Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 05-03-07, 05:47 AM   #1
天使之國
Banned
^0^

註冊日期: Aug 2003
性 交 後 爭 執   用 漆 噴 胸 拍 裸 照 中 三 生 姦 少 女 囚 40 月

性 交 後 爭 執   用 漆 噴 胸 拍 裸 照
中 三 生 姦 少 女 囚 40 月

【 本 報 訊 】 16 歲 中 三 男 生 相 約 在 網 上 結 識 的 同 齡 少 女 首 度 見 面 , 即 帶 返 家 中 偷 嘗 禁 果 , 詎 料 完 事 後 女 方 不 滿 男 生 態 度 囂 張 , 遂 怒 掟 汽 水 罐 , 弄 傷 男 生 眼 角 及 整 污 單 位 , 女 方 懾 於 男 生 威 脅 下 折 返 清 理 單 位 時 , 男 生 竟 對 她 肆 意 凌 辱 , 在 她 頭 部 及 胸 部 噴 油 漆 兼 拍 裸 照 , 復 將 她 強 姦 。 該 男 生 昨 在 高 等 法 院 承 認 一 項 強 姦 罪 , 判 監 3 年 4 個 月 。 記 者 : 梁 瑞 珮

現 年 17 歲 的 被 告 姓 馮 , 原 被 控 兩 項 強 姦 及 兩 項 非 禮 罪 , 暫 委 法 官 彭 偉 昌 直 斥 被 告 , 在 沒 有 任 何 安 全 措 施 下 強 姦 女 事 主 及 加 以 凌 辱 , 「 你 罔 顧 女 事 主 尊 嚴 同 感 受 , 將 佢 置 於 一 定 程 度 惶 恐 之 中 … … 膽 大 包 天 。 」
案 發 時 兩 人 首 次 見 面

雖 然 辯 方 指 , 當 時 被 告 與 女 事 主 在 第 一 次 性 交 後 , 因 處 理 手 法 不 當 , 才 令 情 況 一 觸 即 發 , 是 女 事 主 先 掟 汽 水 罐 傷 及 被 告 , 但 法 官 指 與 被 告 的 行 為 實 不 成 比 例 。
法 官 強 調 , 以 本 案 案 情 及 觀 看 過 有 關 裸 照 , 再 斥 被 告 : 「 你 好 離 譜 , 你 完 全 唔 識 得 驚 ? 」 但 仍 勸 諫 他 日 後 重 新 做 人 , 要 有 敬 畏 之 心 。
辯 方 大 律 師 鍾 偉 強 求 情 時 指 , 被 告 來 自 正 常 家 庭 , 案 發 時 正 值 暑 假 , 被 告 等 候 升 中 四 , 惟 因 本 案 遭 羈 押 , 獲 准 保 釋 後 轉 往 職 訓 局 修 讀 冷 氣 製 造 及 安 裝 課 程 。
案 情 指 , 被 告 與 女 事 主 於 去 年 2 月 透 過 互 聯 網 認 識 , 至 同 年 8 月 25 日 案 發 日 早 上 , 被 告 約 女 事 主 首 度 見 面 , 帶 她 往 大 埔 的 住 所 , 由 於 姊 姊 正 在 房 內 睡 覺 , 被 告 女 事 主 躲 在 另 一 睡 房 , 待 姊 姊 離 家 後 , 被 告 入 房 與 她 性 交 。
完 事 後 , 被 告 在 客 廳 玩 電 腦 , 女 事 主 問 被 告 會 否 送 她 走 , 被 告 囂 張 地 表 示 沒 有 這 打 算 , 女 事 主 一 怒 下 , 取 起 一 罐 汽 水 擲 向 被 告 , 弄 傷 其 左 眼 角 , 並 離 開 單 位 。 然 而 , 被 告 打 電 話 給 她 , 要 脅 她 返 回 清 理 單 位 , 否 則 後 果 自 負 , 女 事 主 聽 從 , 拆 返 單 位 抹 地 時 , 被 告 卻 用 兩 支 噴 漆 先 噴 她 的 頭 , 然 後 脫 去 她 的 上 衣 , 再 把 噴 漆 噴 落 她 的 乳 房 上 , 接 拍 下 裸 照 後 再 將 她 強 姦 。 女 事 主 離 開 單 位 , 找 女 同 學 協 助 清 洗 身 上 油 漆 , 並 把 事 件 告 知 母 親 及 報 警 。 案 件 編 號 : HCCC253/06

一夜夫妻..好來好去咪算..可能仲做埋你條女添..
抵死..
有得食都咁串
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 06:02 AM   #2
nacho
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2003
中三生 ..... 真係不幸
如果 佢會考緊 我估唔會 判囚40 months 咁耐

arm arm 嘗完 就唔好做 d 咁ge 野 啦, 佢話乜就做 la, 送番屋企唔係好難姐
一個唔鐘意, 女方隨時反咬一啖 (雙方同意 都r 番話你 強姦 <-- 雖然 lee 單唔係)
nacho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 06:30 AM   #3
天使之國
Banned
^0^

好來好去嘛..佢真係死蠢冇得救..哈哈..有長糧唔食,走去食皇家飯..抵死
天使之國 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 06:41 AM   #4
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
有食唔食..
好命既做埋你條女喇..

