Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-22-15, 04:30 PM   #376
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Eking 查看文章
唔覺宇宙人好強,覺醒後餓狼應該係主角50%左右, 宇宙人大概40%左右.....
打屁孩時光頭因為對方係人類手加減全開
打船長時每拳都係殺意全開

剩係睇光頭企係度唔郁屁孩都無可能將光頭打上月球就知

船長打到死都仲係用緊自己控制到既力量,屁孩比光頭虐到後來根本大暴走自己都唔知自己做緊乜

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 04:32 PM   #377
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 風音 查看文章
同阿修羅比肯定只係垃圾
分別於阿修羅明白光頭超幹爆強
阿修羅直頭係未正式交戰,係埋牙前已經感覺到死既恐怖....
全本書唔計知內情既英雄
係死之前有命知道光頭實力非凡既怪人好似真係得餓狼、阿修羅同船長

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 04:36 PM   #378
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
阿修羅直頭係未正式交戰,係埋牙前已經感覺到死既恐怖....
全本書唔計知內情既英雄
係死之前有命知道光頭實力非凡既怪人好似真係得餓狼、阿修羅同船長
餓狼唔計掛,打之前一直以為光頭係C級螻羅,重廢話一堆,之後耍完套拳以為光頭被打到變灰

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 04:39 PM   #379
細路翔
The One

唔應該用光頭做標準,應該用28歲幼女做標準

起碼我覺得28歲幼女如果唔係負傷應該真係可以收到餓狼皮,但對上輸出同hp回復都爆表既船長應該無解

英國說大家抱團死
舊 12-22-15, 04:42 PM   #380
神風@AMD
Action!

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID2776-5245-9304
3DS Friend Code5327 1257 3881
PSN  IDamd8899
預言中,同船長互角既對手就係餓狼

餓狼唔識光線技你地睇死人

舊 12-22-15, 06:17 PM   #381
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

引用:
作者: 細路翔 查看文章

起碼我覺得28歲幼女如果唔係負傷應該真係可以收到餓狼皮,但對上輸出同hp回復都爆表既船長應該無解
船長既部下本身有個超能力高手,我可以想定船長對超能力本身就有對戰經驗.....
我覺得28歲一定唔夠船長打

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-22-15, 07:35 PM   #382
Iro
魔法學園學生

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
船長既部下本身有個超能力高手,我可以想定船長對超能力本身就有對戰經驗.....
我覺得28歲一定唔夠船長打
龍卷做唔到光頭果種高輸出 對面船長回復已經不敗 加上高攻持久戰實贏
Iro 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 09:48 PM   #383
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

就算0.6倍都係快到睇唔切

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-22-15, 10:04 PM   #384
驚天地且泣鬼神
Senior Gamer
Zeon兵士

註冊日期: Oct 2008
引用:

餓狼回復都接近爆表
加上超能力對上意志力強既對手會弱化
28歲應該打唔低餓狼
驚天地且泣鬼神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-15, 10:36 PM   #385
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
28歲定餓狼好似講過
用超能力要好集中精神

所以28歲對餓狼點睇都後者嬴
爭在用幾多分鐘

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 03:58 AM   #386
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
套衫太強...食咁多大招同穿大氣層都係爛少少...

舊 12-23-15, 07:21 AM   #387
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: Rance 查看文章
套衫太強...食咁多大招同穿大氣層都係爛少少...
handmade係唔同D....HAHA

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-15, 09:19 AM   #388
驚天地且泣鬼神
Zeon兵士

引用:
作者: 埃及使者 查看文章
28歲定餓狼好似講過
用超能力要好集中精神

所以28歲對餓狼點睇都後者嬴
爭在用幾多分鐘
秒唔到餓狼既話好麻煩
次次血條剩少少又滿血進化
舊 12-23-15, 04:04 PM   #389
細路翔
The One

次次血條剩少少又滿血進化<<

最後唔係已經好似戶愚呂弟咁樣肉體已經大暴走反而無左一開始爆氣時既技巧?

