Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-17-10, 09:20 PM   #301
Coquelicot
Moderator
ニセコイ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDWhaleBarca
XBox Live GamertagWhaleBarca
慘囉
小豬+奧斯爾組合成唔成氣候呢

FCBarcelona~!! MÉS QUE UN CLUB! 討論區Vol.8

自二次世界大戰結束至今五十多年中,全球真正沒有戰爭的日子,只有五十三日。即全球平均每年中只有二十多小時是和平的。

People only ask for other's responsibility, but no respect.
Coquelicot 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 09:22 PM   #302
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
其實波歷克都慘,今年正路係佢最後一次踢世界杯

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 09:23 PM   #303
Iro
God of Gamer
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
其實係好事 應該畀多啲機會新人上位 長遠來講都要搵人接班
(我支持德國架)
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 11:23 PM   #304
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: Iro 查看文章
其實係好事 應該畀多啲機會新人上位 長遠來講都要搵人接班
(我支持德國架)
你岩,但最弊而家佢傷左直頭冇人用呢比件蛋散咁收法真係唔抵
要小豬自己頂住個防,我就唔係好信得過....

WHY ALWAYS ME?
祖羅.祖班納 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-17-10, 11:24 PM   #305
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

而家芬寧斯一定恥笑緊路維....

舊 05-18-10, 12:36 AM   #306
無賴男
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,俾佢條屋契交剪腳夾中

舊 05-18-10, 12:37 AM   #307
ZombieTerry
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 無賴男 查看文章
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,就係俾佢條屋契交剪腳
講得好!!
ZombieTerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 01:27 AM   #308
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

德 國 隊 長 波 歷 克 足 踝 受 傷   緣 盡 世 界 盃
上 周 末 於 英 格 蘭 足 總 盃 決 賽 傷 出 的 德 國 隊 長 波 歷 克 , 將 無 法 出 席 南 非 世 界 盃 。 33 歲 的 波 歷 克 接 受 檢 驗 後 , 證 實 足 踝 韌 帶 撕 裂 , 至 少 要 養 傷 8 星 期 。
波 歷 克 曾 於 02 及 06 年 , 代 表 德 國 出 席 世 界 盃 決 賽 周 。
德 國 於 南 非 世 界 盃 編 入 D 組 , 同 組 對 手 包 括 澳 洲 、 塞 爾 維 亞 及 加 納 。

http://www.rthk.org.hk/rthk/news/exp..._55_668893.htm

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 05-18-10, 01:37 AM   #309
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
另一方面睇XD 話唔定德國可以更進一步呢XDD
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 07:29 AM   #310
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
波歷克
好慘wow
已經冇防中可言wow

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 10:04 AM   #311
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
[陰謀論]
話唔定特登唔去呢.
南非.........唔......
[/陰謀論]
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 05:42 PM   #312
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

唔會搵希斯貝加頂呱....

舊 05-18-10, 08:04 PM   #313
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
唔會搵希斯貝加頂呱....
無啦
五人替補名單全部新到唔識

得夏姆斯同新Marin-Reus比較出名

係上年u21歐青盃打防中好評個夏姆斯應該機會大d..
佢殺波好訓身又夠狠

係迎新就乾脆用番u21歐青中場組合
馬連 奧尼爾 xx
基迪拉 夏姆斯

右邊比番小豬打

此篇文章於 05-18-10 08:17 PM 被 暴走蟹 編輯。
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:38 PM   #314
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 無賴男 查看文章
奇雲保定正一粉腸黎,人地世界盃最後一屆都唔俾人踢,俾佢條屋契交剪腳夾中
我諗而家大把人唔妥保定個死佬...
不過點都好,而家已成事實,希望波歷克快D好番,就算緣盡世界盃,都希望可以參加兩年後既歐國盃啦。
波歷克加油!

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 10:50 PM   #315
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

世界盃等佢兄弟謝路美保定大義滅親把啦

舊 05-19-10, 01:34 AM   #316
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: 祖羅.祖班納 查看文章
世界盃等佢兄弟謝路美保定大義滅親把啦
你叫加納隊小心d保安好過啦...
南非d治安又唔係好...德國又咁多新納粹份子...萬一......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 02:33 PM   #317
暴走蟹

唔知邊個做隊長呢?
舊 05-19-10, 02:59 PM   #318
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
唔知邊個做隊長呢?
可能畢特正選做埋隊長或者拿姆?

舊 05-19-10, 04:07 PM   #319
暴走蟹

睇路維要下周先決定

明擺著現時無選擇要等拜仁球員集合

拿姆、小豬、高路斯呢三個
計埋畢特
舊 05-25-10, 02:54 PM   #320
暴走蟹

打防中個史特加-德拉舒

傷左要同世界盃88

已經傷左三個防中

仿忽老天爺都支持重召芬寧斯
舊 05-25-10, 06:22 PM   #321
祖羅.祖班納
어떡해 어떡해

引用:
作者: 暴走蟹 查看文章
打防中個史特加-德拉舒

傷左要同世界盃88

已經傷左三個防中

仿忽老天爺都支持重召芬寧斯
我都係覺得路維會搵希斯貝加

舊 05-25-10, 06:24 PM   #322
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

除左佢同波歷克,仲傷左邊件?

歡迎曼聯迷進入討論

舊 05-25-10, 08:45 PM   #323
暴走蟹

引用:
作者: mario0606 查看文章
除左佢同波歷克,仲傷左邊件?
利華古遜個Rolfes
舊 05-26-10, 02:38 AM   #324
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
德國年年都冇咩冠軍相,但次次都打得好好架@!
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-10, 02:04 PM   #325
暴走蟹

公佈左拿姆做隊長

紐亞做正選門將

論壇跳轉

現在的時間是 07:48 AM

手機版 | APP版