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 08:11 AM   #5
堂我流
-廚術-

註冊日期: Sep 2005
引用:
作者: 天使之國 查看文章
性 交 後 爭 執   用 漆 噴 胸 拍 裸 照
中 三 生 姦 少 女 囚 40 月

【 本 報 訊 】 16 歲 中 三 男 生 相 約 在 網 上 結 識 的 同 齡 少 女 首 度 見 面 , 即 帶 返 家 中 偷 嘗 禁 果 , 詎 料 完 事 後 女 方 不 滿 男 生 態 度 囂 張 , 遂 怒 掟 汽 水 罐 , 弄 傷 男 生 眼 角 及 整 污 單 位 , 女 方 懾 於 男 生 威 脅 下 折 返 清 理 單 位 時 , 男 生 竟 對 她 肆 意 凌 辱 , 在 她 頭 部 及 胸 部 噴 油 漆 兼 拍 裸 照 , 復 將 她 強 姦 。 該 男 生 昨 在 高 等 法 院 承 認 一 項 強 姦 罪 , 判 監 3 年 4 個 月 。 記 者 : 梁 瑞 珮

現 年 17 歲 的 被 告 姓 馮 , 原 被 控 兩 項 強 姦 及 兩 項 非 禮 罪 , 暫 委 法 官 彭 偉 昌 直 斥 被 告 , 在 沒 有 任 何 安 全 措 施 下 強 姦 女 事 主 及 加 以 凌 辱 , 「 你 罔 顧 女 事 主 尊 嚴 同 感 受 , 將 佢 置 於 一 定 程 度 惶 恐 之 中 … … 膽 大 包 天 。 」
案 發 時 兩 人 首 次 見 面

雖 然 辯 方 指 , 當 時 被 告 與 女 事 主 在 第 一 次 性 交 後 , 因 處 理 手 法 不 當 , 才 令 情 況 一 觸 即 發 , 是 女 事 主 先 掟 汽 水 罐 傷 及 被 告 , 但 法 官 指 與 被 告 的 行 為 實 不 成 比 例 。
法 官 強 調 , 以 本 案 案 情 及 觀 看 過 有 關 裸 照 , 再 斥 被 告 : 「 你 好 離 譜 , 你 完 全 唔 識 得 驚 ? 」 但 仍 勸 諫 他 日 後 重 新 做 人 , 要 有 敬 畏 之 心 。
辯 方 大 律 師 鍾 偉 強 求 情 時 指 , 被 告 來 自 正 常 家 庭 , 案 發 時 正 值 暑 假 , 被 告 等 候 升 中 四 , 惟 因 本 案 遭 羈 押 , 獲 准 保 釋 後 轉 往 職 訓 局 修 讀 冷 氣 製 造 及 安 裝 課 程 。
案 情 指 , 被 告 與 女 事 主 於 去 年 2 月 透 過 互 聯 網 認 識 , 至 同 年 8 月 25 日 案 發 日 早 上 , 被 告 約 女 事 主 首 度 見 面 , 帶 她 往 大 埔 的 住 所 , 由 於 姊 姊 正 在 房 內 睡 覺 , 被 告 女 事 主 躲 在 另 一 睡 房 , 待 姊 姊 離 家 後 , 被 告 入 房 與 她 性 交 。
完 事 後 , 被 告 在 客 廳 玩 電 腦 , 女 事 主 問 被 告 會 否 送 她 走 , 被 告 囂 張 地 表 示 沒 有 這 打 算 , 女 事 主 一 怒 下 , 取 起 一 罐 汽 水 擲 向 被 告 , 弄 傷 其 左 眼 角 , 並 離 開 單 位 。 然 而 , 被 告 打 電 話 給 她 , 要 脅 她 返 回 清 理 單 位 , 否 則 後 果 自 負 , 女 事 主 聽 從 , 拆 返 單 位 抹 地 時 , 被 告 卻 用 兩 支 噴 漆 先 噴 她 的 頭 , 然 後 脫 去 她 的 上 衣 , 再 把 噴 漆 噴 落 她 的 乳 房 上 , 接 拍 下 裸 照 後 再 將 她 強 姦 。 女 事 主 離 開 單 位 , 找 女 同 學 協 助 清 洗 身 上 油 漆 , 並 把 事 件 告 知 母 親 及 報 警 。 案 件 編 號 : HCCC253/06

一夜夫妻..好來好去咪算..可能仲做埋你條女添..
抵死..
有得食都咁串
至憎呢d小朋友嗌交o既論點,自己無 過人,人地會點傷你丫

有樣野我留意左好耐,呢d 咁o既案件,通常大部份都好似o係 元朗,屯門,大埔,....等等 九龍以北,以西 o既新界地區發生.......唔知我可唔可以話d 比下面控制思想o既"小朋友"都係集中晌新界呢?

