Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-20-17, 09:33 PM   #34501
柚原このみ
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: Sar8 查看文章
咁你又話生活緊要
唔好迫佢喇

柚原このみ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 09:37 PM   #34502
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
我提佢昨

100%善意ok

舊 04-20-17, 09:43 PM   #34503
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
我覺得第六天魔王非常強
我覺得4星死之藝術都可以考慮
+30%人型特攻, 但唔駛限定色卡, 唔駛限定寶具, 又少d cost

此篇文章於 04-20-17 09:47 PM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 09:46 PM   #34504
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
http://news.fate-go.jp/2017/0420_update/

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 10:28 PM   #34505
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
唔好迫佢喇
講得出就要找數架,
仲要次次神抽都話會大爆死,
又話留多幾多石ALL IN去嫁王,
現在只係實現番之前多次提過的東西

另外雖然佢唔中嫁王, 但D副產品都唔算差,
最少我開SVR玩到呢家都未夠突到2030同黑聖杯
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 10:38 PM   #34506
柚原このみ

引用:
作者: axe1292 查看文章
講得出就要找數架,
仲要次次神抽都話會大爆死,
又話留多幾多石ALL IN去嫁王,
現在只係實現番之前多次提過的東西

另外雖然佢唔中嫁王, 但D副產品都唔算差,
最少我開SVR玩到呢家都未夠突到2030同黑聖杯
個個記得翔哥之前講定幾千幾千抽嫁王
翔哥而家抽左成千石一張唔中,好慘架

玩左四個月得1張2030,黑杯X2,我出返去先…

舊 04-20-17, 10:46 PM   #34507
婠婠

註冊日期: Mar 2005
儲晒石再課埋都唔中

咁係咪應該點都追到有一隻先?

我都係玩得4個月
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 10:54 PM   #34508
~小鬼~
白虎白虎白白虎

註冊日期: Dec 2009
PSN  IDgavinng
引用:
作者: 婠婠 查看文章
儲晒石再課埋都唔中

我都係玩得4個月
又係唔追到中 點對得住之前果D 石
其實佢pick 果d 禮裝好似都唔差

FGO : 339,715,785
~小鬼~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-17, 10:57 PM   #34509
柚原このみ

引用:
作者: ~小鬼~ 查看文章
又係唔追到中 點對得住之前果D 石
其實佢pick 果d 禮裝好似都唔差
翔哥應該開直播抽
唔係追寶5肯定好快可以完直播

舊 04-20-17, 11:00 PM   #34510
蒼穹的天空
Insane Gamer

引用:
作者: digiharuka 查看文章

之前禮裝肥也是同樣處理?

4星"無用"禮裝也會當成肥料?
"無用"都當肥料, 全部堆晒落一張突滿3星先, 可以慳唔少QP

引用:
作者: T.K. 查看文章
我覺得第六天魔王非常強
引用:
作者: gingq7 查看文章
我覺得4星死之藝術都可以考慮
+30%人型特攻, 但唔駛限定色卡, 唔駛限定寶具, 又少d cost
第六天果張沒突滿
效果接近得張 勇者エリち (B卡15%&寶具25%)

死之藝術, 效果好OK, 係差卡面, 再睇CCC先決定

舊 04-21-17, 12:00 AM   #34511
NexTony
ヴェイン様~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code5198 2663 6984
XBox Live GamertagJumpTiger
交左兩單我的金閃王終於來了
魔性巨乳都滿左

F/GO 834697628
NexTony 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 12:47 AM   #34512
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
作者: 細路翔 查看文章
之前撻神好似先燒左1800石都唔出沖田搞到想棄坑...?

我無佢荷包咁深,有石剩都係1000石就剎車算

最正係出左4張5星櫻,3張理想王聖,即係擺明叫我死去養沖田唔好移情別戀(ry

話時話歐芙大大今晚係咪切j,我擺左清姬係房700石都唔見5星喎
allin=抽剩1000石
1抽=3石
1000石/3石=333.3抽
allin=抽剩333.3抽
計到呢度突然發覺原來我連allin嘅資格都冇
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 01:03 AM   #34513
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 廢‧人一個 查看文章
allin=抽剩1000石
1抽=3石
1000石/3石=333.3抽
allin=抽剩333.3抽
計到呢度突然發覺原來我連allin嘅資格都冇
無謂咁樣同人比較, 要比較就用支出/收入去比.

影響唔到入肉叫咩all in?

舊 04-21-17, 01:23 AM   #34514
柚原このみ

而家至望到,歐芙大大今晚係咪切j未?

