Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 12-27-08, 02:28 AM   #26
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: B|WINS 查看文章
500GB SATA 3.5"HDD
估佢唔到
電子野用得著都唔錯
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 03:28 AM   #27
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
愛人:
一本化學參考書*(講UPLC既運算理論)
一件手織頸巾

朋友:
一個煙盒
一隻Game
一條agnès b電話繩
一套戲(請睇伽利略)
一條呔(izzue貨仔)

唔講真係估唔到,本書既價錢拍得住下面幾樣加埋……

暫時係咁

此篇文章於 12-27-08 03:39 AM 被 Gary~K 編輯。
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 08:02 AM   #28
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: lauchai 查看文章
唔平架
有人話有雙糧先有商量。

舊 12-27-08, 08:11 AM   #29
GimGim
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002

YEAH!! Ping Pong Set!! XD

舊 12-27-08, 01:41 PM   #30
下雪邊界

註冊日期: Apr 2002
今年收到佢送既G-Shock做禮物
以前為左佢,要養成戴錶既習慣lor
下雪邊界 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-08, 01:58 PM   #31
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
老細 書一本(愛得喪盡天良)
屋企人 褲2條

其他
史迪仔cushion
飯2餐
吻一個

舊 12-27-08, 02:16 PM   #32
Lukas
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
GF:
銀包
公仔

家人:
折現

Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 01:01 AM   #33
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Gary~K 查看文章
愛人:
一本化學參考書*(講UPLC既運算理論)
一件手織頸巾

朋友:
一個煙盒
一隻Game
一條agnès b電話繩
一套戲(請睇伽利略)
一條呔(izzue貨仔)

唔講真係估唔到,本書既價錢拍得住下面幾樣加埋……

暫時係咁
乜咁破費ar
唔o係hkust library借?

舊 12-28-08, 01:16 AM   #34
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: GimGim 查看文章

YEAH!! Ping Pong Set!! XD
拆開左來玩味?

舊 12-28-08, 01:37 AM   #35
GimGim

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 管家婆 查看文章
拆開左來玩味?
no, probably wont, cuz if i open i would lose some parts, so i will just hang it on my wall

舊 12-28-08, 02:31 AM   #36
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
4.....5....0..........d

收到既感覺係萬分既唔好意思........
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 02:41 AM   #37
POKA
Banned

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
4.....5....0..........d

收到既感覺係萬分既唔好意思........
咁重手
你送左咩比人先
舊 12-28-08, 06:15 AM   #38
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
............GUNDAM UC小說第一期....+ 6支 GUNDAM MARKER

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 10:23 AM   #39
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
冷帽一頂=w=

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 11:12 AM   #40
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
............GUNDAM UC小說第一期....+ 6支 GUNDAM MARKER
哈,係邊個送o既?

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 11:35 AM   #41
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
收到女同事送我一包朱古力咋!
佢趁我放工後放係我枱面,聖誕節當日返公司做嘢時就收到了。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 12:02 PM   #42
Gary~K
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Seppie 查看文章
乜咁破費ar
唔o係hkust library借?
我有儲書既習慣,加上忽然諗到就囉來睇,好過上網借完仲要褡車去囉
鬼死咁重抬住好惡頂
Gary~K 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 05:06 PM   #43
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: POKA 查看文章
咁重手
你送左咩比人先
身體店水百合香水一支.....-_-"""

個衰妹一向都咁重手, 搞到我送野愈黎愈有難度.......
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-08, 05:15 PM   #44
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Gary~K 查看文章
我有儲書既習慣,加上忽然諗到就囉來睇,好過上網借完仲要褡車去囉
鬼死咁重抬住好惡頂
你真係犀利喇~
你e家都唔係日日返ust?

舊 12-29-08, 01:42 AM   #45
IDGAF
The One

無…

可能金融海嘯問題,只需到朋友用國家元首級的SMS"電賀"…

於是今日自己買嘢,送返比自己,悲。

舊 12-29-08, 02:02 AM   #46
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
朱古力
hand cream
Xmas cards
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-08, 02:36 AM   #47
zeta1224
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2004
PSN  IDpaco1224
引用:
作者: 機場美少年 查看文章
無…

你都送好多野比自己

我都係生日同聖誕都係自己送野比自己

舊 12-29-08, 02:36 AM   #48
POKA
Banned

引用:
無…

香港既經濟實在有賴你既消費
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
身體店水百合香水一支.....-_-"""

個衰妹一向都咁重手, 搞到我送野愈黎愈有難度.......
情人節先回大禮比佢啦
舊 12-29-08, 02:43 AM   #49
com1010hkjp
‧唔知咩兔 .

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDcom1010hk
引用:
無…

我幫你回收d都得架/

舊 12-29-08, 03:06 AM   #50
IDGAF
The One

引用:
作者: POKA 查看文章
香港既經濟實在有賴你既消費
:
大部份係減價貨,重有d係贈品添~!!!

引用:
作者: com1010hkjp 查看文章
我幫你回收d都得架/
精美膠袋可以送晒比你的。

論壇跳轉

現在的時間是 07:20 AM

手機版 | APP版