Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 08-01-03, 01:16 AM   #1
真田御名方
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2002
STAR OCEAN 3 Till The End Of Time ~Till The End Of Game 攻略區 VOL.2

我開,大家過0黎報到啦!
真田御名方 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 01:20 AM   #2
真田御名方

CSY :

228 0個個BC我拎左喇,不過唔0係係鬥技場拎喎,因為隻野根本唔係0係鬥技場打
舊 08-01-03, 01:24 AM   #3
CSY
Ultimate Gamer
女神親衛隊

註冊日期: Mar 2003
可惡~快我一步開新板

CSY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 01:25 AM   #4
真田御名方

引用:
Originally posted by CSY :
可惡~快我一步開新板
唔係呀.你早上過我喎,咁都俾我快過你
舊 08-01-03, 01:26 AM   #5
CSY
女神親衛隊

引用:
Originally posted by 真田御名方 :
CSY :

228 0個個BC我拎左喇,不過唔0係係鬥技場拎喎,因為隻野根本唔係0係鬥技場打
咁係邊樹拎呀

舊 08-01-03, 01:28 AM   #6
真田御名方

引用:
Originally posted by 黑澤夜 :
我想問下如果你做一樣最強魔劍
你會合d乜野比佢
你去到玩隱藏迷宮未,因為唔知你去到邊,講唔到
舊 08-01-03, 01:30 AM   #7
真田御名方

引用:

咁係邊樹拎呀
冇記錯就係隱藏迷宮,好遙遠呢
舊 08-01-03, 01:34 AM   #8
CSY
女神親衛隊

引用:

冇記錯就係隱藏迷宮,好遙遠呢
怎麼是消去道具呀

舊 08-01-03, 01:35 AM   #9
真田御名方

引用:
Originally posted by 我係我 :

ps.我想問下....打完條龍..入埋遺址之後...應該點玩...
(吹笛果到..)
遺跡入面有d 門你一調查就會講條龍0係乜表情,跟住吹返個首歌就得
舊 08-01-03, 01:36 AM   #10
真田御名方

引用:

怎麼是消去道具呀
你講咩呀.....
舊 08-01-03, 01:48 AM   #11
CSY
女神親衛隊

有無人試過打鬥技場時有Battle Collection 記錄消失事件呢?

舊 08-01-03, 01:53 AM   #12
CSY
女神親衛隊

引用:

你講咩呀.....
FAMI通講的
地圖上有些地方用的
開頭遺跡有些地方去唔到

舊 08-01-03, 01:55 AM   #13
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
引用:

遺跡入面有d 門你一調查就會講條龍0係乜表情,跟住吹返個首歌就得
咩心情要吹乜歌@@??
and...乜有得揀吹咩歌ga咩...
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 01:59 AM   #14
CSY
女神親衛隊

BC 291 突5回達成
大約幾時拎到呢

舊 08-01-03, 02:08 AM   #15
真田御名方

引用:

咩心情要吹乜歌@@??
按X掣(好似係)0既長短同力度會出現4種歌,代表喜,怒,哀,樂,山脈入面有隻龍仔可以俾你練歌!
(條龍仔好可愛~~ )
舊 08-01-03, 02:12 AM   #16
CSY
女神親衛隊

引用:

咩心情要吹乜歌@@??
請問你玩了多久呢?
BC 儲了少呢?

舊 08-01-03, 02:15 AM   #17
真田御名方

引用:
BC 291 突5回達成
大約幾時拎到呢
算係後期啦,你有排都未拎到/造到個item出黎,遲d先算啦
舊 08-01-03, 02:27 AM   #18
CSY
女神親衛隊

BC 229 Lv99撃破
LV99係佢定係我要LV99
幾時拎

舊 08-01-03, 02:41 AM   #19
CSY
女神親衛隊

引用:

算係後期啦,你有排都未拎到/造到個item出黎,遲d先算啦
你幾拎個save比我睇下
好想睇下你個BC有D乜野

舊 08-01-03, 02:44 AM   #20
真田御名方

引用:
BC 229 Lv99撃破
LV99係佢定係我要LV99
幾時拎
Lv99 係個隻敵人0既名,咁你話駛唔駛你lv 99 呢....
都係去到隱藏迷宮先得,其實你問都冇用,你一邊打,應該一邊留意敵人0既名,咁點會miss左d BC 呀
舊 08-01-03, 02:55 AM   #21
CSY
女神親衛隊

http://starocean.net/
戰略性撤退

舊 08-01-03, 03:57 AM   #22
shukei
Game Master
大將軍王

註冊日期: Aug 2002
請問有沒有人知那些減好感的藥
它所指全員是指全六人還是落場的三人還是指使用者而已??
plz answer me> <
thx!!!!!!!!!!

可以食美餚,睇馬經。無班房之睡意,無校長之叫聲。
故宮夜香凝,紅樓屎結晶,夫子云:「何穢之有?」
shukei 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 12:10 PM   #23
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
終於去到VOl.2la~~~我想問下我地整完D野係咪會賣出去賺$$$ga??我成日見到1 D唔知乜字句....例如now on sale.....另外,如果唔及早同D職人契約,佢地會唔會被人契約左,咁我地冇得契約

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-03, 01:49 PM   #24
shukei
Game Master
大將軍王

引用:
Originally posted by cloud :
如果唔及早同D職人契約,佢地會唔會被人契約左,咁我地冇得契約
放心la,唔會架
全世界得你一間公司

舊 08-01-03, 05:00 PM   #25
shukei
Game Master
大將軍王

請問Maria(用槍果個)招粗laser必殺係試練遺跡ge邊一層?
我搵唔到

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fallout 3 神祕人1號 電視遊戲討論版 618 12-02-13 04:34 PM
Call of Duty 4: Modern Warfare 神祕人1號 電視遊戲討論版 599 05-26-10 11:30 AM
Lair (by Factor 4.5 ~ ) neo 電視遊戲討論版 350 05-14-09 05:43 PM
[Wii] Zombie Massacre 神祕人1號 電視遊戲討論版 4 09-17-07 08:48 PM

現在的時間是 04:40 PM

手機版 | APP版