Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機資訊/電腦軟硬討論

主題工具 顯示模式
舊 04-28-03, 12:49 AM   #1
usayarE
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDusayarE
3DS Friend Code3952 6975 1779
PSN  IDusayarE
XBox Live GamertagusayarE
死人有線(斷有線而無損之法亂入!!)

簽左約,10月先到
有咩辦法可以斷左佢約但係又無損失...

此篇文章於 04-28-03 02:07 AM 被 usayarE 編輯。
usayarE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-03, 12:50 AM   #2
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
...冇....你算好
我要到04年..汗...
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-03, 12:52 AM   #3
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong

除非係佢地出問題
再提供唔到服務比你
咁同你解約

舊 04-28-03, 12:54 AM   #4
usayarE

引用:
Originally posted by 老麥 :

除非係佢地出問題
再提供唔到服務比你
咁同你解約
佢宜家個d都叫服務咩
download野用咁flashget 都係得0.71kb/sec , 平均1xkb/sec
玩uo唔可以直行超過五秒(ping左係extremely poor,全部server都係)
三十分鐘內斷最小五次線
咁算係咩
舊 04-28-03, 12:57 AM   #5
pongg

引用:
Originally posted by onon :

佢宜家個d都叫服務咩
download野用咁flashget 都係得0.71kb/sec , 平均1xkb/sec
玩uo唔可以直行超過五秒(ping左係extremely poor,全部server都係)
三十分鐘內斷最小五次線
咁算係咩
咁係你唔好彩呀..好睇地區
我都冇咩問題..cut line已經冇發生
玩r6咪有時個人識神速咁lor
舊 04-28-03, 12:58 AM   #6
Freddy
博麗神社信徒

我諗你唯一可以做ge就係投訴............

一個十分喜歡 東方 系列的Fans
棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
Freddy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-03, 12:59 AM   #7
機神GBA
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
有. 和記, 和記可以俾你預先同佢簽約. 但係唔洗錢, 直至你有線到期佢先要求你從個陣開始俾. 超正. 即是話你同有線斷約前尼段時間係免費送俾你用.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-03, 12:59 AM   #8
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:

佢宜家個d都叫服務咩
三十分鐘內斷最小五次線
咁算係咩
商人法則
用到=冇問題

舊 04-28-03, 01:01 AM   #9
usayarE

引用:
Originally posted by 機神GBA :
有. 和記, 和記可以俾你預先同佢簽約. 但係唔洗錢, 直至你有線到期佢先要求你從個陣開始俾. 超正. 即是話你同有線斷約前尼段時間係免費送俾你用.
真!!?
有冇詳情!!?
和記vdsl我座樓有cover架
舊 04-28-03, 01:04 AM   #10
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
有線d質數不嬲都差到無人有架啦.....

大家可以去呢度睇下有線d"那咋"手段:
http://www.i-cable.org/

舊 04-28-03, 01:08 AM   #11
機神GBA
☆The End☆

引用:

真!!?
有冇詳情!!?
和記vdsl我座樓有cover架
我唔知詳情ar.....

因為我有個friend 都好似你咁, 用i-cable, 簽左佢先後悔. 18個月約.

有一日, 和記去佢棟樓洗樓, 佢講左個情況俾個sales 聽. 咁個sales 就話俾佢用住先, 但係條件係同佢簽約先. 由佢i-cable到期日開始計. 係尼段期間佢唔駛俾錢, 即是送o既.

我都覺得佢好so.
舊 04-28-03, 01:10 AM   #12
pongg

引用:

因為我有個friend 都好似你咁, 用i-cable, 簽左佢先後悔. 18個月約.

有一日, 和記去佢棟樓洗樓, 佢講左個情況俾個sales 聽. 咁個sales 就話俾佢用住先, 但係條件係同佢簽約先. 由佢i-cable到期日開始計. 係尼段期間佢唔駛俾錢, 即是送o既.

