Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-18-17, 09:43 AM   #39251
~小鬼~
God of Gamer
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
係寶5奶光的大腿同埋令咒的淫威下,prototype都要死...

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 09:46 AM   #39252
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
反正一定係插二神,寶1奶光都係一樣碾全場....

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 10:50 AM   #39253
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006
一口氣將阿福升到10技
終於唔洗用自己隻孔明同大英雄都可以3turn王者

冇小莫係要d功夫

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 11:26 AM   #39254
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
見樓上上講奶光碾全場,走去試下,wave1係碾完,wave2就硬到奶光都頂唔順

唯有呢兩日試下無令咒去過,後日補晒3條令咒再諗諗

過唔到既話會有種我刷過百多箱野去升人黎根本無用既感覺....
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 11:31 AM   #39255
hell & heaven
Game Master
F=MA

註冊日期: Sep 2005
Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
3DS Friend Code1075 0677 0623
PSN  IDPrinceXjingXsora
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
係自己寶5紅A同埋令咒的淫威下,prototype都要死...

舊 09-18-17, 11:31 AM   #39256
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: GGGG 查看文章
見樓上上講奶光碾全場,走去試下,wave1係碾完,wave2就硬到奶光都頂唔順

過唔到既話會有種我刷過百多箱野去升人黎根本無用既感覺....
除非有可以無視對方防禦的對策
否則唔建議用AOE碾爆C媽
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 11:32 AM   #39257
Game Master
F=MA

Nintendo Switch IDSW-5352-2180-7443
XBox Live GamertagPrinceXsoraXjin
引用:

紅A都夠啦

https://www.youtube.com/watch?v=VqaHrL49jT4

舊 09-18-17, 11:34 AM   #39258
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

引用:

就咁打唔得架,要帶埋偵探
同埋一定要stun尼碌,唔係佢會係咁用皇帝特權

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 09-18-17, 12:23 PM   #39259
細路翔
The One

打唔過咪放棄囉

留返d精神黎刷箱仲實際

英國說大家抱團死
舊 09-18-17, 12:26 PM   #39260
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

見佢出果刻起已經冇諗住打

舊 09-18-17, 12:41 PM   #39261
Game Master
F=MA

跟條片咁打勁無腦又快wo...

舊 09-18-17, 01:30 PM   #39262
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
2017仲係卡山翁....
試過BB放頭, 係唔會即死, 但係告死白字都劈6萬
用過太太, NP回唔切, 復活都係得1000血, 都有機會告死完比後面打死
我都唔係好掌握到究竟點打

2017尼祿關比起黎真係易打到偷笑....save load都唔洗

舊 09-18-17, 01:39 PM   #39263
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ko121314 查看文章
用過太太, NP回唔切, 復活都係得1000血, 都有機會告死完比後面打死

2017尼祿關比起黎真係易打到偷笑....save load都唔洗
要用技/寶具回血補番同無敵嚟頂

凌晨試咗4粒鍾先打贏,最後剩番最強母女無食咒完。
打到個人死死下,但張符中咗沖田,即刻醒神番晒XD
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 01:45 PM   #39264
GGGG
Game Master
我是玻璃心

註冊日期: Feb 2007
之前試過奶光二神+梅林+孔明 FAIL
又試過偵探二神+白貞+梅林 磨到尼祿出黎白貞同梅林雙雙死去...
今次直接好友100天草二神+偵探二神+白貞,終於過
無遺憾了

繼續刷箱去
GGGG 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 01:50 PM   #39265
gingq7

註冊日期: May 2008
令咒紅A失敗
中間隻天草如果紅A抽唔倒紅卡爆撃會殺佢唔倒, 跟住就會被法老金拖死
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 01:53 PM   #39266
gingq7

註冊日期: May 2008
之於劍蘭和嫁王邊隻勁d....?
經過今次後, 我覺得兩隻連埋沖田都輸比武藏, 就係輸個無敵貫通
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 01:58 PM   #39267
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:

有無紅尼祿?

紅尼祿裝月靈髓液開技3放頭位再搭配埋梅林之類會幾捱得下
如果技3有練技分分鐘仲可以開第二次.
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 02:37 PM   #39268
Game Master
F=MA

https://twitter.com/siki_setotii/sta...61406931660800

無咒3TURN發見

https://www.youtube.com/watch?v=qdPUGPdqCz4
類似參考

此篇文章於 09-18-17 02:55 PM 被 hell & heaven 編輯。
hell & heaven 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 03:36 PM   #39269
細路翔
The One

引用:
作者: gingq7 查看文章
經過今次後, 我覺得兩隻連埋沖田都輸比武藏, 就係輸個無敵貫通
都係一句劍蘭同嫁王一齊出搭多隻c閃/c狐咪搞掂晒(?

英國說大家抱團死
舊 09-18-17, 04:39 PM   #39270
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:

BB 是用來擋爺爺普攻的即死, 至於寶具不論怎樣就是用無敵或 根性後不點BB 為主
回血靠梅林疊2層, 以及太太的寶具根性, BB 開寶具回NP, 基本上3A 不難疊. 梅林無敵多數用在擋爺爺寶具後那一turn

只要擋到爺爺得番5層盾都無就可開始請他離場

補充御主裝用初始(單體回血) 或戰鬥服(stun)
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 08:28 PM   #39271
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
殺左幾個失蹤人士
304 450 098
4位

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 08:36 PM   #39272
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
殺左幾個失蹤人士
304 450 098
4位
申請左
Nesa
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-17, 08:37 PM   #39273
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: gingq7 查看文章
武藏太完美
crt普攻加np、寶具無敵貫通強化解除+技二、技三解狀態/無敵
一個人有齊你要既野

第二演武我技3解除弱體
寶滅師匠、普殺槍犬
1t88

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨

此篇文章於 09-18-17 08:49 PM 被 T.K. 編輯。
舊 09-18-17, 09:01 PM   #39274
T.K.
很黃很暴力

引用:
作者: hell & heaven 查看文章
拍片果個有Add我

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 09-18-17, 09:55 PM   #39275
細路翔
The One

講起武藏
佢係my room語音莫明奇妙講過趁早做瓜尼祿比較好

所以尼祿黎緊第三章都會跑出黎打算拎勤工獎?

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 03:48 AM

手機版 | APP版