Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-28-02, 04:05 PM   #526
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
Originally posted by 一大督司 :
大家小心二伍ar~~佢成日呃人0家~~~
佢好似係全港DX 2 on 2 比賽第一名黎0家~~~!
係呀係呀
而家淪為大中開心雜魚一名
隨時被秒殺
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 04:21 PM   #527
葉玉卿
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
咁多位好ar~~~
我都係 DX 新手一個黎0家~~
我多數會0係大埔開心出現~~~
<== 雜魚一名~~
我而家苦練哽d基本功~~
我好少挑人機~~因為大屎lu....
不過大家見到我都好歡迎你地挑我機ga~~~
大家請指教指教la~~~
係屎唔係一個問題黎!
最緊要睇人地點打及然究多D,唔好咁死版打電腦用黎挑機。
多D挑機囉多吸收多D。

舊 10-28-02, 04:22 PM   #528
二伍

引用:
Originally posted by 葉玉卿 :
哈哈!
原來咁多人在這裡。
我都係新丁你唔好玩我。
我同啊車係一隊人。
想玩DX找我地呢
加拿大有dx打o架?
想打就過o黎啦
我俾唔起機票錢
舊 10-28-02, 04:23 PM   #529
二伍

[QUOTE]Originally posted by 葉玉卿 :

係屎唔係一個問題黎!

你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
舊 10-28-02, 04:26 PM   #530
赤色渣古
半退休狀態

註冊日期: Jan 2002
XBox Live GamertagUCrab
引用:
Originally posted by 二伍 :
你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
我信佢真係一大督屎.....
你居然同督屎鬥屎.....其志可嘉....
赤色渣古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 04:29 PM   #531
二伍

引用:
Originally posted by 赤色渣古 :

我信佢真係一大督屎.....
你居然同督屎鬥屎.....其志可嘉....
佢個名明明係"一大督司"
舊 10-28-02, 04:33 PM   #532
葉玉卿

[QUOTE]Originally posted by 二伍 :
引用:

係屎唔係一個問題黎!

你信佢屎!?
佢點屎都唔夠我屎!!
你地咁假呀!係咁認屎。

舊 10-28-02, 05:22 PM   #533
一大督司
Ultimate Gamer
美咲~

註冊日期: Feb 2002
我真係呢排至開始打DX ga~~~~
個名係我打打下時諗到~~~(唔會同人撞名ma~)

其意思係因為技術屎~~所以mi整個差唔多音ga名law~~~ 司=屎<==開頭d人都唔知個名點解0家~~!

所以赤色渣古佢講ga野無錯~~~
二伍你都唔洗咁激動~~~~

朋友乙: 幾開心呀~!可以一朝早起身即刻睇卡通片~
朋友甲:.....
朋友丙:.....
朋友丁:.....
一大督司 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 08:12 PM   #534
大力
Insane Gamer

各位新手,如果你0地黎到龍城,見到人多挑緊機時,就唔好擺一大堆錢0係度,跟住打電腦丫唔該!!龍城自從冇0左兩部舊版高達之後,個環境越來越唔掂喇!!!成日畀新手霸住打電腦,人地點繼續挑機呀?!希望你地都顧下人0地既感受,當一大班人挑緊機0個陣,如果你0地唔肯挑,都唔好阻住人丫~行多幾步去隔離街間機舖打未得囉!!!唔好意思,可能粗魯0左,但真係個人感~~
大力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-28-02, 10:39 PM   #535
~@千千@~
Game Master


引用:
Originally posted by 大力 :
各位新手,如果你0地黎到龍城,見到人多挑緊機時,就唔好擺一大堆錢0係度,跟住打電腦丫唔該!!龍城自從冇0左兩部舊版高達之後,個環境越來越唔掂喇!!!成日畀新手霸住打電腦,人地點繼續挑機呀?!希望你地都顧下人0地既感受,當一大班人挑緊機0個陣,如果你0地唔肯挑,都唔好阻住人丫~行多幾步去隔離街間機舖打未得囉!!!唔好意思,可能粗魯0左,但真係個人感~~
同意~
~@千千@~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 12:06 AM   #536
葉玉卿

引用:
Originally posted by 大力 :
大多數人都唔你理!哂氣!!!!
唔你理挑或唔挑,挑到佢走,還店龍城$2局。
再唔係溫成班人圍住佢,比D壓力佢

舊 10-29-02, 12:22 AM   #537
葉玉卿

引用:
Originally posted by ~@千千@~ :

同意~
唔好話龍城D新手呢!記唔記得龍城D叫什麼(赤軍)和(尉夕中)的物體呀!佢一樣唔挑機打電腦,自己屎就咪玩,企係後面睇一樣學到野!

