Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-11-03, 10:59 PM   #26
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
Originally posted by Asurada :

驗証今期(#2+3)一次.......
得下回預告.....無講13期出版日期喎.....
Q&A呢?NEWSGROUP有人問過...有人咁答....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 11:56 AM   #27
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
Originally posted by javaj :

Q&A呢?NEWSGROUP有人問過...有人咁答....
都無
今期真係無~~上期唔知(有火鳳連載先買新細路的人~)

舊 12-12-03, 12:01 PM   #28
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by Asurada :

都無
今期真係無~~上期唔知(有火鳳連載先買新細路的人~)
無喎

我睇台版都無
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 12:31 PM   #29
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁過去問清楚先.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-12-03, 12:34 PM   #30
Bleed Saga
Ultimate Gamer
Free Lance

註冊日期: Nov 2002
我諗都要過左年先有啦

YOU WILL NEVER WALK ALONE!!!

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
有時候 真理跟真實 總是分道揚鑣
Bleed Saga 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 01:24 PM   #31
cat@0079
Crazy Gamer

但我見12期書尾話13期今年冬天就有(我諗年底前有掛)
cat@0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-03, 01:26 PM   #32
Bleed Saga
Free Lance

引用:
Originally posted by cat@0079 :
但我見12期書尾話13期今年冬天就有(我諗年底前有掛)
希望啦
不過我唔會有好大期望

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 12-12-03, 05:35 PM   #33
Asurada
機動六課的一等空尉

冬天的定義是每年的11月到下一年的2月嗎?
今年是指農曆年嗎?

舊 12-12-03, 11:24 PM   #34
cat@0079
Crazy Gamer

引用:
冬天的定義是每年的11月到下一年的2月嗎?
今年是指農曆年嗎?
佢指2003年冬
我諗唔會過左年之出掛:@_@":
舊 12-13-03, 08:30 PM   #35
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

真的假的....完全脫力的一個封面........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 12-13-03, 08:32 PM   #36
Jamie
バンブラ小職人

XBox Live GamertagJaMieGAF
引用:
.................
足以令我唔買任何一本火鳳單行本.............. ^^'''

男は__で勝負!!
[NICO] 實況 KY 彈幕 外語 自重 [/NICO]
Jamie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 09:24 PM   #37
C@T
伊達と酔狂で・・・

註冊日期: Apr 2002
引用:
真的假的?
dai hon....
C@T 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-13-03, 10:17 PM   #38
Bleed Saga
Free Lance

引用:
Originally posted by C@T :

真的假的?
dai hon....
唔好買囉

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 12-13-03, 10:28 PM   #39
fatraymond
期待~~

註冊日期: Sep 2002
個封面.....
好有個性

舊 12-13-03, 10:43 PM   #40
cat@0079
Crazy Gamer

個封面.........:@_@":
點買得落手
舊 12-14-03, 05:48 AM   #41
Bigwater

註冊日期: Aug 2003
引用:

真人扮

好唔掂tim
Bigwater 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-03, 10:26 AM   #42
阿高
完美女神林志玲

註冊日期: Jun 2002
好樣衰
阿高 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-03, 01:41 PM   #43
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
一路彈…
但係一路比錢買

…火鳳有時會有兩款封面咖嘛
有冇第款

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-16-03, 08:34 PM   #44
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:

好似唔多美觀咁喎
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-03, 09:54 PM   #45
Asurada
機動六課的一等空尉

108回
張飛竟然放箭射佢大哥........
今集張遼同阿火的心理開始產生變化.......
臥龍到最後都無正式見到劉備....

舊 12-20-03, 10:17 PM   #46
Bleed Saga
Free Lance

引用:
張飛竟然放箭射佢大哥........
搞乜鬼

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 12-20-03, 10:18 PM   #47
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
Originally posted by Bleed Saga :
搞乜鬼
為佐食徐州......麻醉藥萬歲~

舊 12-20-03, 10:19 PM   #48
Bleed Saga
Free Lance

引用:

為佐食徐州......麻醉藥萬歲~
好一個山水畫家

聖人教甚麼 你就學甚麼
現實教甚麼 你領悟甚麼
舊 12-22-03, 04:08 PM   #49
Asurada
機動六課的一等空尉

13期出佐.........封面的問題令我仲未手入.......

舊 12-22-03, 08:48 PM   #50
Joe Yeung
Crazy Gamer
LV99懶人

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagJoe Yeung
入手ed
封面......除了搞笑之外也不知道該說甚麼了
另,今期可是去到109話啊,終於快過Asurada兄睇到了,嘻嘻

Joe Yeung 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 12:49 AM

手機版 | APP版