Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-25-18, 05:29 PM   #2326
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
滿月加魔防架咩﹖我露娜用大樹咋,因為想BUFF埋個坦

射程弓好似要凸爆先少D減傷
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-18, 05:40 PM   #2327
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
220抽都唔中蘭x凸~放棄鳥~
放棄鳥+1
抽左200抽都係唔中
睇來跟我無緣...
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-18, 05:41 PM   #2328
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
放棄鳥+1
抽左200抽都係唔中
睇來跟我無緣...
依隻驚個機率係累積~定係每次獨立計架~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-18, 06:33 PM   #2329
okabe

引用:
獨立計
舊 12-25-18, 06:41 PM   #2330
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: ShinDou 查看文章
滿月加魔防架咩﹖我露娜用大樹咋,因為想BUFF埋個坦

射程弓好似要凸爆先少D減傷
所有攻防屬性wor所以係會計完風纏定計附魔先
引用:
唔係一直都講平均2%一隻SSR咩

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-18, 06:46 PM   #2331
ShinDou

正常如果計既話就會風纏都有用,不過大樹都有魔防5%,仲可以BUFF埋隻坦,係少左5%,不過穩陣D應該好D

之前睇貼吧有人話ACCOUNT得3種,1個1.3%,1個1.7%,1個2.3%,愈抽得多就會愈接近呢個數,我應該就係1.7%果個,而家578抽得十SSR,岩岩好1.7%,但重複左4隻囉,都係非洲

此篇文章於 12-25-18 06:52 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-18, 06:46 PM   #2332
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: okabe 查看文章
獨立計
好賤呀~

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
唔係一直都講平均2%一隻SSR咩
100抽都無2隻..........

舊 12-25-18, 06:50 PM   #2333
ShinDou

不過感覺上好似有隱藏保底﹖好似冇見人話1百抽1隻都唔中﹖
舊 12-25-18, 06:51 PM   #2334
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
不過感覺上好似有隱藏保底﹖好似冇見人話1百抽1隻都唔中﹖
130抽利昂
奶用緊大樹啦 永遠跟住雷丁行 所以露娜先簡其他

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 12-25-18 06:55 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 12-25-18, 06:53 PM   #2335
ShinDou

130抽先中﹖不過中到里昂都好啦 XD
舊 12-25-18, 07:00 PM   #2336
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
130抽先中﹖不過中到里昂都好啦 XD
講緊之前個精選池黑到想死 好彩一隻之後抽多幾十出多隻

舊 12-25-18, 07:03 PM   #2337
ShinDou

係咪之前中得太多SSR要還俾人拉番去2%咋﹖XD 奶我用水晶都覺得補唔夠 @@ 可能因為我未凸裝飾
舊 12-25-18, 07:13 PM   #2338
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
係咪之前中得太多SSR要還俾人拉番去2%咋﹖XD 奶我用水晶都覺得補唔夠 @@ 可能因為我未凸裝飾
我覺係 所以2%係拉均計
同埋up池好似都係講講你中SSR果時果隻up唔係SSR成個機率up

舊 12-25-18, 07:37 PM   #2339
ShinDou

S3卡左好耐,難過上星期好多,上星期上面有隻槍兵好打好多,今星期成堆水怪硬到,基本上光頭頂第2隻就復活 @@

仲有D飛兵可以係側邊飛入黎,塞門口塞唔到幾多隻,有次錯手殺錯人又搞到後面殺淨兩隻殘血水怪冇人打得入 @@

放棄 @@

此篇文章於 12-25-18 08:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-18, 08:55 PM   #2340
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
總共430抽~得6次SSR~2隻古巨1基~2隻毒奶~1隻白毛~1隻拉娜~邊有2個%~

舊 12-25-18, 09:02 PM   #2341
okabe

尼次唔中應該會儲一排石等抽合作活動

此篇文章於 12-25-18 09:09 PM 被 okabe 編輯。
舊 12-25-18, 09:03 PM   #2342
ShinDou

6除430=1.39% @@ 你淨係最近先開始抽﹖除左拉娜之外全部都係新角 @@

第1波淨係出艾姐同約書亞﹖之前睇空軌個BANNER好似見仲有怪盜B,小醜同劍帝﹖

應該會搞2波活動﹖

此篇文章於 12-25-18 09:45 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-18, 09:34 PM   #2343
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
6除430=1.39% @@ 你淨係最近先開始抽﹖除左拉娜之外全部都係新角 @@
拉娜首抽~之後剩係抽過白毛同今期~