TESTING
堂我流 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 09:13 AM   #6
IamO
無聊人一號

完 事 後 , 被 告 在 客 廳 玩 電 腦 , 女 事 主 問 被 告 會 否 送 她 走 , 被 告 囂 張 地 表 示 沒 有 這 打 算

你估係咩,完要人自己走..

舊 05-03-07, 09:20 AM   #7
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 堂我流 查看文章

有樣野我留意左好耐,呢d 咁o既案件,通常大部份都好似o係 元朗,屯門,大埔,....等等 九龍以北,以西 o既新界地區發生.......唔知我可唔可以話d 比下面控制思想o既"小朋友"都係集中晌新界呢?
(九龍人解釋)新界區社區支援比較少, 而入面既人一般收入比較底(通常學識亦都係比較底)
係多0的問題青年啦(九龍人解釋)

有冇0的新界代表出0黎解釋0下?

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 09:28 AM   #8
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
強女+衰11,仲要有少少sm向...都係40個月....

舊 05-03-07, 09:29 AM   #9
Matamata

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 91 查看文章
中三學生...40個月... = 冇哂前途...
差唔多啦...減埋紅日, 都應該要坐年半....
呢年半佢真係有排受
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 09:38 AM   #10
firstofmay

註冊日期: May 2005
獲 准 保 釋 後 轉 往 職 訓 局 修 讀 冷 氣 製 造 及 安 裝 課 程 。

睇來咩前途都冇哂啦

舊 05-03-07, 09:40 AM   #11
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 91 查看文章
如果佢大多2年唔駛坐添呀~
會考/高考大晒架嘛
都唔知香港咩法治制度~專養死小孩?(謎)

舊 05-03-07, 09:51 AM   #12
二伍

註冊日期: Sep 2002
搞左兩次,但第二次先算係強姦
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 09:52 AM   #13
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
條女都唔方好人啦, 第1次見面就

舊 05-03-07, 09:55 AM   #14
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: IamO 查看文章
完 事 後 , 被 告 在 客 廳 玩 電 腦 , 女 事 主 問 被 告 會 否 送 她 走 , 被 告 囂 張 地 表 示 沒 有 這 打 算

你估係咩,完要人自己走..
引用:
作者: 二伍 查看文章
搞左兩次,但第二次先算係強姦
佢好可能只係睇得a片多~上左腦~以為強完會咩事都冇~之後條女仲會乖乖任佢舞

舊 05-03-07, 10:10 AM   #15
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
如果佢大多2年唔駛坐添呀~
會考/高考大晒架嘛
都唔知香港咩法治制度~專養死小孩?(謎)
2年後已經唔係衰11

舊 05-03-07, 10:15 AM   #16
MR_CHEUK

註冊日期: Feb 2007
有得食都仲咁煩~~抵x死~!!
MR_CHEUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 10:29 AM   #17
袓哥

註冊日期: Aug 2002
最好笑都係噴油囉..
對住個人噴油,仲要係胸部,真係唔知佢點諗出黎 a
袓哥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 10:49 AM   #18
ELT
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 袓哥 查看文章
最好笑都係噴油囉..
對住個人噴油,仲要係胸部,真係唔知佢點諗出黎 a
人體藝術?

我比較好奇點解無啦啦屋企會有支噴油

舊 05-03-07, 11:01 AM   #19
☆★楓嵐★☆
Crazy Gamer
灰色天使

引用:
作者: ELT 查看文章
人體藝術?

我比較好奇點解無啦啦屋企會有支噴油
可能佢當左個女仔係1:1"手扳"~要上色先會好睇d

舊 05-03-07, 11:11 AM   #20
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
抵死
完做d咁既野

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 11:21 AM   #21
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
作者: 堂我流 查看文章

地理上香港面積1104kmsq,新界佔了975kmsq, 人口佔49%
而且人口成分比較年輕
所以比例上多D

[亂up mode]
實情係D妓女都集中晒係九龍同港島做生意
新界太遠, 所以就發生悲劇
[亂up mode]
沒名字的?君 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 11:31 AM   #22
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
上面好多人都提到個男衰11,
但段新聞裡面就冇提過"未成年少女",
個男要坐監唔係衰11, 而係衰強姦, 做錯野又唔知衰.

http://www.legislation.gov.hk/blis_i...0?OpenDocument

夠16歲已經係合法性交.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 11:35 AM   #23
IamO
無聊人一號

引用:
作者: ☆★楓嵐★☆ 查看文章
佢好可能只係睇得a片多~上左腦~以為強完會咩事都冇~之後條女仲會乖乖任佢舞
這次肯送人回家,
之後日日都可以

抵死

舊 05-03-07, 11:37 AM   #24
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
16歲唔叫衰11下話??唔係15歲先算咩??
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-07, 11:42 AM   #25
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
呢d咁既人,唔駛坐監都唔會有前途啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
GAF GFDM-CWM 團 第四十六章 『Mr.Orange』 真仔 街機心得交流討論區 1000 09-15-06 05:39 PM
[GBA] 火炎之紋章 ~烈火之劍~ 討論區 t-cup 手提遊戲機討論版 350 07-03-03 06:34 PM

現在的時間是 08:42 PM

手機版 | APP版