Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後
攻略及心得交流區>Monster Hunter Double Cross(MHXX)攻略+網連+面聯約戰討論區:Vol.1
nomezero 09:32 PM 04-04-17
作者: 滅龍士:
酒場個女教官開唔到訓練所任
開到冇問題喎
滅龍士 10:04 PM 04-04-17
有冇搞錯,第二次騎天彗隊實R制都當我冇到,最後騎唔成,係bug定係真係壞R制?
nomezero 10:15 PM 04-04-17
虐殺
又音爆又閃光又麻痺
滅龍士 10:25 PM 04-04-17
我o地同隻恐暴安樂死,等佢流緊口水麻住死o係落穴度
nomezero 10:36 PM 04-04-17
唔俾我打頭
nomezero 11:15 PM 04-04-17
三兄弟有問題,等WAH換裝先喇
ryuka 11:30 PM 04-04-17
完全唔知做緊咩就貓兩次。睇來真係要換裝
滅龍士 11:33 PM 04-04-17
作者: ryuka:
完全唔知做緊咩就貓兩次。睇來真係要換裝
洗唔洗同你洗幾鋪重甲蟲+影蜘蛛+螳螂整o左螳螂裝先?
nomezero 11:35 PM 04-04-17
黑龍唔係唔會麻咩?
ryuka 11:38 PM 04-04-17
係都聽日先。差唔多訓
滅龍士 11:42 PM 04-04-17
作者: nomezero:
黑龍唔係唔會麻咩?
邊集開始o既事?我out到只記得黑龍三兄弟o係MHP2G麻眠毒樣樣得|||
nomezero 11:46 PM 04-04-17
邊集開始o既事?我out到只記得黑龍三兄弟o係MHP2G麻眠毒樣樣得|||
OK
CHECK完係我記錯.....
nomezero 09:40 PM 04-05-17
歡樂Z場
16-5742-9015-1556
PW:1234

-----------------------------
話說我現有的古龍大宝玉都是貓偷回來的...這是好事嗎?
wingsiu11 09:51 PM 04-05-17
三兄弟裡面紅黑係咪最難打?

諗住返工前清埋佢,入幾次野團都被踢,已選啲冇要求既房了

黑龍同祖龍都冇被踢=_=
滅龍士 10:14 PM 04-05-17
作者: wingsiu11:
三兄弟裡面紅黑係咪最難打?

諗住返工前清埋佢,入幾次野團都被踢,已選啲冇要求既房了

黑龍同祖龍都冇被踢=_=
你想打可以依家即刻入nomezero間房,佢個獵人名叫「鈴」,我o地會開黑龍三兄弟俾你打
wingsiu11 10:24 PM 04-05-17
你想打可以依家即刻入nomezero間房,佢個獵人名叫「鈴」,我o地會開黑龍三兄弟俾你打
我想打,但人在返工途中,我返夜班

之前同你地玩都係星期六既dayoff

平時你們大約幾點會玩?我9點到就要動身
滅龍士 10:37 PM 04-05-17
我想打,但人在返工途中,我返夜班

之前同你地玩都係星期六既dayoff

平時你們大約幾點會玩?我9點到就要動身
係咁你禮拜日或者星期一至五上晝十二點前上唔上到網打?我可能開到房俾你
wingsiu11 10:47 PM 04-05-17
係咁你禮拜日或者星期一至五上晝十二點前上唔上到網打?我可能開到房俾你
平時12點前都可以,淨係星期四要加班唔得

唔該晒^~^
滅龍士 11:12 PM 04-05-17
平時12點前都可以,淨係星期四要加班唔得

唔該晒^~^
係咁聽日開始,上晝得閒你出返個post,我睇到會再出post開房打料
======================================
搵周公,聽日再打
wingsiu11 08:21 AM 04-06-17
係咁聽日開始,上晝得閒你出返個post,我睇到會再出post開房打料
======================================
搵周公,聽日再打
抱歉啊~滅龍大,可能我講得唔清楚,係逢星期四既朝早都唔得

今日較例外~只可玩到十點..好緊迫=3=
ryuka 12:17 PM 04-06-17
螳螂衫汎用性好高,但我手頭上無咩勁護石
滅龍士 12:30 PM 04-06-17
抱歉啊~滅龍大,可能我講得唔清楚,係逢星期四既朝早都唔得

今日較例外~只可玩到十點..好緊迫=3=
噢~依家先睇到你個post,唯有睇o下聽朝你得唔得
wingsiu11 05:59 PM 04-06-17
作者: ryuka:
螳螂衫汎用性好高,但我手頭上無咩勁護石
係啊,我仲係著佢,又可作礦工套

但睇過貼吧,有架仔會見螳螂套就閃踢,混裝就唔踢+_+
wingsiu11 06:03 PM 04-06-17
噢~依家先睇到你個post,唯有睇o下聽朝你得唔得
唔緊要,聽朝多數可以^~^

另想問今集刷護石係邊個任?

同櫻式係繳12定係13個?唔太記得,想再開始地肉式挖掘
滅龍士 08:13 PM 04-06-17
唔緊要,聽朝多數可以^~^

另想問今集刷護石係邊個任?
唔使諗,一定係螳螂任,掘o野同執落物優先
第一 ... 9 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 29  ... 最後

返回主題版面