Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
dlss23 01:35 PM 02-10-05
作者: chuntaky:
有魔神英雄傳2星界山型號買partly
e.g.龍星丸,黑龍角,新星龍神,新星戰神,夏鬼丸,新星空神,炎神,騎王
和全部宇宙界型號買
total 12 隻
南韓邊到有得賣?
不是藍星人 11:46 PM 02-18-05
最近入o既超魔神英雄傳超力大系

銀色流星 05:40 PM 02-19-05
作者: etkwok:
我對這個比較有興趣~
luciferdark 07:04 PM 02-19-05
作者: 銀色流星:
我對這個比較有興趣~
隻劍王好靚啊
邊度仲有啊???
chuntaky 08:06 PM 02-20-05
作者: luciferdark:
隻劍王好靚啊
邊度仲有啊???
隻劍王係bandai version about $800 in yahoo
大陸老番, $30 左右有交易
luciferdark 08:28 PM 02-21-05
隻劍王係bandai version about $800 in yahoo
大陸老番, $30 左右有交易
大陸老番質素可以嗎???
同埋邊度有得買?
thx~
chuntaky 09:59 PM 02-22-05
作者: luciferdark:
大陸老番質素可以嗎???
同埋邊度有得買?
thx~

大陸老番
隻劍王要自巳油劍
質素都ok
chuntaky 02:20 PM 02-23-05

小弟有多的一set 珍藏
不是藍星人 02:54 PM 02-23-05
小弟有多的一套珍藏
隻龍星丸我砌o左,唔錯 ,好過大陸「珍藏版」好多,好接近日版,不過 d 貼紙就差o左 d
chuntaky 06:54 PM 02-23-05
隻龍星丸我砌o左,唔錯 ,好過大陸「珍藏版」好多,好接近日版,不過 d 貼紙就差o左 d

d 貼紙出左廠十幾年 , 1990 made in korea
貼紙加d模型膠水就ok,
chuntaky 07:11 PM 02-23-05
http://page7.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/g31054011

我只欠韓版黑龍角齊一套
我覺得宇宙界龍神丸超型
redfish 08:12 PM 02-23-05
家中只剩番呢三盒魔神玩具

Mario 02:59 AM 02-27-05

隻白虎同劍王都好型呀~XD
想問邊度仲有?
我想YAHOO AUCTION 到都唔見有既.....
PTX-003C 04:13 AM 02-27-05
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...
chuntaky 12:25 PM 02-27-05
作者: PTX-003C:
is there anywhere i can buy in HK?(doesn't matter is korea or china version^^b)
don't want to buy online...
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
chuntaky 12:27 PM 02-27-05
作者: Mario:
想問邊度仲有?

隻白虎係japanYAHOO AUCTION  好似有,,炒價
香港yahoo $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
塗裝下把劍和臉就好似BANDAI version
不是藍星人 02:21 PM 02-27-05
隻白虎係japanYAHOO AUCTION  好似有,,炒價
香港yahoo ETWOK $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
咪踢爆我呀
我賣到咁貴都係要補返上面o個十隻條數咋,呢十隻我唔平入你知o架啦
不是藍星人 02:34 PM 02-27-05
想問邊度仲有?
劍王其實值 $400 左右,你可以去懷古問問,我賣o個個係炒價
白虎就真係要好貴喇,日本最少都要 9000 yen,香港唔係成日見,上次 yahoo 有隻賣o左 $1050 (唔係我賣)
Mario 02:38 PM 02-27-05
香港yahoo ETWOK $800 賣左LA
劍王買大陸大隻老翻
$800...? 是made in japan 的...!?
之前我的確係日本 yahoo見過.....由2500日元起....(唔知底唔底... )
其實我都有點想bid...不過唔通我叫人由日本寄過來.....?
p.s 早前我係hk yahoo 搵到些鋼衣系列既龍神丸....價錢高得可怕...
那個系列到底有什麼特別....?
Mario 02:42 PM 02-27-05
劍王其實值 $400 左右,你可以去懷古問問,我賣o個個係炒價
白虎就真係要好貴喇,日本最少都要 9000 yen,香港唔係成日見,上次 yahoo 有隻賣o左 $1050 (唔係我賣)
懷古在哪裡...? 好想去睇下....
隻白虎我之前都見過.....當時佢個價真係嚇左我一跳.....
PTX-003C 03:44 PM 02-27-05
doesn't matter is it toy or model...and both china or hk or korea or even fake are still ok...as long as the swords look same..(because i only want the sword...^^b)
model i usually just build it and use it for experments if they are cheap
(experments for knife work and painting)
Mario 06:26 PM 02-27-05
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
其實bandai版係咪即係日本版?
PTX-003C 06:31 PM 02-27-05
japanese version have bandai and takara versions if my memory is serving me right
chuntaky 07:51 PM 02-27-05
咪踢爆我呀
我賣到咁貴都係要補返上面o個十隻條數咋,呢十隻我唔平入你知o架啦
唔好意思
sorry ar etkwok
絕對不會再有踢爆事件
一時冇想清楚後果就打左出來
chuntaky 07:58 PM 02-27-05
$800...? 是made in japan 的...!?
之前我的確係日本 yahoo見過.....由2500日元起....(唔知底唔底... )
其實我都有點想bid...不過唔通我叫人由日本寄過來.....?
p.s 早前我係hk yahoo 搵到些鋼衣系列既龍神丸....價錢高得可怕...
那個系列到底有什麼特別....?
bandai 超魔神係made in china
曰本運費運過來至少1000 yen
你可以問佢可不可以直接寄過來先好bid
鋼衣系列可以砌皇帝龍 (看圖)
鋼衣boxet 價錢 先係天價
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面