舊 12-25-18, 09:38 PM   #2344
okabe

引用:

第1波淨係出艾姐同約書亞﹖第1波淨係出艾姐同約書亞﹖之前睇空軌個BANNER好似見仲有怪盜B,小醜同劍帝﹖

應該會搞2波活動﹖
係應該唔只兩隻,仲有....
但唔知有無免費角送定全抽
要等公佈
舊 12-25-18, 09:45 PM   #2345
ShinDou

咁忍得手首抽拉娜之後咩都唔抽 @@

係喎仲有得派喎,劍帝呢D咁高人氣肯定要抽啦,怪盜B應該同佢同1個POOL,小醜派啦﹖

睇約書亞D技好神,不過未有試血劍,有既話露娜超絕埋應該超屈

搵到張圖又好似冇小醜同怪盜B,唔知係有另1張圖定我記錯 @@

見張圖5個係放蕩王子,約書亞,艾姐,科洛絲,劍帝

應該派科洛絲﹖

此篇文章於 12-25-18 10:39 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-26-18, 12:40 AM   #2346
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
其實露娜用4件滿月個果效果攻擊會唔會再加多10%
把3格弓仲20lv有時打人太無力

我兩件自食升到30當然用虔誠夠簡單
要大力用流星

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-18, 06:35 AM   #2347
半島鐵盒
Senior Gamer

陸服開始出角色專武
半島鐵盒 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-18, 08:32 AM   #2348
ShinDou

專武勁好多﹖

咦流星好似上修左﹖以前好似打80%人先有,而家60%,好用左好多喎,諗諗下露娜大樹得5%魔防同流星20%DAM比又好似爭好遠,試下用先 @@
舊 12-26-18, 08:44 AM   #2349
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

陸服度~較事係咪確認左4代同毒奶係黑毛祖仙呀~?

舊 12-26-18, 09:37 AM   #2350
ShinDou

65騎兄貴又打唔到了,又傳唔到人上去1開波秒兄貴,俾佢下下MAP砲秒人,基本上得槍唔駛俾佢秒,可能我D防低凸唔夠血 @@

睇片抄考人用疾行女騎過到60僧兄貴了 XD

65僧兄貴用同1個方法就打唔到了,兄貴前面多左隻骨擋住,唔夠人秒 @@

55雷龍半自動先得,上到去龍果陣里昂好易俾前面路因光頭卡左位原地唔郁 XD

跌左死神頭,正,凸爆俾里昂用先得,不過而家冇槌,錢就大把 @@

唔識打今日斯庫拉,冇光輝,打左6TURN淨25萬血,無啦啦俾佢連召2隻再出兩次MAP砲再捉就秒左4隻,雪莉食1次MAP都過半,唔知咩事 @@ 不過我冇落坦落左雙奶

原來每3回合先爆1次,爆果TURN出去就得,不過今次龜得濟打得好慢,應該唔駛出坦,奶就1隻奶騎應該都夠,但係水打冇元帥得雪莉1個飛好煩,同埋我D裝好多DEBUFF成日會無啦啦搞到隻野加攻

都係打淨8萬,唔用光輝流星唔夠火力,又要成日走去殺D好煩既卒

收埋里昂純公主隊反而打到 XD 不過15TURN岩岩好殺,原本可以快D,我雪莉唔夠勁,其實拉娜大力好多,又每TURN可以輸出,每3回合炸果下可以企第3格偷打,其實應該再動拉娜,我打到尾先醒起 XD

此篇文章於 12-26-18 02:49 PM 被 ShinDou 編輯。

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[iOS/An]新作情報區 okabe 手機平板遊戲討論版 1284 03-29-24 09:35 PM
[iOS/An] DomiNations f2light 手機平板遊戲討論版 4 06-11-16 02:00 AM
[iOS/AN]誰ガ為のアルケミスト 傑斯特 手機平板遊戲討論版 14 02-04-16 07:43 PM
[IOS/AN]三國志Puzzle大戰 jerry 手機平板遊戲討論版 86 06-01-15 09:41 AM
[ios]古の女神と宝石の射手 HOIHOI 手機平板遊戲討論版 1 11-21-13 06:50 AM

現在的時間是 12:30 AM

手機版 | APP版