Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 
02專區>有線 - 怪談.靈異直播
DevilElvis 04:30 PM 03-07-12
作者: 基路亞:
可宜驚左唔做? 依家見佢淨係做配音only~
又唔似係喎,上次陳師傅都有佢
>>>>>劉伯<<<<< 08:44 PM 03-07-12
梁生去放假, 轉頭就番啦
(你地信唔信?)
Dangerous-boy 11:57 PM 03-07-12
作者: assy:
如果以後都係呢兩個主持...可以完全擺看
X2!
Dangerous-boy 11:12 AM 03-10-12
據悉思浩是因檔期問題暫停《怪談》工作,稍後他回歸繼續做主持。
碧克 11:42 PM 03-10-12
Cammi真係好虧...佢學過做主持未架?連野都好似唔識講咁...
DevilElvis 12:10 AM 03-11-12
個風格完全變晒....清談節目咩.....
assy 12:10 AM 03-11-12
睇完...真係好唔掂...
做完錄影個段後完全唔想睇
係咁接電話拖時間
碧克 01:06 AM 03-11-12
雖然思浩有時嫌佢假過頭,但起碼叫做凝造到氣氛似返個靈異節目,
而家得個陰陽怪氣既,再加個野都未識講既,完全冇晒以前種風格.
可唔可以扔Cammi落山?真係唔明佢做乜野o靚模...冇身材+冇樣睇...
基路亞 11:52 PM 03-11-12
well... 今日睇重播真係覺得悶到嘔~
somehow 可以睇完外景之後就可以轉台~~~
Dangerous-boy 03:46 PM 03-12-12
我覺得今次有線揾Cammi主持怪談成功了!因為我見到佢個樣已經驚驚.....
Dangerous-boy 12:08 AM 03-19-12
今集個家庭觀眾好正,話到Cammi退場...

NelNel同Cammi做多兩個星期,唔知到時又換邊個主持呢?
BOYBOYBOY 10:26 PM 03-20-12
作者: Dangerous-boy:
今集個家庭觀眾好正,話到Cammi退場...

NelNel同Cammi做多兩個星期,唔知到時又換邊個主持呢?
真係唔做好過做,請呢2件上黎都唔知做乜
DevilElvis 02:19 AM 03-21-12
陳小姐真係正,發晒我想講嘅嘢bbbbbbbbbbb
基路亞 08:32 AM 03-21-12
youtube 有無? 我上星期miss 左...
DevilElvis 10:13 AM 03-21-12
幾多一、兩日i-Cable會有~~
Dangerous-boy 09:25 PM 03-21-12
作者: DevilElvis:
幾多一、兩日i-Cable會有~~
但係網上重播會否被Cable cut咗嗰段電話呢?
JEREMY 12:43 PM 03-23-12

32:15開始
基路亞 01:56 AM 03-24-12
算啦~ 雖然佢坐響到又無咩貢獻~
不過俾人公開咁話都仲寬容不迫...

C 浩快D 返黎就最好
天空 02:21 AM 03-26-12
作者: JEREMY:

32:15開始
好似太殘忍
HON HON 03:24 PM 03-26-12
個家庭觀眾講得啱, 專心讀多D書好過咁快出黎做野LA.....
碧克 08:23 PM 03-26-12
作者: HON HON:
個家庭觀眾講得啱, 專心讀多D書好過咁快出黎做野LA.....
有錢賺仲有名人溝喎,唔係仲讀書下話

不過我媽身為怪談忠實粉絲,已經決定每集只睇開頭,見係呢兩隻野做主持就返房比返部電視我睇波.
6eo 10:35 PM 03-30-12
作者: 天空:
好似太殘忍
當頭棒喝
Dangerous-boy 03:03 PM 04-02-12
下集開始異獸戰,思浩回歸!
DevilElvis 04:37 PM 04-02-12
作者: Dangerous-boy:
下集開始異獸戰,思浩回歸!
終於可以睇番
基路亞 04:59 PM 04-02-12
但都係之前拍落
完左異獸戰之後都係搵異獸戰的嬴家做主持
一樣無左C 浩
1 2 3 4 5 

返回主題版面