Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-10-17, 10:11 PM   #1501
zeroorz
Insane Gamer
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
若王大弓打雙槍DECK 算好守啦WOW 對面多數推邊雙槍埋城衝軍
靠張飛攻城術打到城 之後死1隻就返生黎守

你可以開幕連環射死佢 搵隻馬去油色 槍仔1隻防劉封突 另1隻可以諗去偷下城
都可以試下大攻勢 你較弓記得集射張飛 關公有大軍難死好多

再唔係就兩隻大弓直拍城門同佢鬥快 你留隻孫策一夠5氣就開小霸王應該都得
Thanks,下次試一試! 未有大攻勢住,要再交學費

舊 05-10-17, 10:48 PM   #1502
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
膠囊酒店?
岩岩Google過,冇錯我就係指呢個.

舊 05-11-17, 02:13 PM   #1503
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
好不容易抽到人....
停騎->封槍->迎擊對面的騎->對方槍兵退後->走射+槍擊>25C落城

紅藍都冇用過(我用天啟對面用連環想陰我...)
比打電腦還騙錢的一round

手遊開左acc,係唔係應該拼一下首抽呢....
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 08:16 PM   #1504
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: kev00269270 查看文章
好不容易抽到人....
停騎->封槍->迎擊對面的騎->對方槍兵退後->走射+槍擊>25C落城

紅藍都冇用過(我用天啟對面用連環想陰我...)
比打電腦還騙錢的一round

手遊開左acc,係唔係應該拼一下首抽呢....
你哈新手
首抽唔係必出5星咩, 隻APPS超HEA, 無謂花太多心力去玩

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-17, 10:54 PM   #1505
kev00269270
Game Master

引用:
作者: b_boy 查看文章
你哈新手
首抽唔係必出5星咩, 隻APPS超HEA, 無謂花太多心力去玩
冤枉呀大人
我明明都係新手(desk)
就吳starter加張1.5落去

抽唔到人機會比較多
大概3場左右先有1次人打
舊 05-12-17, 07:44 PM   #1506
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
今日觀廣真溫馨,見到誠哥及老手,都幾年冇見。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 05-13-17, 09:05 AM   #1507
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
今朝7點59分入去觀廣已經見十幾個人係度所以都係返工算

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-17, 10:28 PM   #1508
團子~o~
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDLuke365
請問有版友有徐晃(門或征)多嗎?想以公孫瓚(突)或呂蒙(募)換入
有意請PM

業餘粵翻詞人乙名

Youtube頻道:
http://www.youtube.com/playlist?list...moG1KUp3YSbgzP

團子~o~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-17, 09:44 PM   #1509
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
引用:
作者: LR猫 查看文章
今朝7點59分入去觀廣已經見十幾個人係度所以都係返工算
探子回報
億4唔係度既時候其實無咩人

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-17, 01:05 AM   #1510
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
無D大志, 學抽水G去日本打啦
過多陣人地返黎就變香港全一
之前去左6日, 無入過機舖

引用:
香港未有得玩個陣6.5c

個時頂上好多4人神速大喝
軍團哥既錯
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-17, 03:19 PM   #1511
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
咁快加漢同出象
終於可以比我做返蠻王XD

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-17, 09:10 AM   #1512
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
秋天WOW 有排啦

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 08:04 PM   #1513
番薯勤

註冊日期: Jun 2011
原來而家已經連到日本
係幾時開始嘅事

舊 05-17-17, 09:38 PM   #1514
zeroorz
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
原來而家已經連到日本
係幾時開始嘅事
呢兩三日既事黎架咋~
由手機版發出
zeroorz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-17, 10:17 PM   #1515
kev00269270
Game Master

唔怪得條龍又長左....
晚上個個場都50人以上

就快到左第一次4挑1金卡既時候....
最希望抽到孫權,打手腕DECK(別號孫翊WARA)
其他3張就赤火魏武八卦啦....

此篇文章於 05-17-17 10:58 PM 被 kev00269270 編輯。
舊 05-18-17, 08:42 PM   #1516
無題
Game Master

註冊日期: May 2004
其實兵關又有咩咁可怕xD
兵呂表示

兩個月亮証明了平行線不會有交會點,縱使距離多近依然是沒有交雜。人們天真的傷信幻想只是變成永恆的妄想。

IRiS,mIu與喬的迷思~

IC:霧里ななか
無題 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 08:57 PM   #1517
6eo
美波様!

太耐無打, 打5張都手忙腳亂控錯哂咭
舊 05-20-17, 10:27 PM   #1518
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
今兩日先同人講起你無打機

https://youtu.be/_ZXQMkFISRc

玩野動畫一條

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 10:56 PM   #1519
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
明日去唔去晨操?

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-17, 11:21 PM   #1520
6eo
美波様!

引用:
作者: ikari28 查看文章
今兩日先同人講起你無打機

https://youtu.be/_ZXQMkFISRc

玩野動畫一條
好少打啦
出左咁耐全國只有7戰

對面又唔殺舞姬又唔天K咁好人既
引用:
明日去唔去晨操?
PASS

此篇文章於 05-20-17 11:26 PM 被 6eo 編輯。
舊 05-21-17, 12:10 AM   #1521
kev00269270
Game Master

上到五品上開始有D阻力...

今日對到個區星...打算燒鬼佢
點知佢個兵法係連環兵書智升智升....
好彩靠控兵頂住左...

自從link到日本後
已經十幾場冇中過金銀
雖則今日都係8場80蚊...
舊 05-21-17, 02:21 AM   #1522
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
有冇人想要智昇鮑三娘?求換
由手機版發出
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-21-17, 11:22 AM   #1523
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
觀廣小左人,疏落左,好多老手。

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 05-21-17, 12:16 PM   #1524
kev00269270
Game Master

引用:
作者: darkvolver 查看文章
觀廣小左人,疏落左,好多老手。

晨操人少左O者.嚇我唔到既

尋日荃灣兩間等既時間差真多....
荃灣廣場大概2-3個鐘一場
南豐要5個鐘以上....

尋日5點係南豐拍完卡
打兩場gundam返過去
等一陣打一場->拍卡->行陣再返去打機->再返過去南豐仲可以食埋飯先有得打
舊 05-21-17, 12:17 PM   #1525
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
想問下大家呢幾日apps game抽完野係唔係未派貨?
由手機版發出
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 08:02 PM

手機版 | APP版