Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-02-08, 11:48 AM   #76
wykaegis
Insane Gamer
無情

註冊日期: Jun 2007
個女仔飲醉左...車人....

樓主唔好gum 就以為人地鍾意你啦..

舊 08-02-08, 01:34 PM   #77
某F
God of Gamer
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
佢係對你有feel既,唔係點會同你車
想食咪留佢聯絡方法law..
無食欲既...咪當逢場作戲

放心...打車車係唔會傳染性病既

不過出到黎bar玩,呢班女都唔方好得去邊
小心綠帽

舊 08-02-08, 01:46 PM   #78
九里貓
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
引用:
作者: 管家婆 查看文章
佢話比人拎左初吻
我估樓主未試過正式拍過拖
你岩 我係未試過拍拖

引用:
作者: 某F 查看文章
佢係對你有feel既,唔係點會同你車

想食咪留佢聯絡方法law..

無食欲既...咪當逢場作戲
你當d女係食物咩 想食就食 唔想食就望下走人

此篇文章於 08-02-08 01:49 PM 被 九里貓 編輯。
九里貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 02:01 PM   #79
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
咀左咀就鍾意人....依件係好危險o既事來
依家好多女仔都好熱情的...咀已經算係普通
如果同個女仔一齊會冇左兩個朋友...個女仔同朋友不要也擺
(老實說..個女仔唔識你都可以咀你...你應該會諗到咩事啦..酒醉三分醒呢~唔會咁隨便掛??)

至於你初吻比左人地喇喎~hey..你可能對依d野較為執著
不過唔緊要啦...你應該多謝佢比左咁難忘的幾分鐘你...
時間會淡忘一切...

冷靜下啦~樓主..你的女神不是她呢...
你只是被她一吻迷惑了.....
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 02:25 PM   #80
九里貓
腐係好事

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagcarman337
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
咀左咀就鍾意人....依件係好危險o既事來
咁我呢D係咪叫純情,還是天真
對於上述發生既事我重未分析到

舊 08-02-08, 02:29 PM   #81
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: 九里貓 查看文章
純情
你係吃定被吃都未分清

呢d地方你都係唔好太認真

舊 08-02-08, 02:41 PM   #82
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
引用:
首先唔可以話你天真....老實說吧...無端端有女仔咀自己還要係第一次~
是誰也會動心啦"如果係我都會係"
不過問題不在你身上~而係依家的女仔..睇怕對佢地黎講~咀下車下係一件好平常的事來....
車你已經唔可以算得上d咩.....
哈~果個女仔咀完你...分分鐘都唔覺得係d咩問題.."想咀咪咀囉 "
我之所以講~不要也擺...係因為..依家未識已經咁易咀人..
就算追到佢...難補佢會咀第二個

冷靜下啦~咩已都無發生過...不要令事情再下去了
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 03:30 PM   #83
牛仔‧骨
Game Master

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
首先唔可以話你天真....老實說吧...無端端有女仔咀自己還要係第一次~
是誰也會動心啦"如果係我都會係"
不過問題不在你身上~而係依家的女仔..睇怕對佢地黎講~咀下車下係一件好平常的事來....
車你已經唔可以算得上d咩.....
哈~果個女仔咀完你...分分鐘都唔覺得係d咩問題.."想咀咪咀囉 "
我之所以講~不要也擺...係因為..依家未識已經咁易咀人..
就算追到佢...難補佢會咀第二個

冷靜下啦~咩已都無發生過...不要令事情再下去了
可能會發生比咀咀更糟糕的事

舊 08-02-08, 04:39 PM   #84
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Norm 查看文章
wow, this thread is gxx!

樓主其實拍過拖未架?
U Think so?

引用:
作者: Designer 查看文章
唔知點解覺得樓主本尊係女
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
男兒身女兒心不行嗎??
所以我叫佢搞清楚"性向"囉

舊 08-02-08, 04:39 PM   #85
The One
業餘歌手

引用:
你岩 我係未試過拍拖

你講得冇錯

舊 08-02-08, 04:41 PM   #86
The One
業餘歌手

引用:
天真與純情不同的

舊 08-02-08, 04:44 PM   #87
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
樓主係被吃的一方
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 04:45 PM   #88
The One
業餘歌手

引用:
作者: Deviantnip 查看文章
樓主係被吃的一方
更糟糕的是
被吃了還在留戀中

舊 08-02-08, 05:38 PM   #89
赤武神
The One
多多指教!

