Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
小嘉 01:23 PM 06-21-14
舊設定都有既正史黎
當年天、地、雷三神器
鳳凰同雷搵唔到地神器繼承者
所以初代唔夠力量就戰敗死

而家多左件白銀刃
bbdaishogun 01:34 PM 06-21-14
今石進都知道上錯色
https://twitter.com/marshi38/status/480138714098593792
白銀刃可能是Dooeben Wolf + Silver Bullet

Rance 08:46 PM 06-21-14
白銀刃係Silver Bullet
martinnitram 09:09 PM 06-21-14
作者: 綾小路雷太:
其實心郁郁,請問個QUOTA放左未
去馬吧, 我 pass 了
亍 ◣ 08:56 PM 06-22-14
http://www.carddass.com/sdg/special/special29.html

最尾座山
Rance 09:33 PM 06-22-14
咁Q冷門O既野都挖到出黎用....
鳳熾魂 09:49 PM 06-22-14
當初唔係話無荒烈驅主,所以唔齊天地雷,初代先輸咋嗎
小嘉 09:56 PM 06-22-14
作者: 鳳熾魂:
當初唔係話無荒烈驅主,所以唔齊天地雷,初代先輸咋嗎
係呀
但而家改左設定
齊左天,地,雷3人都照輸

但問題黎啦
天下統一編係荒烈驅主返過去改變歷史
原本係無地之神器既繼承者出現
荒烈驅主回到過去變成地之神器繼承者
而家有左白銀刃呢個繼承者
咁荒烈驅主返過去做乜
成個故事架構已經要大改
fmptsrhk 10:25 PM 06-22-14
聖機兵又出返黎?
另外隻獸騎士比阿爺送左落地府, 係地府又撞見兩個孫
鳳熾魂 10:30 PM 06-22-14
作者: 小嘉:
係呀
但而家改左設定

但問題黎啦
咁荒烈驅主返過去做乜
成個故事架構已經要大改
有啦佢返去淨出八絃陣之後又係座飛機返去
再唔係其實佢先係真正Ge地繼承者
出隻二代不如出番隻新版豪華初代啦
小嘉 10:51 PM 06-22-14
作者: 鳳熾魂:
有啦佢返去淨出八絃陣之後又係座飛機返去
再唔係其實佢先係真正Ge地繼承者
出隻二代不如出番隻新版豪華初代啦
咁樣八絃陣好似夠人出

大覺屋師真 11:22 PM 06-22-14
NXEDGE STYLE 定價2700 yen

2700yen, 笨大果然識計數, 非常接近我嘅心理關口 希望質素掂啦

作者: Rance:
咁Q冷門O既野都挖到出黎用....
真係估佢唔到
T.K. 11:34 PM 06-22-14
作者: 小嘉:
係呀
但而家改左設定

但問題黎啦
咁荒烈驅主返過去做乜
成個故事架構已經要大改
有咩問題,驅主一到,白銀即死就得
亍 ◣ 11:12 PM 06-23-14

J+1 03:17 PM 06-24-14
又係咁大盒....

由手機版發出
amaderasu 07:48 PM 06-24-14
作者: T.K.:
有咩問題,驅主一到,白銀即死就得
唔洗死噃
驅主到, 即係唔洗搵人著地神器, 白銀唔洗出場
唔齊天地雷,初代都唔會出場
martinnitram 09:59 PM 06-24-14
作者: 亍 ◣:

B3 老虎果然好瘦...
亍 ◣ 08:35 AM 06-25-14
三神氣boxart加兩張sample...淺番d色先似樣....

http://www.taghobby.com/1-0/1-2/band...81%94-1200yen/
大覺屋師真 09:42 AM 06-25-14
作者: J+1:
又係咁大盒....

由手機版發出
話時話pbandai hk咁耐都未開premium3?即係今次無要出去訂喇?
大覺屋師真 11:04 PM 06-27-14
吾知真假,
新作登場,反而builder fighter咁耐冇出過

NEXT23 全7種 10月 
Gレコ主役機 
Gレコからもう一種 
エクシア(GNソード) 
エクシア(GNビームサーベル&シールド) 
スサノオ 
ルナタンク+DX NEXTベース
シークレット 
martinnitram 01:53 PM 06-30-14
作者: 大覺屋師真:
吾知真假,

Gレコ主役機 
Gレコからもう一種 
エクシア(GNソード) 
スサノオ 
シークレット 
真係咁快出 overman gundam 的話, 有o的估唔到唔返出 UC7 o的機 (點睇都似會出綠光 banshee...)
亍 ◣ 09:29 PM 06-30-14
迪士尼吸引好多
2700羊.........
http://www.gundam.info/topic/11081
大覺屋師真 11:33 PM 06-30-14
作者: 亍 ◣:
迪士尼吸引好多
2700羊.........
http://www.gundam.info/topic/11081
隻Kaiser都唔錯, 但依兩隻都冇effect件
如果隻隻點都整一件就好啦, 但SF應該都係為左引你入局先送.....

作者: martinnitram:
真係咁快出 overman gundam 的話, 有o的估唔到唔返出 UC7 o的機 (點睇都似會出綠光 banshee...)
我反而估UC無番一兩年都唔會再見到, 始終係咁出太飽喇, 會趕客 見佢留住D人氣機(例:拜亞蘭)唔出住, 應該都係為左隔一排再出UC又keep到人氣
亍 ◣ 10:16 PM 07-02-14
作者: 大覺屋師真:
吾知真假,

Gレコ主役機 
Gレコからもう一種 
エクシア(GNソード) 
スサノオ 
シークレット 
右下粒圓球....又係o個句....點解唔玩埋個旦殼

bbdaishogun 02:47 PM 07-06-14

標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 26 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 46 86 136  ... 最後

返回主題版面