Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~ > 吹水專區

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-25-12, 08:32 PM   #1
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
吹水專區 > 吹水專區 Vol.1904:《(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!》

奉神聖偉大的Astaroth之意『吹水專區』內鍾意POST日記又得,吹水亦得,點CHAT都得~ 得左~
但請謹記以下誡律!

一: 不得粗言穢語
二: 說話唔好太露骨 (即唔好太淫 )
三: 唔好有人身攻擊
四: 要自律!!自律呀!!!!
五: 搶千唔可以靠手段!一定要靠食力!
六: 新板1000post (清談板面 ) = #1001 (每post右上數字 )
七: 成功搶千者請於五分鐘內親自或授權給另一位會員開TOPIC,否則可由#1002補上
八: 所有人均可搶千, 惟搶千成功者不能連續三期開新的吹水期數。 在這個情況下即使中千, 開topic的權利由#1002擁有。

違規者輕則個別警告或處分
集體違規則『吹水專區』永久凍結

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 03-28-12 08:38 AM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線  
舊 03-25-12, 08:33 PM   #2
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
起碼無壽屋wind版冰女、小梅

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 08:34 PM   #3
windart
Moderator
海產類

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code4210 4848 2445
PSN  IDwindart
XBox Live Gamertagwindart
如果唔計作畫,東映版kanon好睇過京動版好多架

201102 台北Fancy Frontier17之旅(coming soon)
201012 コミケ79因果之旅・壱(coming soon)
201003 博麗神社例大祭7之旅
201002 台北Fancy Frontier15之旅
200908 コミケ76砲灰之旅
windart 目前離線  
舊 03-25-12, 08:36 PM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: T.K. 查看文章
起碼無壽屋wind版冰女、小梅
右上第四隻唔係咩?

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線  
舊 03-25-12, 08:38 PM   #5
男
God of Gamer
わーい(^ωq)♪

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDCTLCCF
XBox Live Gamertagotakuyoko jp
Vol.1904...又見194

|・∀・)              \\∧∧ :・:∵
|⊂ノ彡シュッ  =====○ =====○)Д´>
| /   シュッ            .∨/つ つ
|             , ...,.. ~(,,(~),(~)...,...
男 目前離線  
舊 03-25-12, 08:39 PM   #6
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: mikemike 查看文章
右上第四隻唔係咩?
果款係tears版
wind版係同將出果隻blade版差唔多

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 08:39 PM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 03-25-12, 08:42 PM   #8
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
果款係tears版
wind版係同將出果隻blade版差唔多
太耐
唔記得乜樣了

舊 03-25-12, 08:42 PM   #9
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 08:44 PM   #10
T.K.
很黃很暴力

紅色留俾杏子好d喎
換meer zaku啦
sayaka用老虎
美焰用seed 既gundam ps裝甲無電版

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 08:44 PM   #11
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
引用:
1:6 max factory出果幾隻水著
其他的都應該齊

仲有wave出的發漲軟胸果兩隻
我欠2隻龍女
病人服XECTY
長髮椎名
無衫冰女
女海賊

應該係咁多
小嘉 目前離線  
舊 03-25-12, 08:48 PM   #12
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
[IMG]http://main.kotobukiya.co.jp/figure/pvc/9brngu00000039sd-img/9brngu0000006agl.jpg[IMG]

咁幅圖中我都欠兩隻

舊 03-25-12, 08:49 PM   #13
T.K.
很黃很暴力

逗雞添,冰女wind版企係正中第一行

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 08:52 PM   #14
小嘉
The One

引用:
咁幅圖中我都欠兩隻
館主隻椎名原來無買架
小嘉 目前離線  
舊 03-25-12, 08:53 PM   #15
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

我一隻都冇

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 03-25-12, 08:54 PM   #16
小嘉
The One

引用:
作者: 魔璃 查看文章
我一隻都冇
你貼晒d rider出黎先啦
小嘉 目前離線  
舊 03-25-12, 08:54 PM   #17
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 小嘉 查看文章
館主隻椎名原來無買架
因為果時當左佢是shinning乜乜以外的作品而無入

舊 03-25-12, 08:54 PM   #18
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
【たまゆら】第2期制作決定!

米王&windart

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線  
舊 03-25-12, 08:55 PM   #19
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
桶你廚

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線  
舊 03-25-12, 08:57 PM   #20
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

引用:
作者: 小嘉 查看文章
你貼晒d rider出黎先啦
貼星矢唔好

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線  
舊 03-25-12, 08:59 PM   #21
T.K.
很黃很暴力

rider
riru唔算好多喎

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 09:02 PM   #22
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
rider
riru唔算好多喎
rider的話我一定推連泰國網站都稱佢為"desk guy"的毛西大師

舊 03-25-12, 09:02 PM   #23
小嘉
The One

引用:
作者: 魔璃 查看文章
貼星矢唔好
星矢唔夠你多
小嘉 目前離線  
舊 03-25-12, 09:04 PM   #24
T.K.
很黃很暴力

蕉農呢?唔出黎講兩句!?

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
T.K. 目前離線  
舊 03-25-12, 09:07 PM   #25
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
蕉農呢?唔出黎講兩句!?
呢D上左神檯啦

關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
吹水專區 Vol.1902:「 」 神龍 吹水專區 1000 03-22-12 05:08 PM
吹水專區 Vol.1900 飛燕 吹水專區 1015 03-16-12 03:24 PM
吹水專區 Vol.1898 《》 Yakumo Fujii 吹水專區 1002 03-12-12 12:30 PM
吹水專區 Vol.1894《》 Mosworder 吹水專區 1000 02-28-12 01:05 PM
吹水專區 Vol.1892 《》 windart 吹水專區 1000 02-21-12 09:28 PM

現在的時間是 10:20 AM

手機版 | APP版