我都覺得佢好so.
呢個情況真係好正喎...
可惜和記唔係度度有呢
舊 04-28-03, 01:16 AM   #13
usayarE

引用:

我都覺得佢好so.
會唔會係個日咁岩promote 先有呀...
唔好"乙水"我開心啦...
舊 04-28-03, 01:17 AM   #14
Freddy
博麗神社信徒

前個排我都試過la
個陣我剩番6個月約(ims)
佢上門叫我轉台
個陣ims斷要罰100
之後ims轉左做200 la
不過唔知和記仲有冇里個plan
好似要佢上黎promote先有
可能你去搵佢未必會比你......

棋局幻無常,智者樂其中
任天堂大亂鬥 FC: Freddy/FRED/2105-8095-6543

少女祈禱中....
舊 04-28-03, 01:18 AM   #15
usayarE

呀...
唔好啦..
我想轉呀...
和記同ims網址係咩,去睇睇
舊 04-28-03, 01:23 AM   #16
機神GBA
☆The End☆

IMS :
www.netvigator.com

和記:
http://promo.net-yan.com/
舊 04-28-03, 01:28 AM   #17
Freddy
博麗神社信徒

引用:
和記:
http://promo.net-yan.com/
仲有轉台plan~ 6個月free
正~
仲唔快d去申請

棋局幻無常,智者樂其中

少女祈禱中....
舊 04-28-03, 01:33 AM   #18
機神GBA
☆The End☆

我覺得你依家唔用i-cable, 去申請和記, 但由於佢係免6 個月. 你都有賺.
舊 04-28-03, 01:35 AM   #19
usayarE

引用:
我覺得你依家唔用i-cable, 去申請和記, 但由於佢係免6 個月. 你都有賺.
真係有喎,聽日叫阿爸問下先!!
佢呢個係vdsl定adsl , 但邊個都最小好過有線
宜家勁開心,希望係真的!!
舊 04-28-03, 01:44 AM   #20
機神GBA
☆The End☆

引用:

真係有喎,聽日叫阿爸問下先!!
佢呢個係vdsl定adsl , 但邊個都最小好過有線
宜家勁開心,希望係真的!!
你打去問下囉. 依家多數VDSL 架la. 好少ADSL.
而且和記遲d都會將ADSL 轉晒做VDSL.
舊 04-28-03, 01:46 AM   #21
usayarE

引用:

你打去問下囉. 依家多數VDSL 架la. 好少ADSL.
而且和記遲d都會將ADSL 轉晒做VDSL.
網上爬有冇呢類plan?
我怕和記出海好慢,影響我玩uo
但如果無我都會轉做和記
想問下之前check有冇cover 個個page 係邊到?
thx
舊 04-28-03, 01:51 AM   #22
達比

我o個到和記都冇,冇得揀
達比 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-28-03, 01:54 AM   #23
機神GBA
☆The End☆

引用:

網上爬有冇呢類plan?
我怕和記出海好慢,影響我玩uo
但如果無我都會轉做和記
想問下之前check有冇cover 個個page 係邊到?
thx
查cover 個page唔見左lu. 但你可以打尼個電話去問, 會更加詳細.3151 7888

至於IMS 就肯定唔會做尼d 蝕本生意架la. 你唔駛諗la. 不過街邊做promote
個d sales做唔做到尼d plan俾你我就唔知. 你可以去屈下, 不妨一試.

你玩online game, 和記的確係一個隱憂.
舊 04-28-03, 01:57 AM   #24
usayarE

引用:

查cover 個page唔見左lu. 但你可以打尼個電話去問, 會更加詳細.3151 7888

至於IMS 就肯定唔會做尼d 蝕本生意架la. 你唔駛諗la. 不過街邊做promote
個d sales做唔做到尼d plan俾你我就唔知. 你可以去屈下, 不妨一試.

你玩online game, 和記的確係一個隱憂.
忍和記十二個月好過忍i-cable 六個月啦...
聽日此終都要打去問下佢架啦!!
舊 04-28-03, 02:00 AM   #25
機神GBA
☆The End☆

引用:

忍和記十二個月好過忍i-cable 六個月啦...
聽日此終都要打去問下佢架啦!!
咁你試下la

論壇跳轉

現在的時間是 03:52 PM

手機版 | APP版