Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後
日本動漫畫討論版>劇場中編アニメーション 「甲鉄城のカバネリ 〜海門決戦〜」(荒木哲郎 × 大河内一楼 × 美樹本晴彦)
YHW 07:18 PM 06-27-16
作者: 真!DC:
劇情只係普通啫未至於爛
由手機版發出
美馬未出場前都尚可, 到中二病出場為奸而奸就開始走下坡, 今集就直頭係爛
細路翔 07:38 PM 06-27-16
咁依套係我眼中既不合邏輯都仲係SAO個級而已

仲未到罪冠既地步,因為罪冠由第一集開始就係畫面好靚既垃圾

依套起碼頭兩集仲睇得下

然後寫劇本果個就唔記得自己寫過D乜,一開始D雜魚喪屍STR同VIT都點爆可以徒手將人類分屍,去到第三集突然同我講人類同佢地打近戰比較有利

wtf
尼路 07:43 PM 06-27-16
如果剩計今季套迷家都完勝呢套啦,要向下挑戰呢套重有一話去嘗試,我對大河內有信心的。
因為我打從心或唔想岡媽超越大河內……係向下呢方面
細路翔 07:47 PM 06-27-16
荒木哲郎下次再玩原創考慮下用新人劇本好過啦

咪再搵吉野/大河內之流既終極強者黎強化衝擊我地啦
Dyhalt Rushifar 07:53 PM 06-27-16
作者: 細路翔:
荒木哲郎下次再玩原創考慮下用新人劇本好過啦

咪再搵吉野/大河內之流既終極強者黎強化衝擊我地啦
呢個堅,真係HUNDRED已經夠晒冇內容,依然及唔上佢…
真係寧願全車女性都無啦啦對生駒發情,一邊打喪B一邊爭做女主
細路翔 08:00 PM 06-27-16
作者: Dyhalt Rushifar:
呢個堅,真係HUNDRED已經夠晒冇內容,依然及唔上佢…
真係寧願全車女性都無啦啦對生駒發情,一邊打喪B一邊爭做女主
今季我有睇又完得最穩定既係一開始個包裝點望都係地雷四天王等級既網遊老婆sosad

話說我開始覺得搵川原礫做原案,再搵埋大河內+吉野輪流做主筆肯定會寫出神作中既神作
尼路 08:38 PM 06-27-16
今季我有睇又完得最穩定既係一開始個包裝點望都係地雷四天王等級既網遊老婆sosad

話說我開始覺得搵川原礫做原案,再搵埋大河內+吉野輪流做主筆肯定會寫出神作中既神作
唔好講D咁恐怖的野,雖然有萬份之一可能負負得正
GUSTAV 02:28 PM 06-28-16

JOKER GAME 由1安定好睇到12WOW
細路翔 03:25 PM 06-28-16
作者: GUSTAV:
JOKER GAME 由1安定好睇到12WOW
我未睇呀嘛大佬

應該話其實連上季堆動我都未得閒清

所以依家好後悔浪費時間睇左依套野第四集打後既頹貨
GUSTAV 03:27 PM 06-28-16
5同6仲係OK 休息回都仲可以 係兵長一出現就.....
真!DC 03:38 PM 06-28-16
老老豆豆咁多集以來我最不滿係無名成日著戰鬥服唔著便服
由手機版發出
北条加蓮 04:45 PM 06-28-16
【#活動情報】
【速報 】香港動漫電玩節2016演出嘉賓名單火熱出壚!
Creative Paradise 03 第三屆創天綜合同人祭
插畫家
樋上いたる
美樹本晴彥
事丫娃些 05:17 PM 06-28-16
○甲鉄城のカバネリ【全3巻】
巻数   初動     2週計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 6,081(*,799) *,***(*,***) 16.06.22 ※合計 6,880枚
02巻 *,***(*,***) *,***(*,***) 16.08.24
03巻 *,***(*,***) *,***(*,***) 16.10.26
野良猫 06:50 PM 06-28-16
作者: 事丫娃些:
○甲鉄城のカバネリ【全3巻】
巻数   初動     2週計    発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 6,081(*,799) *,***(*,***) 16.06.22 ※合計 6,880枚
02巻 *,***(*,***) *,***(*,***) 16.08.24
03巻 *,***(*,***) *,***(*,***) 16.10.26
2、3到時有冇一千呢
超合Game魂 03:28 AM 06-29-16
劇情之後奶到咁,好多人可能只買第一卷算

細路翔 01:44 PM 06-29-16
作者: 真!DC:
老老豆豆咁多集以來我最不滿係無名成日著戰鬥服唔著便服
由手機版發出
著便服睇唔到腋下同12歲的歐派

你要明白個角色賣乜野(識
真!DC 01:54 PM 06-29-16
腿比較重要
由手機版發出
傑斯特 01:56 PM 06-29-16
著便服睇唔到腋下同12歲的歐派

你要明白個角色賣乜野(識
你唔俾人有異常僻好?
重點剩係腳
事丫娃些 02:02 PM 06-29-16

無名ちゃんで12話の宣伝
細路翔 02:27 PM 06-29-16
作者: 傑斯特:
你唔俾人有異常僻好?
重點剩係腳
問題係著戰鬥服就可以三樣重點出齊嘛

打個比喻,唔通茶記賣雜排飯會將D排擺係白飯下面?(拖走
傑斯特 02:44 PM 06-29-16
問題係著戰鬥服就可以三樣重點出齊嘛

打個比喻,唔通茶記賣雜排飯會將D排擺係白飯下面?(拖走
戰鬥服邊有裸足
人地好腳趾唔淨係要大脾
細路翔 02:47 PM 06-29-16
戰鬥服邊有裸足
人地好腳趾唔淨係要大脾
便服好似都有著襪架喎

真係唔多記得,有無人cap圖
傑斯特 02:53 PM 06-29-16
便服好似都有著襪架喎

真係唔多記得,有無人cap圖
咁都講得出
你不如睇返第一頁
細路翔 04:04 PM 06-29-16
咁都講得出
你不如睇返第一頁
我錯

但你都唔可以扭曲叉雞飯普遍好賣過叉燒飯既事實(ry
真!DC 05:15 PM 06-29-16
你唔俾人有異常僻好?
重點剩係腳
愛足好異常嗎
明明唔少人比第一集腳刀引倒
由手機版發出
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24  ... 最後

返回主題版面