Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-01-15, 06:29 PM   #76
事丫娃些
God of Gamer
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 12:36 AM   #77
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
塊擬音佈景板同藍毛花眼有仇?咁就穿o左一細兩大三個窿

格game大會偽B姐被人禾鞋o左連影都唔見

下集殺必死回(?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 01:59 PM   #78
Leaf
我有錯嗎

註冊日期: Jun 2003
12話係足夠做到漫畫而家進度?

引用:
劉表様はご自分を愛することにかけては最高の色情魔。この中原を遠く離れた土地からあのお方は戦という札をちらつかせるだけで乱世を動かす天下人の気に浸ってこられました。つまり劉表様は天下と性交せずともただ自慰にふけっているだけで恍惚を充分に味わえるお方。ですが袁と曹が天下を争っていた頃であればともかくこれより先は天下と交わろうとなさらないお方に乱世の生き場所はありません。

http://hksan.net/forum/index.php?showtopic=12437
麻雀って楽しいよね
Leaf 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 05:20 PM   #79
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
「傳說中的少女A」再臨。

作者都幾鍾意街霸。又有軍佬,又有阿Ryu走咗去做街機鋪店員。XD

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 06:33 PM   #80
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
藍毛明顯是腔嗎?

果然原作者都有來配音

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-03-15 06:37 PM 被 鐵之侍 編輯。
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 09:32 PM   #81
滅龍士
MHWs↓

Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
「傳說中的少女A」再臨。
作者都幾鍾意街霸。又有軍佬,又有阿Ryu走咗去做街機鋪店員。XD
仲有怒加做店長
舊 08-14-15, 12:49 AM   #82
Game Master

一個兄控,一個妹控。呢對根本就係非常友好嘅兄妹嚟。

哥哥玩「人生遊戲」已經潛意識聚咗海老名醬做老婆兼生埋細路,呢根本就係官配。

(比海老名醬知道一定會超開心到暈)

舊 08-20-15, 07:45 AM   #83
IntelligentGene
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2012
weekend無野做一炮過追返晒
搞到而家好想領養一隻倉鼠妹

此篇文章於 08-20-15 07:49 AM 被 IntelligentGene 編輯。
IntelligentGene 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-15, 08:44 PM   #84
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
PUASE音效係咪eshully ?
eshully 幾時有出過psp game?
好想玩!!!

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-20-15, 09:27 PM   #85
Game Master

爆炸頭原來係切絵大哥,唔怪得見到倉鼠妹反應完全一樣。

舊 08-20-15, 11:55 PM   #86
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-15, 12:02 AM   #87
滅龍士
MHWs↓

下集終於都有痴女課長回
舊 08-21-15, 12:53 AM   #88
ta423
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
爆炸頭原來係切絵大哥,唔怪得見到倉鼠妹反應完全一樣。
真係估唔到
等哥哥黎個久違既抱抱 笑左

邪神版初音
ta423 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-15, 05:17 PM   #89
鐵之侍

剛才在komica看到,nico的人氣投票中期結果:

第一名是海老名
第二名切繪
第三名哥哥

耶?某位連家中形態也3甲不入嗎?

http://info.nicovideo.jp/seiga/umaru_vote/

其實不是被分開了票源結果應不同啦

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345

此篇文章於 08-21-15 07:02 PM 被 鐵之侍 編輯。
舊 08-21-15, 11:09 PM   #90
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
應該就係唔想太梗比主角入三甲先分散票源

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-15, 12:08 PM   #91
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
下集終於都有痴女課長回
+1,漫畫都唔多劇情
P.S 睇左好少

舊 08-26-15, 02:26 PM   #92
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-26-15, 02:27 PM   #93
鐵之侍

日本人商機無限

舊 08-26-15, 02:34 PM   #94
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
汽水size不符wwwww

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 09:55 AM   #95
滅龍士
MHWs↓

呢集痴女金剛課長戲份比想像中仲要少

此篇文章於 08-27-15 09:15 PM 被 滅龍士 編輯。
舊 08-27-15, 03:02 PM   #96
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
呢集痴女金剛課長戲份比想中仲要少
原本就係高級路人

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-27-15, 07:21 PM   #97
事丫娃些
京アニに祈りを

舊 08-27-15, 10:29 PM   #98
Game Master

引用:
作者: 強化人間ですの~★ 查看文章
而家先留意到呢副改圖,唔係好明。可以解釋吓嗎?

痴女課長由學生時代一直暗戀到而家,仲唔出手大哥就會比海老名醬搶走啦。

舊 08-27-15, 11:28 PM   #99
ms_小畫家
Game Master

註冊日期: Nov 2004
PSN  IDmakelvin666
因為人氣投票頭三名係海老名,切繪同呀哥女主角兩個做型三甲不入

其中一位歷史見證人
ms_小畫家 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-29-15, 10:48 PM   #100
事丫娃些
京アニに祈りを

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] 干物妹!うまるちゃん ~干物妹!育成計画~ 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 11 09-02-15 04:08 PM
[ETC]週間売り上げ(12月6日~12月12日) neo2046 電視遊戲討論版 6 12-16-04 04:10 PM
週間売り上げ(12月6日~12月12日) gc64 手提遊戲機討論版 0 12-16-04 01:39 AM
NEW:12月22日-28日 及 12月29日-04年1月4日+1/12 - 月曜版遊戲遊主機銷量 神祕人1號 電視遊戲討論版 16 01-16-04 12:30 AM
[GBA]Card Capter Sakura 12月12日発売 neo2046 手提遊戲機討論版 19 11-01-03 12:15 PM

現在的時間是 09:44 PM

手機版 | APP版