Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101 151  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Final Fantasy BRAVE EXVIUS
jackiecyho 08:44 AM 08-25-16
作者: ShinDou:
長期戰既話加1個3TURN都有用呀

好黑,2次10連得1隻3星
打覺醒要兩turn 殺, 邊會同佢長期戰....

而家用Tidus, FF3, 劍聖, 光戰, マリー夾900攻以上裝聖劍既劍聖先可以兩turn 殺到

第一turn, 光戰用full break, マリー上火防, 降boss 屬防
第二turn , 光戰用勇氣, マリー用集中

Tidus 用水攻, FF3 裝135水大劍同佢element chain
兩隻劍聖用聖光爆裂破. 聖屬chain

打左一晚冇用石回體18萬分
ShinDou 08:50 AM 08-25-16
平民唔會好似你咁隻隻過千攻2刀架麻XD

我900攻garland 水chain最尾果下都唔過十萬

而家得5萬分掛排3萬3,不過之前唔知打輸都有分,giveup左2次覺醒蝕左
jackiecyho 09:31 AM 08-25-16
平民唔會好似你咁隻隻過千攻2刀架麻XD

我900攻garland 水chain最尾果下都唔過十萬

而家得5萬分掛排3萬3,不過之前唔知打輸都有分,giveup左2次覺醒蝕左

隻野越打越大力, 而家已經升到lv10, 有時唔好彩俾佢打晒落其中一個打手度就GG, 所以拖得越長越不利
ShinDou 09:34 AM 08-25-16
睇黎覺醒我都係唔駛再試,刷超級算 XD
jackiecyho 10:36 AM 08-25-16

其實唔係, 打到佢一定都有5百幾coin, 好過打超級得2百幾
ShinDou 10:46 AM 08-25-16
我打佢扣好少,有5百幾coin咁多咩?

下次試下出隻性騎裝火盾火甲上耐火先
jackiecyho 11:06 AM 08-25-16
我打佢扣好少,有5百幾coin咁多咩?

下次試下出隻性騎裝火盾火甲上耐火先

我都唔係場場殺到, 要睇友人咩裝備

殺佢11xx coin, 半條血咪500幾囉, 所以抵打過超級,
試下裝晒同屬武器, 唔上防第一turn 加攻, full break 盡量谷輸出睇下一場打到幾多
wang2009hk 11:33 AM 08-25-16
覺醒級..

我火抗buff,防buff,防降防buff,全降都落齊,有盾的裝火盾火頭那些了..
第一回就被秒淨2隻..XDD

3隻角色都抽到就放棄回去龜超級算了..
1場400多硬幣還不錯
ShinDou 11:37 AM 08-25-16
唔上防火3turn打左58萬,加72%,得174coin

竹打超級好似有390coin
ShinDou 03:24 PM 08-25-16
終於抽到隻ff14白魔,希望有多4隻起艦隊
jackiecyho 04:11 PM 08-25-16
終於抽到隻ff14白魔,希望有多4隻起艦隊

抽人唔難, 抽佢既進化料就好難.....我25萬coin 抽左5隻 但得2粒佢既進化料
ShinDou 04:26 PM 08-25-16
料我有4粒
jackiecyho 04:36 PM 08-25-16
有排打, D 專用武既料偏埋一邊有排都未抽得齊
ShinDou 05:28 PM 08-25-16
不過今次活動算好過以前,起碼派人派得豪,同埋有幾日打,應該會夠料掛?

以前d活動打兩打就停
ShinDou 06:21 PM 08-25-16
原來而家d莫古有75%了,今個活動有隻莫古,8月鬥雞場又有隻莫古,而家斯丹有9%,終於就黎有2刀流用了,不過都係冇多段hit勁人,係maxwell個普攻都幾多hit,俾佢用亂打chain下
ShinDou 07:36 PM 08-25-16
夠5個隱者教了,魔片都有6個
ShinDou 09:10 AM 08-26-16
原來隻白魔好低魔力,谷盡都唔過400魔力,咁真係冇乜用
jackiecyho 09:30 AM 08-26-16
原來隻白魔好低魔力,谷盡都唔過400魔力,咁真係冇乜用

叫做俾無課人有隻連續魔既白魔咁解

留4隻練完1set trust 就算, 送既唔會勁得去邊
ShinDou 10:18 AM 08-26-16
基本上有女神既話其他奶都冇乜機會出場XD
jackiecyho 10:54 AM 08-26-16
D 專用武整一整就三日, 其實整黎都未必會用, 又佔位迫我用石擴倉...
ShinDou 11:27 AM 08-26-16
我本身以為唔係專用裝,仲諗住整件衫,而家睇落好似冇1把需要整XD
ShinDou 01:10 PM 08-26-16
而家聖chain 1 turn秒到超級了
GP03D 01:15 PM 08-26-16
冇劍聖冇TIDUS冇女神,覺得自己打醒覺頂到第2ROUND已經好勁

不過D裝係專用,真係冇咩用.....我冇女神都會出下白魔既....
ShinDou 01:25 PM 08-26-16
要擋應該搵隻盾挑撥裝晒火盾火甲應該頂到下,不過唔夠力既打唔入都冇用,要有多段hit 2刀屬chain 再裝晒d加攻先會夠力
GP03D 02:07 PM 08-26-16
多段hit 2刀屬chain 再裝晒d加攻...
我地呢D平民點會有呢D野呢.....
標籤:FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス
第一 ... 41 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 61 101 151  ... 最後

返回主題版面