Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-18-10, 07:20 PM   #176
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
好!我又買!
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 08:31 PM   #177
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
好!我又買!

到時一齊玩
呢隻應該有位

暫時我有3個frd會買
仲有4個位剩

舊 05-18-10, 08:35 PM   #178
Zeal
Junior Member

註冊日期: Sep 2009
請問行版係美版or歐版?
Zeal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:01 PM   #179
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
請問HKR仲有冇得訂?
係咪間間都有?
我諗住去又一城訂

此篇文章於 05-18-10 09:03 PM 被 黃金史提芬 編輯。
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:18 PM   #180
kk2
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 黃金史提芬 查看文章
請問HKR仲有冇得訂?
係咪間間都有?
我諗住去又一城訂
HMV有得訂, 今天訂左
kk2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:30 PM   #181
ryankam16
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDryankam16
引用:
好!我又買!
引用:
作者: 雲漾 查看文章

到時一齊玩
呢隻應該有位

暫時我有3個frd會買
仲有4個位剩
預埋我買PS3版
ryankam16 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:32 PM   #182
taotao1984
Junior Member

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtaotao1984
引用:
作者: ryan0221 查看文章
預埋我買PS3版

到時大家CO OP !
taotao1984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 09:33 PM   #183
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
好!我又買!
呢隻我都買喎

舊 05-18-10, 10:57 PM   #184
yKS
Banned
PIMP

註冊日期: Feb 2002
PSN  IDAngelus01
XBox Live GamertagAngeluz01
殺人放火金腰帶盃

sp應該短過The Saboteur

引用:
After 9 hours I am on 40%.Though I made some side-missions and some exploring.
引用:
1 day 5 hours and i am at 85.4% complete finding it hard to see what to do next
lol
引用:
15 hours at 47% complete

but I also have over a grand in profit just from gambling at poker
i spent a lot of time at the tables

此篇文章於 05-18-10 11:01 PM 被 yKS 編輯。
yKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 11:08 PM   #185
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: 雲漾 查看文章

到時一齊玩
呢隻應該有位

暫時我有3個frd會買
仲有4個位剩
請也預埋我吧(ps3),明天add你

此篇文章於 05-18-10 11:16 PM 被 SHCEHUK 編輯。
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-10, 11:11 PM   #186
yKS
Banned
PIMP

買PS3/360版既人唔該係度單聲

過兩日開埋攻略區

██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████

此篇文章於 05-19-10 01:08 AM 被 yKS 編輯。
舊 05-18-10, 11:13 PM   #187
D-Joe
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDN2O1990
XBox Live GamertagN2O1990HK
引用:
作者: yKS 查看文章
買360版既人唔該係度單聲
here
tag:Rick Astley18
D-Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 12:34 AM   #188
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
waa~ 仲激過gta

咁少gameplay 時間? 應該係今次太多online mode 關係

引用:
殺人放火金腰帶盃

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 12:48 AM   #189
metal snake
Game Master

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: initial 查看文章
waa~ 仲激過gta

咁少gameplay 時間? 應該係今次太多online mode 關係
上集(唔知有冇人記得/知道有)都唔係好長
原本呢隻第2集好似capcom做,唔知點解又判左比Rockstar做.....

http://www.gamerankings.com/

DLC=DISK LOCKED CONTENT
metal snake 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 12:53 AM   #190
initial

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code1263 6620 0970
PSN  IDphilip_son23
XBox Live Gamertagphilipwing
引用:
作者: metal snake 查看文章
原本呢隻第2集好似capcom做,唔知點解又判左比Rockstar做.....
係啦, 我本來都好 confuse, 明明話係 capcom 出品ma, 近呢兩個月先知係Rockstar
初初capcom 出品就冇咩興趣, 一知係rockstar 就興趣大增

2004 東京 2005 仙台 2006 首爾
2010 廣島, 四國 (愛知縣, 高知縣, 香川縣, 德島縣), 岡山, 神戶, 大阪
2010 吳哥窟, 越南
2011 Sep 北京 (故宮, 長城, 789 Art Zone) Dec 台北
2012 名古屋, 白川鄉, 萋籠宿, 馬籠宿, 高山, 飛驒, 沖繩
2013 倫敦, 格林威治, 溫莎堡, 曼徹斯特
2014 秘魯 馬丘比丘 玻利維亞
initial 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 01:17 AM   #191
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
上集都係capcom做做O下唔做rockstar 先執手尾 ,
今集rockstar做番都好正常丫...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 01:29 AM   #192
yKS
Banned
PIMP

引用:
waa~ 仲激過gta

不過長定短都一定買硬

check真完來online係冇得做sp既mission

但sp時既random event 如捉賊/hunting係可以係online入面做

頭先發現我FL上已經有人玩緊ps3版

socialclub rockstargames

RDR
http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=50674&page=39

ps3

此篇文章於 05-19-10 01:49 AM 被 yKS 編輯。
舊 05-19-10, 02:11 AM   #193
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
殺人放火金腰帶盃

渣都冇得剩
可憐的馬(咦?)

舊 05-19-10, 02:32 AM   #194
0826使者
Insane Gamer
[死硬派]

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDzeroTIM
XBox Live Gamertagtim0826
引用:
作者: metal snake 查看文章
上集@@梗記得啦..我諗如果係capcom出ge上集可能冇咁收歡迎...
引用:
waa~ 仲激過gta

可能入面d小遊戲夠你玩足一日呢,如:打獵~~

另,明天要出旺角搏一搏!!

多多指教

"叫果D死人黑客去死啦"

此篇文章於 05-19-10 02:33 AM 被 0826使者 編輯。 原因: 打漏左野..
0826使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 04:01 AM   #195
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
隻馬又會唔避架火車既.......
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 10:15 AM   #196
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
poor horse

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 10:39 AM   #197
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
係咪可以online打獵熊人

bear hunter

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 11:20 AM   #198
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
poor horse
隻馬好慘
個女人都好慘
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-19-10, 11:20 AM   #199
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
引用:
作者: 雪舟等楊 查看文章
係咪可以online打獵熊人

bear hunter
獵完仲可以剝皮賣錢

舊 05-19-10, 12:15 PM   #200
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
捉完個女人...無得XX,咁就死左
可惜.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM
[Wii] Red Steel 2 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 186 06-06-10 09:02 PM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[多機種] Call of Duty 4 Modern Warfare - GAF反恐小隊叫你去打仗! 大覺屋師真 攻略及心得交流區 664 07-02-08 01:31 AM

現在的時間是 04:04 PM

手機版 | APP版