Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-17-07, 03:08 PM   #151
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER

HOW TO GET ITEM 3??

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 03:14 PM   #152
真.朱皮
Game Master
DiGi 記者

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagFelix cpe
引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章

HOW TO GET ITEM 3??
農場有

舊 02-17-07, 03:15 PM   #153
Sin_a
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2005
終於整左斬破刀
仲係自己村任務中,有冇人上kai玩的?
Sin_a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 03:29 PM   #154
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: Sin_a 查看文章
終於整左斬破刀
仲係自己村任務中,有冇人上kai玩的?
斬破刀由鐵刀上RIGHT??

7.23LB
舊 02-17-07, 03:36 PM   #155
Sin_a

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: DARK ANGEL 查看文章
斬破刀由鐵刀上RIGHT??
yes,但需要大量鑛石
Sin_a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 03:38 PM   #156
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: surlent 查看文章
下一水貨係初七
各位未買的版友受死吧
不要嚇人. 初二會有D的. 之後會係初五...

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 04:23 PM   #157
新月
Game Master

PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: antony chan 查看文章
咁就要睇你o既風準d定係我準d...但係就算初二有,相信初二都唔多貨派
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 04:45 PM   #158
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: antony chan 查看文章
但初2會開咩

舊 02-17-07, 04:45 PM   #159
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
SSP 某店 $390, 某店 $388

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 05:41 PM   #160
銀月惡魔
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
好火呀!
剛剛好景間game shop打黎話初7先有貨
聽完好想車爆個電話

風雷狂狐-九尾!金焰聖獅-猛炎
輝光魔虎-烈芒!
銀月惡魔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 06:03 PM   #161
新月
Game Master

引用:
作者: 銀月惡魔 查看文章
好火呀!
剛剛好景間game shop打黎話初7先有貨
聽完好想車爆個電話
差唔多啦,你預佢休到初4吧

引用:
作者: winner1 查看文章
但初2會開咩
我會開
舊 02-17-07, 06:07 PM   #162
布朗
Junior Member

註冊日期: May 2004
因為冇訂, 今日出去行左一日,
先達, 信和$380 ~ $398左右,
好景就$428,
黃金就$370 ~ $430,
把幾火返屋企, 順路睇下樓下果間鋪仔,
竟然有貨, 仲只係$320,
早知唔使四圍搵 !
布朗 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 06:16 PM   #163
新月
Game Master

引用:
作者: 布朗 查看文章
因為冇訂, 今日出去行左一日,
先達, 信和$380 ~ $398左右,
好景就$428,
黃金就$370 ~ $430,
把幾火返屋企, 順路睇下樓下果間鋪仔,
竟然有貨, 仲只係$320,
早知唔使四圍搵 !
炒價只出現在旺區
各位快D去靜區買啦
舊 02-17-07, 06:37 PM   #164
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

http://mhp2.nobody.jp/
enjoy!!

7.23LB
舊 02-17-07, 06:42 PM   #165
lumune
Crazy Gamer
向左走,還是向右走?

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 煲機小王子 查看文章
唔唔知TT仲有冇......
要成4點幾先出到去.....
TT有,不過要$380(2點鐘時)
唔知以加重係唔係

"If you want something, go get it. Period." -- The Pursuit of Happyness

"The people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do." -- Unkown
lumune 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:02 PM   #166
Willow
Ultimate Gamer
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
本來訂左,
不過間鋪話派完12月訂的,
已經無貨,
於是將訂金改為訂其他game。

然後係隔離買,
屯門果價好貴,
要438,如果唔係唔想去其他地方買,
絕對唔會咁貴買

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:16 PM   #167
siukc22

註冊日期: Aug 2006
想問下我自己唔係咁鍾意玩rpg game,覺得唔識日文玩完都唔知玩乜咁.
所以我而加諗緊呢隻game岩唔岩我玩.大家可以比d意見嗎?
如果唔識日文會唔會唔知玩d咩架?
siukc22 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:17 PM   #168
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
引用:
作者: Willow 查看文章
絕對唔會咁貴買
唔駛火.. 你預番打 438 hours, 咁咪 1 小時 $1, 抵到喊

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:37 PM   #169
Willow
集體回憶

註冊日期: Oct 2003
XBox Live GamertagWillowHorse
引用:
作者: siukc22 查看文章
想問下我自己唔係咁鍾意玩rpg game,覺得唔識日文玩完都唔知玩乜咁.
所以我而加諗緊呢隻game岩唔岩我玩.大家可以比d意見嗎?
如果唔識日文會唔會唔知玩d咩架?
呢隻係act game,
唔識日文一樣玩得好開心架

引用:
作者: t-cup 查看文章
唔駛火.. 你預番打 438 hours, 咁咪 1 小時 $1, 抵到喊

當年ps2的幾集offline都玩成百幾小時,
psp呢隻我絕對放心玩好耐,
唔係都唔會咁貴買

--------------------------

生日快樂 每當變幻時

Willow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:40 PM   #170
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
我個frd話今日係188買280

舊 02-17-07, 07:42 PM   #171
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
變左最貴既psp game.....抄到痴線

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:46 PM   #172
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
今集d防高左咁多咁既好似....
我上集清晒村長先係用緊4x防...今集一開始買到果d已經9x...

舊 02-17-07, 07:47 PM   #173
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: Willow 查看文章
本來訂左,
不過間鋪話派完12月訂的,
已經無貨,
於是將訂金改為訂其他game。

然後係隔離買,
屯門果價好貴,
絕對唔會咁貴買
行左成個mk
368入手
438唔過份
我問過一間458

我都係因為諗住連番3日工
想有d野打下先買

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!

此篇文章於 02-17-07 07:49 PM 被 vov430 編輯。
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:49 PM   #174
嘖HEIHEI
Game Master
目標:08 TMAX

註冊日期: Apr 2004
3DS Friend Code3840 6388 1601
PSN  IDKamio-A KAMIO-H
引用:
作者: 91 查看文章
我個frd話今日係188買280
orz
今日黃金補完#&)入手...旺角先達同信和個價大約#*)-$))到(我問過果d)

Chain Chronicle : 187,209,430
Diablo3 : KamioA#3363
嘖HEIHEI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-07, 07:52 PM   #175
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: surlent 查看文章
咁就要睇你o既風準d定係我準d...但係就算初二有,相信初二都唔多貨派
應該唔會有錯掛....
當初都係我話年廿九有貨派....

引用:
作者: winner1 查看文章
但初2會開咩
會. 零售唔開...唔駛做咩..../\

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 10:31 PM

手機版 | APP版