Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-06-14, 01:26 AM   #1101
魔法之子
Game Master

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDkamiyu1988
引用:
作者: 廢人 查看文章
阿呆,神風你地今日咁早走既
定係係第2個場打完黎?
到你地今晚落新之?
我同阿修D FD落左新港
個人黎講以後唔會再去
魔法之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 01:34 AM   #1102
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
係新之打佐陣囉
港威有機嫁?
未去過果邊打
有咩問題?

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 01:50 AM   #1103
魔法之子
Game Master

有煙得黎個位好Q暗
好似睇緊戲咁..
舊 04-06-14, 02:04 AM   #1104
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
定係係第2個場打完黎?
打完DECK過黎既~
新之之後過左另一間打

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-14, 02:08 AM   #1105
神風@AMD
God of Gamer
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
引用:
定係係第2個場打完黎?
過左第2間打
隻game無左2000 cost唔識玩

舊 04-06-14, 02:25 AM   #1106
廢人
The One

入多D就識嫁啦

<入佐好多鋪都仲係經常事故死

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
舊 04-06-14, 03:11 AM   #1107
魔法之子
Game Master

20夾30都仲有一個用處
2次半覺爆發
今日exia半覺放生再入打到一隻新安由滿血去到殘血
不過2次半覺都打唔中就幫你唔到了ww
舊 04-07-14, 11:55 PM   #1108
廢人
The One

「機動戦士ガンダム EXTREME VS. MAXI BOOST」は、04/08(火)にオンラインアップデートを実施します。

主なアップデート内容については下記の通りです。

▼アップデート内容
04/08(火)AM7:00以降に、アップデートを実施いたします。

・アップデート後は、タイトル画面の右上に「Ver. C01. 01」とバージョン番号を表示しています。

・シャア専用ザクIIのサブ射撃、特殊射撃、特殊格闘、ロック距離を調整します。

・ベルガ・ギロスのサブ射撃、特殊射撃を調整します。

今後とも「機動戦士ガンダム EXTREME VS. MAXI BOOST」ならびに「ガンダムVS.モバイル」を、よろしくお願いいたします。

多數紅渣都係上調 部先鋒下調嫁啦

舊 04-08-14, 12:44 AM   #1109
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
你唔攪新安丁?
唔會再入錢

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 01:08 AM   #1110
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
笨大:搞新安州?等我賣完隻ma先啦

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 01:23 AM   #1111
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
搞 1500 唯一一部有正常出場率既機

this op

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 02:00 AM   #1112
u864999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2007
本來仲諗住練下死亡先鋒
睇黎都係繼續修羅隊算數
u864999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 03:59 AM   #1113
gun2506
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
3DS Friend Code2535 4440 7562
PSN  IDOoJunWaTaRaSeoO
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
你唔攪新安丁?
唔會再入錢
每次看完大電視出使用率排行榜...

1ST新安洲...然後下一個畫面100%是戴上面具的某廣告...

就知笨大明顯地是把新安洲推上廚皇級的作用了

至少賣完才會改吧
gun2506 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 09:35 AM   #1114
GUSTAV
The One
poor

你改機好正常 我唔介意

但三銃士一街都係冇人理淨改使用率第7位O個部 只能講你贏左
我只好收皮

舊 04-08-14, 10:41 AM   #1115
阿魚

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDL_MajoR
我都係龜家用版算數

舊 04-08-14, 10:55 AM   #1116
NoxHY
Game Master
SKE48推し♥

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDinmhrka0830
XBox Live Gamertag等人施捨...
引用:
作者: 阿魚 查看文章
我都係龜家用版算數
家用版有咩好玩 出黎挑先有快感
NoxHY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 12:57 PM   #1117
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
魚大都有新安洲恐懼症?

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 03:13 PM   #1118
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
我想問有無人去新之城一齊打vs conquest??????
我已經改到部機15lv, 想打更多point

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 03:36 PM   #1119
緋村 光
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
三銃士
新安J同埋?

個人blog:極地白犬(更新再開!!)
緋村 光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 03:42 PM   #1120
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
OOQ X1FC MASTER係三銃士ar

新安J係萬能(全能)
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-14, 05:13 PM   #1121
廢人
The One

紅渣....
比返8蚊我

玩佐鋪cpu
紅lock以外係誰得修正
ab 彈速上昇
ac 彈數+1 但係要用晒先reload
bc 只係reload快佐dd

由手機版發出

此篇文章於 04-08-14 05:21 PM 被 廢人 編輯。
舊 04-08-14, 05:27 PM   #1122
魔法之子
Game Master

你唔係以為自己係老馬呀
扮老馬用新安j算啦
舊 04-09-14, 02:25 AM   #1123
星仔~*
Insane Gamer
迷之物

註冊日期: Sep 2006
3DS Friend Code0173 1578 7378
PSN  IDSING_SC
我好明白8蚊鋪貴 好明白想得到嬴既快感
但唔好新安J/X1FC/師父 + THE O 咁排住落場先得架

舊 04-09-14, 02:38 AM   #1124
GUSTAV
The One
poor

我唔介意人用廚機
出得黎入得8蚊 邊個都想贏
低我介意做GAME O個邊玩野:0)

舊 04-09-14, 08:32 AM   #1125
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
打三鎗士都重好D,起碼對面要識埋身
打新安J真係你打埋我個份

最慘係識打唔識打都學人開
有時真係冇眼睇