個人覺得屁孩就係意志力唔夠高先會得到同光頭一樣既機會都係摸唔走光頭一格hp

光頭因為智商低對自己同幼稚園生一樣低b既理想無懷疑過先變到咁廚,但屁孩因為有小聰明所以就算得到機會變成超幹爆強都令到強度固定左係自己既價值觀入面

英國說大家抱團死
舊 12-24-15, 04:49 PM   #390
wgzc
Game Master
rofl

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDJC_XD
引用:
次次血條剩少少又滿血進化<<

最後唔係已經好似戶愚呂弟咁樣肉體已經大暴走反而無左一開始爆氣時既技巧?

個人覺得屁孩就係意志力唔夠高先會得到同光頭一樣既機會都係摸唔走光頭一格hp

光頭因為智商低對自己同幼稚園生一樣低b既理想無懷疑過先變到咁廚,但屁孩因為有小聰明所以就算得到機會變成超幹爆強都令到強度固定左係自己既價值觀入面

光頭絕對智商唔低
海底王自己食死貓已經表演左出嚟...
wgzc 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 06:51 PM   #391
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

光頭係單純,率直
所以佢好清楚自己既力量應該點用同出發點係邊
餓狼就係因為因為有小聰明同埋唔率直先會越行越遠sosad
由手機版發出
舊 12-24-15, 07:13 PM   #392
風音
The One

註冊日期: Feb 2004
Wii U ID我願像浮雲
PSN  ID輕輕的飄遠了
XBox Live Gamertag拋開一切好逍遙
光頭無野心係奇蹟

セカイガオワルマデハー ノシ
(☝ ՞ਊ ՞)☝オメデトウ
⊃天⊂
風音 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-15, 08:31 PM   #393
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
金屬球棒妹妹登場!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-15, 01:20 PM   #394
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
妹登場,霸氣趕走屁孩

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 12:12 AM   #395
宇智波佐助
Insane Gamer
寫輪眼

註冊日期: Apr 2007
船長 28歲 即係 邊個

那無可替代的鋼鐵之心也將如期而至
宇智波佐助 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 12:19 AM   #396
驚天地且泣鬼神
Zeon兵士

引用:
作者: 宇智波佐助 查看文章
船長 28歲 即係 邊個
船長係宇宙王波羅斯
28歲係龍捲
舊 12-28-15, 06:01 PM   #397
Eking

註冊日期: Feb 2006
原作睇到龍卷對光頭完全零威脅.......

舊 12-28-15, 06:35 PM   #398
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: Eking 查看文章
原作睇到龍卷對光頭完全零威脅.......
龍卷的超能力雖然實用又多用途. 但火力對光頭來說實在太低了.

船長篇就看出她的火力實在無法到宇宙船作出決定性的傷害(不過我當時我比較不解的是以龍卷的個性怎麼沒直接飛上船上)

現在人類最大威脅(雖然對光頭不是威脅)反而我覺得是金屬騎士.
幾日內就收拾好及重建好英雄協會時展現出的科技力太可怕了.
而且還拿走了宇宙船殘骸...

此篇文章於 12-28-15 06:39 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 08:43 PM   #399
事丫娃些
京アニに祈りを

註冊日期: Apr 2004

久保田誓@kubo_chika
ワンパンマン、スタッフ本
『ANIMATION HEROES』
コミケ3日目_東C22b[キムコレ]
場所をお借りして販売します。
B5:56P(表紙含む)。頒布価格1000円。

スタッフみんなで楽しく作った一冊になってます。
事丫娃些 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-15, 11:38 PM   #400
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章
龍卷的超能力雖然實用又多用途. 但火力對光頭來說實在太低了.

船長篇就看出她的火力實在無法到宇宙船作出決定性的傷害(不過我當時我比較不解的是以龍卷的個性怎麼沒直接飛上船上)

現在人類最大威脅(雖然對光頭不是威脅)反而我覺得是金屬騎士.
幾日內就收拾好及重建好英雄協會時展現出的科技力太可怕了.
而且還拿走了宇宙船殘骸...
光頭存在本身就證明,力量先至係基本,科技同超能力都係好睇唔好食

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:54 AM

手機版 | APP版