Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 08-25-13, 11:14 PM   #1
ouki
God of Gamer
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
吹水專區 VOL.2026

奉神聖偉大的Astaroth之意『吹水專區』內鍾意POST日記又得,吹水亦得,點CHAT都得~ 得左~
但請謹記以下誡律!

一: 不得粗言穢語
二: 說話唔好太露骨 (即唔好太淫 )
三: 唔好有人身攻擊
四: 要自律!!自律呀!!!!
五: 搶千唔可以靠手段!一定要靠食力!
六: 新板1000post (清談板面 ) = #1001 (每post右上數字 )
七: 成功搶千者請於五分鐘內親自或授權給另一位會員開TOPIC,否則可由#1002補上
八: 所有人均可搶千, 惟搶千成功者不能連續三期開新的吹水期數。 在這個情況下即使中千, 開topic的權利由#1002擁有。

上回
ouki 目前離線  
舊 08-25-13, 11:16 PM   #2
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
再睇下有幾多資金可以用先

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 08-25-13, 11:19 PM   #3
Blur
The One
⊃貧⊂

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDelfblur513
XBox Live GamertagPAD 191276502
上年都好似150000yen
今年encore六歌仙
150000yen未必得

定左餐單?

呀呀呀!顯身手強敵被我都打垮,HA!
冷的風,問誰怕?將冬天趕回家,HA!
趁青春望著前路去,一起衝衝衝,衝吧。
Blur 目前離線  
舊 08-25-13, 11:21 PM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Blur 查看文章
今年encore六歌仙

定左餐單?
估計only
但六歌仙唔係唔J呀

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 08-25-13, 11:23 PM   #5
Blur
The One
⊃貧⊂

XBox Live GamertagPAD 191276502
的確唔係幾想J

我食左4次喇

如果你地仙記我果餐離隊搵FD

Blur 目前離線  
舊 08-25-13, 11:23 PM   #6
ouki
戸松控

引用:
作者: mikemike 查看文章
估計only
但六歌仙唔係唔J呀
150000yen。。。。。。。。。=.=成個TRIP?
ouki 目前離線  
舊 08-25-13, 11:24 PM   #7
Yakumo Fujii
Moderator
珍惜眼前人

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDYakumoFujii
引用:
作者: Blur 查看文章
今年encore六歌仙

定左餐單?
引用:
估計only
但六歌仙唔係唔J呀
好多野都想返食
8算六歌仙.......冇理由唔去j返餐架
荒川,.かぶと又係走唔甩.......

G好似講過燒肉可試萬兩

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
Yakumo Fujii 目前離線  
舊 08-25-13, 11:31 PM   #8
Moderator
珍惜眼前人

繼續問
有冇人有唔要O既機箱呀

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.pixelate(maxsquare=8)" contentEditable="false">意味不明</font>
<font style="filter:Progid:dximagetransform.microsoft.blur(pixelradius=9);" contenteditable="false">意味不明</font>
舊 08-25-13, 11:31 PM   #9
Blur
The One
⊃貧⊂

荒川

牛師傅

Blur 目前離線  
舊 08-25-13, 11:32 PM   #10
ouki
戸松控

引用:
作者: Yakumo Fujii 查看文章
繼續問
有冇人有唔要O既機箱呀
隻213+好不好用?我想J返隻用
ouki 目前離線  
舊 08-25-13, 11:34 PM   #11
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
好多野都想返食
8算六歌仙.......冇理由唔去j返餐架
荒川,.かぶと又係走唔甩.......

G好似講過燒肉可試萬兩
////////

舊 08-25-13, 11:34 PM   #12
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: ouki 查看文章
150000yen。。。。。。。。。=.=成個TRIP?
在日本的現金消費(食住行)
自己買嘢、機票、火車証未包括

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 08-25-13, 11:35 PM   #13
Moderator
珍惜眼前人

引用:
隻213+好不好用?我想J返隻用
好用O既定義係? ???
你用黎做咩先? ???

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-25-13, 11:38 PM   #14
Moderator
珍惜眼前人

引用:
作者: 神龍 查看文章
////////
龍爺好似未J過六歌仙? ?