註冊日期: Jan 2002
Nintendo Switch ID5684-2538-5787
3DS Friend Code3222 5528 5405
你講到你好似古惑仔咁

A,B d酒肉朋友...算吧la 睇黎佢地都係d花花fit fit,得閒玩下女仔果d人...
佢地根唔同你兩個世界既人....唔好痴佢地咁多好了...唔好在佢地既範圍內搵目標...如果唔係自己拿來煩

有女比你車,咪當拿左著數law...講到咩冇左初吻.......理鬼得初吻唔初吻丫..第二日咪一條好漢
我憧憬既初吻唔係咁架<==發少d夢pls 放心..你仲係處男 XD

又咩開心,感激,仇恨,傷心..睇到我

仲有...飲少d酒la...成日wing wing下做乜鬼
同埋唔該問下你自己,點為之鍾意一個人,既然你對愛情係咁純真

-------
大亂鬥X:赤武神/MOSIN/3995-5703-0958
孖車wii:赤武神/Dannie/1160-9987-0415
US ACWW[DS]:名: Dannie 村:MOSIN 招牌果:APPLE Fc code:3479-5305-1039
US ACCF[Wii]:名: Mosin 村:BLACKSUN 招牌果:車里子 Fc code:2664-5630-1186

此篇文章於 08-02-08 05:56 PM 被 赤武神 編輯。
赤武神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 05:39 PM   #90
The One
業餘歌手

冇感情既都算"吻"?
唔好cheap化自己喇

舊 08-02-08, 06:44 PM   #91
Nicklaus
Crazy Gamer
二クラス

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: lauchai 查看文章
冇感情既都算"吻"?
唔好cheap化自己喇
有道理,只係禮儀既一種(?)
都過左幾日,冷靜返d,其實係一件咩事黎,自己都心裡有數
Nicklaus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 07:28 PM   #92
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
問下樓主點解會覺得唔諗解決唔到問題

依家個問題到底係咩呢?
你朋友嬲你? 你都講你d朋友唔嬲你
過唔到自己果關? 你又冇做錯咩大事
損失左條女? 佢路過的遮......
咁你做錯左1次以後唔做錯米得law?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 07:47 PM   #93
Ryokoryoko
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
你 o既 故事令我諗起無線劇集⋯⋯

Anyway, 既然只係酒肉朋友,無左都無損失。

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 10:48 PM   #94
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 天童沙雪 查看文章
問下樓主點解會覺得唔諗解決唔到問題

依家個問題到底係咩呢?
你朋友嬲你? 你都講你d朋友唔嬲你
過唔到自己果關? 你又冇做錯咩大事
損失左條女? 佢路過的遮......
咁你做錯左1次以後唔做錯米得law?
最大問題我都覺得係樓主太認真對待呢d咁既小事
你朋友嬲你咩野姐?
條女?車下就當自己拎左著數咪算囉
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-08, 01:13 AM   #95
ChunChiG

註冊日期: Nov 2002
樓主又唔當個女仔係食物
咁即係你唔想分la
個17女好明顯係要玩AB同你LA
但係你仲想鍾意人,
幾時輪到你先?
你最多都係做阿四ja
即係要分ar

至於私竇
我覺得冇問題wor
我唔知你班兄弟有幾多個ar
而當中又有幾多只係酒肉朋友
但係你話唔俾人帶人上去私竇je
你點知有冇人係你不知情ge 情況下做左呢
會咁規矩你地就唔會5年前已經開始呢個酒肉竇la

再講你覺得佢地只係你ge 酒肉朋友
酒肉朋友就係嘻嘻哈哈玩完就算
跟本唔需要交代D 咩

係時候酒醒LA
ChunChiG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-08, 02:03 PM   #96
GimGim

引用:
我男 22 175高 同埋我會化淡妝出街的
and you still had no experience before?

舊 08-03-08, 02:08 PM   #97
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: GimGim 查看文章
and you still had no experience before?
初吻都係岩岩無左
呢d真係稀有動物

樓主加油

舊 08-03-08, 11:19 PM   #98
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
人生存在世上,不是吃人就是被吃,所以俾人吃也不用介懷...

舊 08-03-08, 11:55 PM   #99
二伍

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 某F 查看文章
初吻都係岩岩無左
呢d真係稀有動物
樓主加油
我有D朋友都聲稱未試過
都係D運動狂熱份子
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 12:42 AM   #100
W教授

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
日記式....=.=
不過樓主執執篇文先
睇得好辛苦 + 錯字

第1次冇左仲有第2次既
不過兄弟....唔再好沉迷落去喇
酒池肉林只有一剎那既光輝
回過神後就如現在既你一樣

22歲..話大唔大、話細唔細
思想成熟d啦
以下係我過來經歷, 俾樓主參考下:

幾年前我都同兄弟爭女,
搞到爭D反面.
不過我地個時仲細,
讀緊F.4
平時學校放食飯仲有講有笑,
不過暗地裡唔妥大家,
成日背後同另一兄弟數對方不是. (我地係三人組)

最"慶"個次係03年我生日個日
佢約個女仔出街,
而我就去左7.1.遊行,
我遊行時都心不在焉.
不過個女仔最後都冇選擇我地是但一個,
反而跟左其他人,
仲一直維持到依家.

之後幾年我經歷人生低潮,
兄弟都好扶持我,
搞到我好後悔當年咁樣對佢.
上個月我生日大家講番呢件事,
真係得啖笑.