Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112 162  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter: World 攻略集會區
赤兵尉SETH 11:00 PM 03-10-18
作者: 忍者:
寄生即kick啦
好多人唔知有呢個功能
但都有d似會事前確認hr同裝備, 唔對路即踢
Suika 11:04 PM 03-10-18
作者: 鳳熾魂:
笛有冇人玩睇呢睇呢好似得岩賊同爆鱗係好用D
我著緊 爆鱗 大馬士革 鑄鐵 大馬士革 屍套
笛名
滿足感
快食 3
廣域 5
食菇 3
耳塞 5
瘴氣 2
體力 3
集中 3
礦笛 3洞

除左大招外,應該無人會死

作者: 鈴蘭:
最大火力係OR2剛射R2剛射
最後個剛射之後就要去番Step 但通常你出完前面五下都要走位
呢招我成日射左曲射
鳳熾魂 11:26 PM 03-10-18
作者: Suika:
我著緊 爆鱗 大馬士革 鑄鐵 大馬士革 屍套
笛名
滿足感
快食 3
廣域 5
食菇 3
耳塞 5
瘴氣 2
體力 3
集中 3
礦笛 3洞

除左大招外,應該無人會死

呢招我成日射左曲射
笛要集中有咩用奶媽我有 想睇下有冇暴力笛
blackpighk 11:36 PM 03-10-18
作者: 赤兵尉SETH:
好多人唔知有呢個功能
請問點踢?
赤兵尉SETH 12:12 AM 03-11-18
作者: blackpighk:
請問點踢?
開成員名單, 點名有選項揀
任務隊長先用到

tao08 09:11 AM 03-12-18
好多人唔知有呢個功能
琴日有條韓仔開冥燈,入左去之後發現黎黎去去都係得3條友打,跟住我番camp見到條垃圾韓仔企o係camp到唔打,跟手我即刻出3貓
qwe 09:29 AM 03-12-18
琴日發生左2次房主開歷古然後斷線,淨低嘅人繼續打⋯
ko121314 04:43 PM 03-12-18
作者: qwe:
覺得你地唔夠歷古特登開比你地打ja?
(=v=)b 06:44 PM 03-12-18
我想問~我貓左2次~咁我應該照去打~定係企係安全既地方等其他3個勁人打好~?
大覺屋師真 06:53 PM 03-12-18
作者: (=v=)b:
我想問~我貓左2次~咁我應該照去打~定係企係安全既地方等其他3個勁人打好~?
我會繼續打
如果真係冇信心嘅
整定支笛,一套廣域裝幫加buff 同回血
qwe 07:06 PM 03-12-18
作者: ko121314:
覺得你地唔夠歷古特登開比你地打ja?
咁房主應該都繼續多人血量但單人打嘅
但有一場房主跌落我到,我射sos後都斷埋
一場就3人打埋
Eternal Wind 08:22 PM 03-12-18
作者: (=v=)b:
2貓之後通常打得小心好多,無信心可以放陷阱/閃光

今集氣絕無效好有用
ko121314 08:52 PM 03-12-18
作者: Eternal Wind:
2貓之後通常打得小心好多,無信心可以放陷阱/閃光

今集氣絕無效好有用
係今集個氣絕時機實在太詭異
永遠係最壞最壞個陣氣絕比你睇
試過比屍套龍車左落化屍水睇住條血救唔番
小昭Teddy 09:07 PM 03-12-18
你令我諗起有次打屍套, 唔可以貓, 打到佢就死, 返巢, 有朋友冇乜血落毒水挖尾, 救唔返
赤兵尉SETH 09:54 PM 03-12-18
作者: qwe:
一貓歷戰任如果多野派我會打到隻怪就死先sos
真係當做善事, 有d入黎理解情況會多謝
STRIFE 11:12 AM 03-13-18
達人芸會玩上癮,已經唔再重視dps,白斬反正攻擊唔會低
依家只會推會心,其次超會心
雙劍,長槍,太刀都好爽
qwe 11:23 AM 03-13-18
屍套通常落酸水先暈,滅燼無乜暈過,麒麟就9成9連技
琴日多人炎王幾次都係,我暈左隻炎貓衝埋黎撞醒我,係衝埋黎hi一hi扣好少血果隻

一貓歷戰任如果多野派我會打到隻怪就死先sos
真係當做善事, 有d入黎理解情況會多謝
有d 1貓/0貓真係唔敢
iu fu pig 11:38 PM 03-13-18
求其整把太刀玩,對比起大劍一下高DPS(其實大劍唔儲氣一劍同太刀一刀唔太差太遠)
果然今集密集攻擊型有優勢啲
鈴蘭 12:05 AM 03-14-18
咁大劍一向都講求要你識得偷位既儲斬黎打既
就咁一下一下拔刀斬咁梗係唔會追到太刀
ko121314 09:07 AM 03-14-18
作者: iu fu pig:
求其整把太刀玩,對比起大劍一下高DPS(其實大劍唔儲氣一劍同太刀一刀唔太差太遠)
果然今集密集攻擊型有優勢啲
所以我覺得弓真係極限輸出
尋晚試到3:52原地殺左歷戰滅盡
真係射到佢唔識起身
安安 07:06 PM 03-14-18
https://www.youtube.com/watch?v=WxAxIy1DzXE
『モンスターハンター:ワールド』スペシャル生放送 2018 Spring
ko121314 07:56 PM 03-14-18
可以整容
大家都好興奮咁
不過係有料的
滅龍士 08:25 PM 03-14-18
作者: 安安:
https://www.youtube.com/watch?v=WxAxIy1DzXE
『モンスターハンター:ワールド』スペシャル生放送 2018 Spring

隻爆鱗炸到隻恐暴卜卜脆
小昭Teddy 08:26 PM 03-14-18
恐暴龍動作有d慢,感覺怪怪地
安安 09:19 PM 03-14-18
http://www.4gamer.net/games/384/G038421/20180314066/
“イビルジョー”を追加する大型アップデート第1弾が3月22日に配信。メディア大会の結果もレポート
標籤:Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界
第一 ... 12 52 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 72 112 162  ... 最後

返回主題版面