舊 04-21-17, 02:24 AM   #34515
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
引用:
燒多5單居然只突爆左5星櫻,3張高文,2張龍女,一張4星尼祿

任務達成(?
引用:
你地應該再插得入肉d等我下星期唔好又身痕倒埋剩低個1900石
仲有1900石,嫁王都未出邊叫任務達成
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
講呢d
事到如今我地都係一齊積極研究下點樣先可以抽中
咁會實際d
由手機版發出
試下學我咁凌晨3點去抽(我多數2-3個10連出5星)
引用:
作者: 婠婠 查看文章
儲晒石再課埋都唔中

我都係玩得4個月
千其唔好咁諗,學翔哥咁搵第2個時段去抽先明智,佢唔出o既,你課1萬都無用

引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章

搞左咁耐終於完成, 第八張滿等禮裝
下一張應該係邊張...?.
第8張
我一張都未有

此篇文章於 04-21-17 02:38 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 02:31 AM   #34516
the fool
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
下次update
・一部クエストの「クエスト情報」画面にて、ミッションクリアの対象となっている遭遇済エネミーに「Target」の表示を追加します。
Quest情報D敵人會有個Target字表示同Mission有關
應該唔少師兄有用,雖然D Master Mission通常都係打Event同曜日任就ok,但有時miss左都可以搵返要打乜敵人

・バトルにて、スキル使用確認をOFFにした状態でスキルボタンを長押しした際に、スキル使用確認ウィンドウを開くよう変更します。
Off左Skill使用確認長按Skill,可以開返Skill確認
呢樣早應加返,成日試新角都要開返個Skill確認Window

此篇文章於 04-21-17 02:36 AM 被 the fool 編輯。
the fool 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 06:37 AM   #34517
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 蒼穹的天空 查看文章
第六天果張沒突滿
效果接近得張 勇者エリち (B卡15%&寶具25%)

死之藝術, 效果好OK, 係差卡面, 再睇CCC先決定
反正最實用的寶石翁和2030都係仔, 最汎用的相樸又係仔, 所以卡面無所謂啦

唔知幾時會出debuff 5星禮裝系列(黑聖杯/老騎士果類), 例如未突滿每回合出12星但每回合扣500血, 綠卡+50%但減10%防, etc., 應該會幾好玩, 現時無乜用的自補技能就會有多d用;
又或者全體buff系列(理想之王聖,各種絆10禮裝), 可以係一開場全隊加30%NP(突滿40%NP)之類

此篇文章於 04-21-17 06:44 AM 被 gingq7 編輯。
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 07:37 AM   #34518
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
要屎忽痕玩戰鬥續行都要等技安PICK UP完返歸先

妖尼姑我好似差一張先突滿,寶石翁連一張都無見過(非洲人確定)

話說尋晚試完,隔離裝左突滿2030的話,沖田插ぐたお好似好打過用張5星櫻

張櫻好明顯係比jack專用(?),自己無突滿2030的話用壬生狼補返個4粒星都ok既

沖田向96lv邁進中有需要的話歡迎取用(skill現時點基本上得4 lv就是了

英國說大家抱團死

此篇文章於 04-21-17 08:48 AM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 08:59 AM   #34519
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
而家至望到,歐芙大大今晚係咪切j未?
我對翔哥ge遭遇感到十分同情及遺憾

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:03 AM   #34520
細路翔
The One

引用:
我對翔哥ge遭遇感到十分同情及遺憾
唔洗同情及遺憾,切就可以了

其實話超絕大爆死都未至於,始終出左9隻四星,突左兩張廚禮,出左一張癡女三藏

只係想要個隻唔出現咁解,
我依幾日都係向三藏大師求道淨下心算(看著胸部

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 09:08 AM   #34521
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
唔洗同情及遺憾,切就可以了

其實話超絕大爆死都未至於,始終出左9隻四星,突左兩張廚禮,出左一張癡女三藏

只係想要個隻唔出現咁解,
我依幾日都係向三藏大師求道淨下心算(看著胸部
你好似抽左700石?
咁有1隻5星9隻4星
仲有咁多勁禮裝, 其實都黑唔晒wor

歡迎pm查詢、預約
舊 04-21-17, 09:10 AM   #34522
細路翔
The One

引用:
你好似抽左700石?
咁有1隻5星9隻4星
仲有咁多勁禮裝, 其實都黑唔晒wor
係兩日夾埋抽左1090石(大概)先有

最大戰果就係5星櫻/黑聖杯/2030突滿

英國說大家抱團死
舊 04-21-17, 09:11 AM   #34523
stcdavidhk

引用:

妖尼姑我好似差一張先突滿,寶石翁連一張都無見過(非洲人確定)
妖尼up緊但我抽左7單一張妖尼都冇(本身一張都冇),咁我叫乜?

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-21-17, 09:12 AM   #34524
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

引用:
係兩日夾埋抽左1090石(大概)先有

最大戰果就係5星櫻/黑聖杯/2030突滿
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切

歡迎pm查詢、預約
舊 04-21-17, 09:16 AM   #34525
細路翔
The One

引用:
頂你, 1100石突滿呢3張仲有咁多鯖
仲好意思叫我切
咁你話叫我試擺清姬係房去賭j嘛,我擺完之後個700石真係一張5星鯖都唔見喎

英國說大家抱團死

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 10:08 PM

手機版 | APP版