舊 10-29-02, 03:05 AM   #538
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
引用:

唔好話龍城D新手呢!記唔記得龍城D叫什麼(赤軍)和(尉夕中)的物體呀!佢一樣唔挑機打電腦,自己屎就咪玩,企係後面睇一樣學到野!
睇黎你都係龍城既人

舊 10-29-02, 03:09 AM   #539
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:

係邊×個,一定彩虹隊一等兵,重唔向少尉同中尉(車)行個禮!

引用:

所你,我認錯人。
我多數係彩虹玩DX多,最緊先去龍城玩多。
在新丁中有幾個隊友黎左(彩虹隊)。
哈哈~~~

此篇文章於 10-29-02 03:12 AM 被 kog 編輯。
kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 05:50 AM   #540
小華子
老虎先係王道

大家好~~我新來的,請多多指教
我玩DX的啊

有叮噹,無幫拖,二抽一,好坎坷
雙面怪,好很快,無限槍,好變態
紅渣古,好輕手,行得快,死得快
小華子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 08:38 AM   #541

註冊日期: Apr 2002
hello~小華子
得閒出黎一齊玩~
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 09:50 AM   #542
小華子
老虎先係王道

Arrow

引用:
Originally posted by 蛹 :
hello~小華子
得閒出黎一齊玩~
你地去開邊度?幾時打??
我其實唔係好勁,勉強都算中手一個,想偷窺下你地,偷下師
我用大機唔係好勁,反而鍾意用肥蟹挑人大機
貪佢攻勢唔使多,把握到3-4次就夠
而且裝甲又厚,即使一開始"發機瘟"
最後輸左都無咁難睇

其次都會用陸高魚雷or挑太空高達
我挑太空就未輸過,timeover就太把
因為我之前用紅渣大砲的
而家想玩下紅蟹,貪佢夠快,又可以同人part
小華子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 10:38 AM   #543

註冊日期: Apr 2002
唔勁冇所謂咖喎,好似我咁水都成日同佢地出去玩,累街坊咖啦,至緊要學到野嘛...同佢地玩一定學到好多野咖
至於幾時出去玩,留意多D呢度就知咖喇,不過出到黎記得講你係邊個喎
蛹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 11:06 AM   #544
一大督司
Ultimate Gamer
美咲~

註冊日期: Feb 2002
蛹你話自已水......:@_@":
咁我mi真係
<===呢d水

朋友乙: 幾開心呀~!可以一朝早起身即刻睇卡通片~
朋友甲:.....
朋友丙:.....
朋友丁:.....
一大督司 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-02, 02:52 PM   #545
一赤長
Insane Gamer

引用:
蛹你話自已水......:@_@":
咁我mi真係
<===呢d水
咩水?
"司"水.......
一赤長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-02, 01:11 AM   #546
葉玉卿

引用:
Originally posted by fishs330 :

睇黎你都係龍城既人
錯!
我係香港人,係彩虹隊既少尉。

舊 10-30-02, 01:13 AM   #547
上等兵

引用:

錯!
我係香港人,係彩虹隊既少尉。
係咪o岩o岩都o係龍城
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-02, 01:19 AM   #548
葉玉卿

引用:
Originally posted by 超能力戰士 :
係咪o岩o岩都o係龍城

舊 10-30-02, 01:42 AM   #549
上等兵

引用:

不過我仲未知你係邊個喎
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-02, 01:58 AM   #550
阿車
Junior Member

引用:
Originally posted by 超能力戰士 :
不過我仲未知你係邊個喎
咪其中一個o羅!

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
各日本H-Game雜誌9月號 Game 銷售 Top 10 一覽表 彩子 H-GAMEの部屋 5 07-25-02 10:16 AM
Blue Impact (Studio E.go ! 子公司) 的新作!! [ Angel's Feather ] O_o||| Yakumo Fujii H-GAMEの部屋 5 06-08-02 02:01 PM

現在的時間是 07:52 AM

手機版 | APP版