Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 
攻略心得交流區>[NDS] Jump Super Stars 心得交流區 3
Aries 10:03 AM 08-26-05
作者: toro:
玩左就快三星期
20小時
終於集齊了657格漫畫
YEAH!
好想搵人一齊打~~
我都岩岩攞齊657格漫畫~~
我都好想搵人一齊打ar~~~
遊戲人間 01:43 PM 08-26-05
作者: skydream:
點解我跟頭post都拎唔到人既= ="

伊芙 - 510coma取得

我已經510~但都係無= =""
反而7格一護我未玩到500已經有~

明明頭post話
一護 - 540coma取得
睇d唔睇d....

作者: :
隱藏help coma入手條件:
一護 - 420coma取得
伊芙 - 510coma取得

7coma對白格入手條件:
一護 - 540coma取得
Help coma同對白格係兩樣野黎架...

伊芙對白格要玩完黑貓隱藏線先有.
~AnGiE~ 01:58 AM 08-27-05
草原5-4第3格係點過架-0-
BeBop 04:27 AM 08-27-05
仲唔係好明咩係屬性攻擊

仲有合體技係點出ga?
亞飛 12:58 AM 08-28-05
死火...差 決戰之大地 1-4 既 第5個
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...
jason 仔 11:27 AM 08-28-05
作者: 亞飛:
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...
力>知>笑>力
例如電腦用笑屬性攻擊你就要用知屬性攻擊打~~
沒名字的?君 12:09 PM 08-28-05
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...
用鼻毛試下得唔得
P.Hope 09:00 PM 08-28-05
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yunkessyou.wmv
呢個好好睇~ d 角色好平均~ 打法好正路~

http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yo/kessyou.wmv
呢個... 係用來證明玩jss唔等如要用暴力打低對手先贏到~ 用和平的方法一樣ok....
小光 11:00 PM 08-28-05
我是新手,我有問題

我將人物卡同對白卡組合左,究竟可唔可以拆返出來?
如果唔可以的話,我將來仲會唔會拿到相同的人物同對白卡?

thx
亞飛 11:06 PM 08-28-05
作者: 小光:
我是新手,我有問題

我將人物卡同對白卡組合左,究竟可唔可以拆返出來?
如果唔可以的話,我將來仲會唔會拿到相同的人物同對白卡?

thx
唔可以...因為d白卡 只會適合指定既人
『庭』 11:13 PM 08-28-05
合左唔會無 ~
放心合, 有得合就合左去就ok

唔會再拎
不過係拎左一張就可以合晒適用既格
高杉和虎 11:30 PM 08-28-05
仲儲緊D漫畫格,爭幾個7 格人就攪掂
不過仲未對戰過,都冇FRD有玩

依家係O甘試唔同人
6格葉勁好用, 飛黎飛去插人
GateHacker 11:33 PM 08-28-05
作者: 高杉和虎:
仲儲緊D漫畫格,爭幾個7 格人就攪掂
不過仲未對戰過,都冇FRD有玩

依家係O甘試唔同人
6格葉勁好用, 飛黎飛去插人
今日同fd玩用葉好爽
唔只超必,得閒用小技上b都好好屈
沒名字的?君 11:44 PM 08-28-05
作者: P.Hope:
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yunkessyou.wmv
呢個好好睇~ d 角色好平均~ 打法好正路~

http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yo/kessyou.wmv
呢個... 係用來證明玩jss唔等如要用暴力打低對手先贏到~ 用和平的方法一樣ok....
吹笛超必有乜用
好似不是打擊技

P.Hope 11:46 PM 08-28-05
作者: msn_04_2:
吹笛超必有乜用
好似不是打擊技
沒有攻擊判定~沒有 無敵.. hp同必殺bar都唔會加...

用處只是就算唔ko人都可以直接+ point
亞飛 11:46 PM 08-28-05
葉? 即係One Piece? 山治?

沒有攻擊判定~沒有 無敵.. hp同必殺bar都唔會加...

咁勁-0-
P.Hope 11:47 PM 08-28-05
葉? 即係One Piece? 山治?
通靈王 ... ?
P.Hope 11:49 PM 08-28-05
咁勁-0-
除左佢之外仲有d support角色都有直接+point的神技... 勁唔勁係見人見知...
GateHacker 11:49 PM 08-28-05
通靈王 ... ?
係啊
佢都癲癲地,一出超必個電腦就即刻進入比屈狀態
亞飛 11:49 PM 08-28-05
通靈王 ... ?
哦@@ 未用過...試試先
沒名字的?君 11:58 PM 08-28-05

唔怪得練習打沙包時睇唔到到成果LA
xdcck 11:59 PM 08-28-05
除左佢之外仲有d support角色都有直接+point的神技... 勁唔勁係見人見知...
得兩個, 兩個都係三格, 要擺好耐先得, 唔知有冇十秒
第一次人地唔知, 我擺角落頭即刻閃人, 最後我冇殺過人又冇比人殺贏左 -.-
第二次人地知道左即刻走去打就冇用 -.-
P.Hope 12:03 AM 08-29-05
作者: xdcck:
得兩個, 兩個都係三格, 要擺好耐先得, 唔知有冇十秒
第一次人地唔知, 我擺角落頭即刻閃人, 最後我冇殺過人又冇比人殺贏左 -.-
第二次人地知道左即刻走去打就冇用 -.-
得櫻木同警察...?

所以段片的仁兄用得好高明 逃走>應援團員召喚 > 敵人追來就無敵
jss 果然係千變萬化的...
xdcck 12:05 AM 08-29-05
得櫻木同警察...?

所以段片的仁兄用得好高明 逃走>應援團員召喚 > 敵人追來就無敵
jss 果然係千變萬化的...
佢兩個 + 吹 6 格吹笛人上 x, 仲有唔知邊個合體技 (唔記得左)
P.Hope 12:07 AM 08-29-05
>>佢兩個 + 吹 6 格吹簫笛人上 x, 仲有唔知邊個合體技 (唔記得左)

佢副計 :
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...kyo/index.html
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 

返回主題版面