Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版 > 攻略心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-26-05, 10:03 AM   #226
Aries
Junior Member
人生有幾多個十年..

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagcchWilson
引用:
作者: toro
玩左就快三星期
20小時
終於集齊了657格漫畫
YEAH!
好想搵人一齊打~~
我都岩岩攞齊657格漫畫~~
我都好想搵人一齊打ar~~~
Aries 目前離線  
舊 08-26-05, 01:43 PM   #227
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: skydream
點解我跟頭post都拎唔到人既= ="

伊芙 - 510coma取得

我已經510~但都係無= =""
反而7格一護我未玩到500已經有~

明明頭post話
一護 - 540coma取得
睇d唔睇d....

引用:
隱藏help coma入手條件:
一護 - 420coma取得
伊芙 - 510coma取得

7coma對白格入手條件:
一護 - 540coma取得
Help coma同對白格係兩樣野黎架...

伊芙對白格要玩完黑貓隱藏線先有.
遊戲人間 目前離線  
舊 08-27-05, 01:58 AM   #228
~AnGiE~
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2005
XBox Live Gamertagons1020
草原5-4第3格係點過架-0-
~AnGiE~ 目前離線  
舊 08-27-05, 04:27 AM   #229
BeBop

註冊日期: Jun 2003
仲唔係好明咩係屬性攻擊

仲有合體技係點出ga?

此篇文章於 08-27-05 05:29 AM 被 BeBop 編輯。
BeBop 目前離線  
舊 08-28-05, 12:58 AM   #230
亞飛
Moderator
野人生活中

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code5086 0979 5484
死火...差 決戰之大地 1-4 既 第5個
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...

舊 08-28-05, 11:27 AM   #231
jason 仔
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 亞飛
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...
力>知>笑>力
例如電腦用笑屬性攻擊你就要用知屬性攻擊打~~
jason 仔 目前離線  
舊 08-28-05, 12:09 PM   #232
沒名字的?君
God of Gamer
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
什麼屬性攻擊!?

有冇人教教我 XD
卡左好耐...
用鼻毛試下得唔得

舊 08-28-05, 09:00 PM   #233
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

註冊日期: Nov 2002
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yunkessyou.wmv
呢個好好睇~ d 角色好平均~ 打法好正路~

http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yo/kessyou.wmv
呢個... 係用來證明玩jss唔等如要用暴力打低對手先贏到~ 用和平的方法一樣ok....

舊 08-28-05, 11:00 PM   #234
小光
でっかいお世話です。

PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
我是新手,我有問題

我將人物卡同對白卡組合左,究竟可唔可以拆返出來?
如果唔可以的話,我將來仲會唔會拿到相同的人物同對白卡?

thx

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線  
舊 08-28-05, 11:06 PM   #235
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
作者: 小光
我是新手,我有問題

我將人物卡同對白卡組合左,究竟可唔可以拆返出來?
如果唔可以的話,我將來仲會唔會拿到相同的人物同對白卡?

thx
唔可以...因為d白卡 只會適合指定既人

舊 08-28-05, 11:13 PM   #236
『庭』

註冊日期: Dec 2002
PSN  IDmagoting
XBox Live GamertagARTing
合左唔會無 ~
放心合, 有得合就合左去就ok

唔會再拎
不過係拎左一張就可以合晒適用既格
『庭』 目前離線  
舊 08-28-05, 11:30 PM   #237
高杉和虎

註冊日期: Dec 2002
仲儲緊D漫畫格,爭幾個7 格人就攪掂
不過仲未對戰過,都冇FRD有玩

依家係O甘試唔同人
6格葉勁好用, 飛黎飛去插人
高杉和虎 目前離線  
舊 08-28-05, 11:33 PM   #238
GateHacker
Baned

Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
作者: 高杉和虎
仲儲緊D漫畫格,爭幾個7 格人就攪掂
不過仲未對戰過,都冇FRD有玩

依家係O甘試唔同人
6格葉勁好用, 飛黎飛去插人
今日同fd玩用葉好爽
唔只超必,得閒用小技上b都好好屈
GateHacker 目前離線  
舊 08-28-05, 11:44 PM   #239
沒名字的?君
小牧 愛佳

引用:
作者: P.Hope
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yunkessyou.wmv
呢個好好睇~ d 角色好平均~ 打法好正路~

http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...yo/kessyou.wmv
呢個... 係用來證明玩jss唔等如要用暴力打低對手先贏到~ 用和平的方法一樣ok....
吹笛超必有乜用
好似不是打擊技

舊 08-28-05, 11:46 PM   #240
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
作者: msn_04_2
吹笛超必有乜用
好似不是打擊技
沒有攻擊判定~沒有 無敵.. hp同必殺bar都唔會加...

用處只是就算唔ko人都可以直接+ point

舊 08-28-05, 11:46 PM   #241
亞飛
Moderator
野人生活中

葉? 即係One Piece? 山治?

引用:
沒有攻擊判定~沒有 無敵.. hp同必殺bar都唔會加...

咁勁-0-

舊 08-28-05, 11:47 PM   #242
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
葉? 即係One Piece? 山治?
通靈王 ... ?

舊 08-28-05, 11:49 PM   #243
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
咁勁-0-
除左佢之外仲有d support角色都有直接+point的神技... 勁唔勁係見人見知...

舊 08-28-05, 11:49 PM   #244
GateHacker
Baned

Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
通靈王 ... ?
係啊
佢都癲癲地,一出超必個電腦就即刻進入比屈狀態
GateHacker 目前離線  
舊 08-28-05, 11:49 PM   #245
亞飛
Moderator
野人生活中

引用:
通靈王 ... ?
哦@@ 未用過...試試先

舊 08-28-05, 11:58 PM   #246
沒名字的?君
小牧 愛佳

引用:

唔怪得練習打沙包時睇唔到到成果LA

舊 08-28-05, 11:59 PM   #247
xdcck

引用:
除左佢之外仲有d support角色都有直接+point的神技... 勁唔勁係見人見知...
得兩個, 兩個都係三格, 要擺好耐先得, 唔知有冇十秒
第一次人地唔知, 我擺角落頭即刻閃人, 最後我冇殺過人又冇比人殺贏左 -.-
第二次人地知道左即刻走去打就冇用 -.-

舊 08-29-05, 12:03 AM   #248
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

引用:
作者: xdcck
得兩個, 兩個都係三格, 要擺好耐先得, 唔知有冇十秒
第一次人地唔知, 我擺角落頭即刻閃人, 最後我冇殺過人又冇比人殺贏左 -.-
第二次人地知道左即刻走去打就冇用 -.-
得櫻木同警察...?

所以段片的仁兄用得好高明 逃走>應援團員召喚 > 敵人追來就無敵
jss 果然係千變萬化的...

舊 08-29-05, 12:05 AM   #249
xdcck

引用:
得櫻木同警察...?

所以段片的仁兄用得好高明 逃走>應援團員召喚 > 敵人追來就無敵
jss 果然係千變萬化的...
佢兩個 + 吹 6 格吹笛人上 x, 仲有唔知邊個合體技 (唔記得左)

舊 08-29-05, 12:07 AM   #250
P.Hope
GAF GGXX團
39最高( ̄∇ ̄)

>>佢兩個 + 吹 6 格吹簫笛人上 x, 仲有唔知邊個合體技 (唔記得左)

佢副計 :
http://www.nintendo.co.jp/ds/ajsj/ta...kyo/index.html

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NDS] Nintendo Wi-Fi Connection 交流區 2 GimGim 手提遊戲機討論版 147 07-08-08 01:04 PM

現在的時間是 11:38 PM

手機版 | APP版