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-25-13, 11:38 PM   #15
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
龍爺好似未J過六歌仙? ?
<---窮j

舊 08-25-13, 11:39 PM   #16
ouki
戸松控

引用:
在日本的現金消費(食住行)
自己買嘢、機票、火車証未包括
嘩。。。你地去得好豪。。。。

引用:
好用O既定義係? ???
你用黎做咩先? ???
我好用O既定義:少HAND。。。入去SET野不慢(以自家NETWORK)。。。。

用黎做咩:BACKUP DATA,BLOG,DOWNLOADER。。。

我表達能力差。。。唔見怪
ouki 目前離線  
舊 08-25-13, 11:45 PM   #17
Moderator
珍惜眼前人

引用:

我好用O既定義:少HAND。。。入去SET野不慢(以自家NETWORK)。。。。

用黎做咩:BACKUP DATA,BLOG,DOWNLOADER。。。

我自己隻DS213+暫時冇試過HANG ........DSM 個INTERFACE都算簡單易SET 反應都唔錯
(公司用果隻ds213 已經連續開左77日, 冇SET休眠)

我自己就主要用
DOWNLOADER , VIDEO SERVER, FTP, 相簿

整體都好滿意
(唔滿意係自己屋企氣水喉輸出.........STREAM 唔到高BITRATE VIDEO OTL )

$2100 好抵玩

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-25-13, 11:49 PM   #18
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:

唔會松屋或吉野家先
連豬扒飯都唔想去和幸

舊 08-25-13, 11:59 PM   #19
Moderator
珍惜眼前人

正話o係SSP 見到呢部野
當年$2XXX
家陣只係$6XX
http://www.wowwee.com/en/products/te...ce/rovio/rovio

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-26-13, 12:05 AM   #20
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
迷糊管家
又多本書可以拎去透爐

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線  
舊 08-26-13, 12:07 AM   #21
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
下下立死旗,點救?a
下面果個係新角色?a

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 01-01-14 02:51 PM 被 T.K. 編輯。
T.K. 目前離線  
舊 08-26-13, 12:12 AM   #22
ouki
戸松控

引用:
唔會松屋或吉野家先
連豬扒飯都唔想去和幸
松屋或吉野家=.=禁不如係香港食XD

引用:
我自己隻DS213+暫時冇試過HANG ........DSM 個INTERFACE都算簡單易SET 反應都唔錯
(公司用果隻ds213 已經連續開左77日, 冇SET休眠)

我自己就主要用
DOWNLOADER , VIDEO SERVER, FTP, 相簿

整體都好滿意
(唔滿意係自己屋企氣水喉輸出.........STREAM 唔到高BITRATE VIDEO OTL )

$2100 好抵玩
$2100!?=.=有E個價我想我一早決定買。。。28XX搞到我想來想去

水喉輸出我得8Mb =.=PCCW死都唔換野等我可以30Mb
ouki 目前離線  
舊 08-26-13, 12:18 AM   #23
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
唔....計晒數,應該唔夠budgeta
仲有6K閒錢係手可以用 但扣埋機票唱埋做yen應該都唔夠15萬
再等下轉....

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線  
舊 08-26-13, 12:18 AM   #24
Moderator
珍惜眼前人

引用:
松屋或吉野家=.=禁不如係香港食XD

$2100!?=.=有E個價我想我一早決定買。。。28XX搞到我想來想去

水喉輸出我得8Mb =.=PCCW死都唔換野等我可以30Mb
dcfever 見人$2100 全新抽獎禮物
(漢科兩年保, 2015/08)
諗都唔諗就買左

唔急用可以考慮等多陣
等DS214/DS214+

DS214+ 用ATOM CE5300 <---唔慌平.....唔使諗
DS214 規格大致等於家陣 DS213+

C75魚穫一覽
C76魚穫一覽
B-Mobile記錄
舊 08-26-13, 12:20 AM   #25
小特特
薔薇騎士団

註冊日期: Jan 2004
3DS Friend Code1805 2977 8497
PSN  IDardnades-jpn
係咪六歌仙

Blog

pixiv
小特特 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 Vol.1975《》 Hayami 吹水專區 1001 12-21-12 10:21 PM
吹水專區 Vol.1915《》 mikemike 吹水專區 1005 05-02-12 10:22 PM
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》 魔璃 吹水專區 1007 03-28-12 11:22 AM
吹水專區 Vol.1898 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 03-12-12 12:30 PM
吹水專區 Vol.1893 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1004 02-24-12 10:10 PM

現在的時間是 12:17 PM

手機版 | APP版