Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

主題工具 顯示模式
舊 08-08-17, 05:51 PM   #376
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
新玩法 wor
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 05:56 PM   #377
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
仲以為係反串五毛
點知原來係廣告

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 06:39 PM   #378
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
反白咁耐都無人ban

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 08:15 PM   #379
david
The One

註冊日期: Mar 2002
我上報佐上天台O架喇,等ADMIN做O野...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 09:50 PM   #380
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
唔講真係冇留意...
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 10:02 PM   #381
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
即是等人quote 再反白出來?
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-17, 10:26 PM   #382
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
killed

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-17, 12:59 AM   #383
Thaws

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
引用:
作者: T.K. 查看文章
killed
仲有件V字頭未KILL丫.....條友賣左幾個月GA LA

舊 08-09-17, 11:18 AM   #384
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
一早就知佢儲緊 post 啦 XD
由手機版發出
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 12:22 AM   #385
ゆり

註冊日期: Nov 2004
又外送小姐

舊 08-15-17, 12:35 AM   #386
KUTAR#

朝凪@夏コミ新刊委託中‏
@Victim_Girls
朝起きて最初に届くツイッターのコメントが新刊の感想じゃなくて殺害予告っていうのが悲しいよね

舊 08-15-17, 12:45 PM   #387
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
朝凪@夏コミ新刊委託中‏
@Victim_Girls
朝起きて最初に届くツイッターのコメントが新刊の感想じゃなくて殺害予告っていうのが悲しいよね

好似畫左出來

舊 08-18-17, 07:48 PM   #388
KUTAR#

引用:
作者: ゆり 查看文章
好似畫左出來
金髮elf耳
舊 08-30-17, 12:53 AM   #389
花生小姐
Junior Member
我係死女包~~

通宵多一晚就完左個暑假......

舊 09-01-17, 02:22 AM   #390
KUTAR#

nano香港個live 唔俾人帶水入場

睇左三四年香港開的動漫歌手live 都未試過咁
定係我見識少,得ED的場可以帶水
舊 09-01-17, 10:48 AM   #391
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
天台咩事?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 12:50 PM   #392
KUTAR#

Bot 洗版中?
舊 09-01-17, 01:06 PM   #393
火柴人
Game Master
PAD微課玩家

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDdavidchan777
引用:
作者: KUTAR# 查看文章
nano香港個live 唔俾人帶水入場

睇左三四年香港開的動漫歌手live 都未試過咁
定係我見識少,得ED的場可以帶水
最正係nano都叫人飲水
由手機版發出
火柴人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 01:41 PM   #394
anyone
The One
↘嫁

係麥花臣搞ge live基本都會check袋 有d先可以比你帶水
不過呢次九展都check?

此篇文章於 09-01-17 08:06 PM 被 anyone 編輯。
舊 09-01-17, 07:59 PM   #395
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
其實天台係唔係刷緊流量?
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-01-17, 08:24 PM   #396
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: J+1 查看文章
其實天台係唔係刷緊流量?
由手機版發出
兩個AC 一齊炸.................
版主們又打緊邊爐?

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-17, 12:52 AM   #397
KUTAR#

引用:
作者: anyone 查看文章
係麥花臣搞ge live基本都會check袋 有d先可以比你帶水
不過呢次九展都check?
佢check袋, 任何液體都唔俾帶

我有個掛袋的耳機盒, 俾佢問我係咩
都要收起入袋先可入場
唔知佢咩準則, 唔通我帶炸彈咩

引用:
作者: 火柴人 查看文章
最正係nano都叫人飲水
由手機版發出
我本想上nano twitter講呢單野
但我忍, 無謂攪到hk fans唔好形象

不過如果下次都係 Live Nation Lushington 攪
我唔會再去
本身D宣傳已經糞, D staff 又唔多禮貌
無謂受氣

此篇文章於 09-02-17 12:57 AM 被 KUTAR# 編輯。
舊 09-04-17, 04:55 PM   #398
anyone
The One
↘嫁

過海睇bbb

舊 09-06-17, 09:21 AM   #399
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
你班友夠喇,咪再入條賣輸青山犯個topic度陪佢癲啦 m9
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-06-17, 09:40 AM   #400
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
突然望一望同人版變左河馬專區

Blog

pixiv
小特特 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 VOL.2026 ouki 吹水專區 1010 08-29-13 02:45 PM
吹水專區 Vol.1972 《》 windart 吹水專區 1000 12-11-12 11:14 PM
吹水專區 Vol.1924≪≫ ★星人44★ 吹水專區 1001 06-01-12 05:12 PM
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》 魔璃 吹水專區 1007 03-28-12 11:22 AM
吹水專區 Vol.1892 《》 windart 吹水專區 1000 02-21-12 09:28 PM

現在的時間是 05:59 PM

手機版 | APP版