Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-29-09, 10:08 PM   #1
遊戲怪
Ultimate Gamer
高達DX

註冊日期: Jul 2005
PSN  IDhkboy2007
想問下有無大大去左 瑞華行~執野

想問下各位 , 有無去瑞華行~一行

在打機既過程中迷走...
在電影中尋找故事...
在小說世界中尋找那個什麼~深度既內涵...
遊戲怪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-09, 10:32 PM   #2
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
今年睡橫巷有咩賣?都冇留意的說

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-29-09, 11:31 PM   #3
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
FYI:
martinnitram 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 02:25 AM   #4
Game Master
狙擊王

註冊日期: Jul 2004
有人話模型好貴~~貴過出門...
今年都唔係叫開倉既...
d貨..不如去吉島買好過

0001 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 02:28 AM   #5
GSX
Senior Gamer
吟遊詩人

註冊日期: Sep 2006
雙面蟹 幾十蚊, 係咪出面變咗蟹貨
GSX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 10:34 AM   #6
loser
Game Master
......

註冊日期: Jun 2004
天翔龍 $60!? 抵買嗎?

舊 09-30-09, 03:24 PM   #7
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: loser 查看文章
天翔龍 $60!? 抵買嗎?
計埋車錢時間就唔多抵了

舊 09-30-09, 04:12 PM   #8
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: luciferdark 查看文章
計埋車錢時間就唔多抵了
如果好似我咁笨, 諗住入去睇o下有冇好似早年咁有幾款 mg/hg 特價, 例如橙 ball 同加煞 c 咁, 去到先發覺係白行, 得返好少 bb, 唔算大量既 00, 仲要全部都貴過街價, 而又見倒呢隻個價都叫合理既話, 咁呢隻就算係叫抵買啦. orz

我反而想知大埔個高達展有冇野抵買.

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?

此篇文章於 09-30-09 04:28 PM 被 fatyee 編輯。
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 09:14 PM   #9
green232432

註冊日期: Jan 2009
今日收獲
Unicorn 模型架 $20
1/100 GN-006 Cherudim Gundam $50 (膠袋包裝)

------------------------------
見過以下未砌1/144模型(膠袋包裝) 各$50

--GN Archer
--唔知Gadessa定Garazzo
--Gundam Exia Trans-am Mode
--Gundam Dyanmes Trans-am Mode
--Gundam Kyrios Trans-am Mode
--Gundam Virtue Trans-am Mode(見過一次)
--GN-X III ESF Type
--Arche Gundam

--Code Geass Vincent(見過一次)
------------------------------
未砌BB模型(膠袋包裝) 各$20
--00 Gundam
--3隻部隊兵
--黄忠MK II
去貨去得幾快

此篇文章於 10-01-09 01:30 AM 被 green232432 編輯。
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 10:01 PM   #10
ゆうたろう
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
HGUC 雙面蟹個價幾抵...
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 10:36 PM   #11
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
--00 Gundam

?!極之有興趣o既一隻.....不過聽日應該都冇啦掛......

今年仲有冇砌左o個d display版???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 10:46 PM   #12
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
--00 Gundam

?!極之有興趣o既一隻.....不過聽日應該都冇啦掛......

今年仲有冇砌左o個d display版???
我禽日行果陣唔覺有砌左既賣, 連膠袋包裝既 hg, mg 都見唔倒, 可能我太晏去掛.

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-30-09, 11:04 PM   #13
green232432

註冊日期: Jan 2009
我今日一點去到,大約點半個時出Trans-am高達 同1/100 Cherudim

三點個時開始多人(出未砌BB模型)
人多到埋唔到去
四點半走人

買野真係好靠運氣
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-09, 12:11 AM   #14
Game Master
狙擊王

明天會一早去派隊~~~
11點/派籌前到而有想排頭位既...
夠膽大叫0001....
如果我響樹既我會俾你打下尖的~~~
(一齊入啦~~~)

舊 10-01-09, 02:09 AM   #15
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: 0001 查看文章
明天會一早去派隊~~~
11點/派籌前到而有想排頭位既...
夠膽大叫0001....
如果我響樹既我會俾你打下尖的~~~
(一齊入啦~~~)
聽日見
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-09, 02:13 AM   #16
Game Master
狙擊王

等你大叫我名~~~~~

我會著綠迷彩褲...

舊 10-01-09, 10:41 PM   #17
jos
Crazy Gamer
單細胞

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDjos_lau
XBox Live Gamertagjoslau
今期milk有印花$295豪華版destiny........

不過去到佢有冇得賣唔關我事 @@|||
jos 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-09, 06:12 AM   #18
lovesong
ここが、イリオン

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: GSX 查看文章
雙面蟹 幾十蚊, 係咪出面變咗蟹貨
大概只有UC自護派既人買既多,
而家十幾歲果代未必會拎上手睇...
我而家都儲緊蟹系,呢隻遲D一定買
lovesong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-03-09, 09:59 PM   #19
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: jos 查看文章
今期milk有印花$295豪華版destiny........

不過去到佢有冇得賣唔關我事 @@|||
今日去已經賣哂

喜歡戰隊/拉打既可能有收獲
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:15 PM

手機版 | APP版