個星期的最近距離接觸了
sunhikari 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-10, 10:01 PM   #29
才子
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
錯失良機,
咁miss法, 有排先有下個機會...

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-10, 11:42 PM   #30
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: Beanhoho 查看文章
錯失良機,
佢下個星期返工都會黎....掛
唯有再求天賜良緣好了
舊 08-21-10, 06:19 PM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
錯失良機,
即係無................

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-10, 10:33 PM   #32
小黑

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDEternalkin
電話呢家野,唔好諗到咁複雜啦
你會唔會可以問一個你冇好感既女同事拎電話丫?
問人拎電話其實係好簡單既野黎囉,只要你唔好抱住一種"我想溝你,所以我要你電話"既心態囉

如果大家差唔多時間收工咪問下收工一齊唔一齊食下野咁囉
時間上唔岩,差一兩個鐘,咪自己扮有野做等下囉
相處得耐D,其實自己FEEL 到對方會唔會對自己有好感
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-10, 08:43 PM   #33
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
係一個自然既氣氛自然可以問到對方既聯系方式...

舊 09-06-10, 07:34 PM   #34
sunhikari
Crazy Gamer

今日好好彩終於做到個女仔了
但今日實在太多客所以都只係閒談數句就算
我問佢其實認唔認到我地d staff,佢話認到d,我都認到
最尾我叫佢可以的話,去我個櫃台做野,可以傾下計
佢當時的反應唔係好記得,但好似不太反感就是了
電話等遲d先再想方法入手,因為今日實在太多人了
算是一個開步吧

但最慘係我隔離d同事都知我係到溝女了(需然都有部份人都知的了)
舊 09-06-10, 09:14 PM   #35
才子
量地總監

唔係呀化...
拎個電話都要擇日仲要慢慢plan

(`・ω・´)
舊 09-06-10, 09:28 PM   #36
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
唔係呀化...
拎個電話都要擇日仲要慢慢plan
我都唔想擇日呀
但今日實在太多客,做得太慢真係會比其他客XYZ我都似
溝還溝,唔想太影響到工作
舊 09-06-10, 10:33 PM   #37
才子
量地總監

幾個星期都係得個嗡字
唔好咁老定以為條女冇人溝或者冇男朋友,
拖得耐比人溝左, 唔好上黎哭喪

(`・ω・´)
舊 09-06-10, 11:10 PM   #38
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
幾個星期都係得個嗡字
唔好咁老定以為條女冇人溝或者冇男朋友,
拖得耐比人溝左, 唔好上黎哭喪
我都唔想架......
我都想可以行大步D,但工作都要做
唔係為左溝女連飯碗都無埋架.....
舊 09-06-10, 11:16 PM   #39
才子
量地總監

引用:
我都唔想架......
我都想可以行大步D,但工作都要做
唔係為左溝女連飯碗都無埋架.....
寫張紙仔比佢囉

(`・ω・´)
舊 09-06-10, 11:37 PM   #40
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
寫張紙仔比佢囉
下次見到一定會
舊 09-06-10, 11:52 PM   #41
jlai
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
直接0的問啦
你寫俾佢我唔覺得佢會主動搵你

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-10, 12:00 AM   #42
才子
量地總監

引用:
作者: jlai 查看文章
直接0的問啦
你寫俾佢我唔覺得佢會主動搵你
老實講, 係零機會有回覆...
不過樓主懼首懼尾, 冇其他方法了

(`・ω・´)
舊 09-07-10, 12:01 AM   #43
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
搵佢lunch啦,時間就到的話
交換電話,理由係公事上跟開同一個人會上手D

電話唔會唔聼,msn可以唔開

舊 09-07-10, 12:20 AM   #44
sunhikari
Crazy Gamer

引用:
作者: 咩Feel 查看文章
搵佢lunch啦,時間就到的話
交換電話,理由係公事上跟開同一個人會上手D

電話唔會唔聼,msn可以唔開
呢個又唔得,會有徧私的問題
有事上黎好大鍋的....
舊 09-07-10, 01:59 AM   #45
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
引用:
既然工作有工作既難處,就唯有響自己既能力範圍內尋求有限度既進展

加油
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-10, 12:08 PM   #46
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
引用:
越睇越把鬼火
樓主,我同你講,世界上冇天賜良緣
人地見到你幾次都有笑,可以話對你有禮貌
做個朋友都可以,起碼對你冇介心先
但你又比十萬個藉口自己去唔接近佢
咁你一世做青頭仔啦
(點解咁激氣?樓主同我個好朋友情況一樣,但佢發生係一年前,
呢家結果??食緊白果仲日日自怨自艾LAW!!!!! )

舊 09-07-10, 12:11 PM   #47
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
問人拎個電話可以搞到無左份工咁嚴重?
唔會掛
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-07-10, 03:31 PM   #48
斷空我
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
某d工種的確又唔係咁輕易同顧客摸下酒杯底吹2咀既~
特別係果d工種前面又有2千幾人排緊隊, 後面又有掃把"目及"實你清人清得快唔快~

放過樓主唔好迫佢啦~

又,

反而樓主又唔需要太介意同事之間果d戲言, 都係果句: 窈窕淑女, 君子好求; 怕咩俾其他人知~

good luck~!!
斷空我 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 07:02 PM

手機版 | APP版