Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-28-05, 07:33 PM   #1
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~

MG

商品名 : Zガンダム Ver.2.0
メーカー : バンダイ
スケール : 1/100
シリーズ : マスターグレード(MG)
発売予定日 : 12月
定価 : \5,000

HGUC

商品名 : ヘイズル高機動型(HGUC)
スケール : 1/144
シリーズ : HGUC
発売予定日 : 11月
定価 : \1,600

商品名 : ガブスレイ(HGUC)
シリーズ : HGUC

SEED / DESTINY

商品名 : ストライクフリーダム フラッシュエディション
スケール : 1/60
シリーズ : 機動戦士ガンダムSEED DESTINY
定価 : \9,500

商品名 : デスティニーガンダム(HG)

商品名 : ムラサメ(HG) アンドリュー・バルトフェルド専用機
定価 : \1,500

EX

商品名 : ミネルバ
スケール : 1/1700
シリーズ : 機動戦士ガンダムSEED DESTINY(EXモデル )
定価 : \4,000

商品名 : バットモービル(バットマン フォーエバーVer.)
スケール : 1/35
シリーズ : バットマン
定価 : \4,500

此篇文章於 10-28-05 07:36 PM 被 kog 編輯。
kog 目前離線  
舊 10-28-05, 07:53 PM   #2
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
報價
屯門mk2 ver2 $249
legend $105

不過價錢會唔會升我就唔知

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線  
舊 10-28-05, 08:02 PM   #3
nakakula
God of Gamer

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
頭post 終於有發行品list 睇喇 /\ ,之但係1/60 SF 冇寫係PG版

nakakula 目前離線  
舊 10-28-05, 08:18 PM   #4
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: nakakula
頭post 終於有發行品list 睇喇 /\ ,之但係1/60 SF 冇寫係PG版
邊係PG版呀?
呢隻不過係自稱質素比得上PG既普通1/60

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線  
舊 10-28-05, 08:38 PM   #5
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
作者: koumaou
邊係PG版呀?
呢隻不過係自稱質素比得上PG既普通1/60
自稱用上MG的製作科技及外形質素應該比得上PG的普通1/60模型呀...
黑咪 破壞大王 目前離線  
舊 10-28-05, 08:47 PM   #6
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
PG版..........最少貴一倍啦!~~

kog 目前離線  
舊 10-28-05, 08:51 PM   #7
koumaou
Insane Gamer
降魔王

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 黑咪 破壞大王
自稱用上MG的製作科技及外形質素應該比得上PG的普通1/60模型呀...
唔好意思,我唔知,
因為我睇呢張圖,右邊既catch phase佢只係寫MG既外形,直迫PG既質素同detail位,冇提MG技術

其實以偏正結構黎講,唔要前面果段MG咩咩,淨話佢「質素比得上PG既普通1/60」冇錯卦==a

……というわけで遠慮なくゆっくりとGL/BLをしなさい~
koumaou 目前離線  
舊 10-28-05, 09:34 PM   #8
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
鬼整佢...
MG MKII 2.0又係派唔足...
重話明黎緊11月既模型...
都係會派唔足貨!
另...
書仔係係百貨買MG...先有得跟...
以及...
MG抽獎印花會後補~

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線  
舊 10-28-05, 10:13 PM   #9
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: Busconcamp
即是街舖唔會有?
Gallardo 目前離線  
舊 10-28-05, 10:25 PM   #10
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Gallardo
即是街舖唔會有?
今日到左MKII...
見無書仔又無MG印花...
所以打去問問...
個行街係咁講...

宣傳紙仔照派..."凡買MG模型...即送..."
百貨先有...咁派黎把鬼~~~

此篇文章於 10-28-05 10:27 PM 被 Busconcamp 編輯。
舊 10-28-05, 10:29 PM   #11
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
1/60=/=PG耶~
你少追POST頂喇... '''

舊 10-29-05, 12:11 AM   #12
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
百貨買MG夠o係街買盒MG+HG再嘆個下午茶....

舊 10-29-05, 12:13 AM   #13
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
鬼整佢...
MG MKII 2.0又係派唔足...
重話明黎緊11月既模型...
都係會派唔足貨!
另...
以及...
MG抽獎印花會後補~
MG抽獎印花會後補~<==即係點?買左之後,遲下拎返個盒去拎番個印花? ?
豆腐多 目前離線  
舊 10-29-05, 12:14 AM   #14
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: Rance
百貨買MG夠o係街買盒MG+HG再嘆個下午茶....
所以...最大機會擁有該本書仔既...
係由家長陪同去百貨買MG既小朋友...

舊 10-29-05, 12:18 AM   #15
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙
MG抽獎印花會後補~<==即係點?買左之後,遲下拎返個盒去拎番個印花? ?
所以...
買家要主動向店舖查詢...補印花事項~
有相熟店舖既...就無呢D煩惱~

舊 10-29-05, 12:20 AM   #16
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
葵芳賣$@^%,見到好似得返一盒......

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線  
舊 10-29-05, 12:20 AM   #17
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
1/60=/=PG耶~
你少追POST頂喇... '''
今晚在SS見到一大盒的1/60 XXXXXXXX GUNDAM (個盾可以伸長的!)

特價$210~~~~~

KIM 目前離線  
舊 10-29-05, 12:23 AM   #18
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: KIM
今晚在SS見到一大盒的1/60 XXXXXXXX GUNDAM (個盾可以伸長的!)

特價$210~~~~~
http://www.1999.co.jp/gundam/index.a...037&Typ1_c=109
你講呢部???
之前mk賣$250再送下面o個部
http://www.1999.co.jp/gundam/index.a...037&Typ1_c=109

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 10-29-05, 12:24 AM   #19
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

特價$210~~~~~
IMPULSE GUNDAM
賣緊既...有機係"免費貨"...
再者...$210已經唔係"今日"既事~

舊 10-29-05, 12:24 AM   #20
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: ultrachiu
你POST錯LINK~~~

係呢隻!

KIM 目前離線  
舊 10-29-05, 12:26 AM   #21
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: ultrachiu
葵芳賣$@^%,見到好似得返一盒......
偶講得無錯喇掛...

舊 10-29-05, 12:28 AM   #22
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
IMPULSE GUNDAM
賣緊既...有機係"免費貨"...
再者...$210已經唔係"今日"既事~
但$2XX可以買到1/60都係好底的事情~~~

KIM 目前離線  
舊 10-29-05, 12:29 AM   #23
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:

係呢隻!
唔駛附貼圖...大家都知邊隻架喇...
上面亦已解釋得巧清楚~

舊 10-29-05, 12:29 AM   #24
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

係呢隻!
係喎,應該係咁:
之前mk賣$250再送

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 10-29-05, 12:31 AM   #25
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
偶講得無錯喇掛...
暫時都未有閒錢住.......加上模型呢家野,遲下實買得返

囡囡賣哂啦,唔好問啦
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[日,美]遊戲發售時間表(不定期更新) 神祕人1號 電視遊戲討論版 9 11-26-05 02:09 PM

現在的時間是 05:19 PM

手機版 | APP版