Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-22-04, 03:10 PM   #101
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 疾風雷電
好想要四葉figure ............................旺角賣緊幾錢??
星人好似$150

舊 05-22-04, 03:17 PM   #102
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

註冊日期: Mar 2003
引用:
作者: Asurada
星人好似$150

殘念 ...........................係咪唔會再翻貨??

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 06:18 PM   #103
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

現時四葉figure連電擊大王幾錢才合理??

舊 05-22-04, 08:31 PM   #104
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 疾風雷電
現時四葉figure連電擊大王幾錢才合理??
合理價係$100樓下,but現時冇合理lee樣野...

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-22-04, 08:35 PM   #105
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

引用:
作者: b_boy
合理價係$100樓下,but現時冇合理lee樣野...
咁150合唔合理?

舊 05-23-04, 01:38 PM   #106
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

四葉figure連電擊大王$150入手!!隻四葉figure成舊水 .................不過為左四葉係值得的!!!

舊 05-28-04, 11:32 PM   #107
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004
銅鑼灣三越有極少量電擊大王6月號船貨------>HK$130

為o左可愛o既四葉妹妹, 已經無暇思索, take it to cash desk at once!
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-04, 11:35 PM   #108
*~小螢~*
Insane Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: 事丫娃些
銅鑼灣三越有極少量電擊大王6月號船貨------>HK$130

為o左可愛o既四葉妹妹, 已經無暇思索, take it to cash desk at once!
下..睇唔到tim!!
*~小螢~* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 09:29 PM   #109
Matamata
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2004
太古城uny有200呀..
我忍痛入左..
Matamata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 09:37 PM   #110
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
第2 期漫畫幾時出...
等到頸都長啦~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 09:46 PM   #111
cat@0079
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 基路亞
第2 期漫畫幾時出...
等到頸都長啦~
希望六月底前會出
但機會頗微
cat@0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 09:47 PM   #112
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
6 月底都仲要頗微... 死咯...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-03-04, 10:39 PM   #113
Matamata

我覺得一個月內...
睇番魔法老師ge中文化速度, 應該差唔多..
舊 06-03-04, 11:11 PM   #114
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: ~鵬~
太古城uny有200呀..
我忍痛入左..
信和還有...$160 only

Rice

舊 06-03-04, 11:13 PM   #115
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

引用:
我覺得一個月內...
睇番魔法老師ge中文化速度, 應該差唔多..
出版社好像不同呢(我只買日版, 不大清楚)...很難說

Rice

舊 06-03-04, 11:17 PM   #116
Matamata

引用:
作者: riceking
信和還有...$160 only

Rice
160都好貴啦...
講真...四葉妹妹得隻5蚊扭蛋size...
話就話有12個關節...都唔使貴成咁ar ma...
舊 06-03-04, 11:18 PM   #117
Matamata

引用:
出版社好像不同呢(我只買日版, 不大清楚)...很難說

Rice

對啊, 是不同的, 四葉是台灣角川, 涅吉是東立
但日文版也出了很久呢...
舊 06-03-04, 11:24 PM   #118
riceking
一人前のダメ人間

引用:
對啊, 是不同的, 四葉是台灣角川, 涅吉是東立
但日文版也出了很久呢...
才個多月而已, 那裡久啊 :bface:

Rice

舊 06-03-04, 11:28 PM   #119
riceking
一人前のダメ人間

引用:
160都好貴啦...
講真...四葉妹妹得隻5蚊扭蛋size...
話就話有12個關節...都唔使貴成咁ar ma...
真係貴.... 780yen的書賣到舊幾水, 真係有病
聽我個Friend講, 日本大把貨, 係香港先炒到咁....

Rice

舊 06-03-04, 11:50 PM   #120
Matamata

引用:
真係貴.... 780yen的書賣到舊幾水, 真係有病
聽我個Friend講, 日本大把貨, 係香港先炒到咁....

Rice
計番本野...60蚊有找...
其實我諗過叫人幫我係日本買勁多
然後番香港120隻賣出去...實有賺..
舊 06-04-04, 01:49 AM   #121
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
我想問第二期幾時會出???

舊 06-04-04, 11:05 AM   #122
b_boy
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: sunnypigdog
我想問第二期幾時會出???
知我地就唔洗係度估估下

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 01:57 PM   #123
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
有冇人知第一期隔左幾耐先出中文版

舊 06-04-04, 02:06 PM   #124
^_^
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: b_boy
知我地就唔洗係度估估下
我估佢書展出

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-04-04, 02:19 PM   #125
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: ^_^
我估佢書展出
唔會吧
佢又唔係有港版~~

如果係就慘,成7月尾8月~~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
AC Milan 球迷會Vol.4 ﹝~ 請到 Vol.5 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 12-22-06 04:23 PM
車路士球迷會Vol.6 ﹝~ 請移到Vol.7討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1000 05-30-06 09:17 AM

現在的時間是 01:47 AM

手機版 | APP版