Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-28-17, 07:08 PM   #32001
雷帝.嘉芙
God of Gamer
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 細路翔 查看文章
忍手唔比錢食飯拎晒去課金?
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:10 PM   #32002
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 雷帝.嘉芙 查看文章
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人

歐洲人多到回覆都唔好意思

舊 02-28-17, 07:10 PM   #32003
細路翔
The One

引用:
明明係煙>飯>課金

呢度越黎越多歐人
點解要食煙

戒左之後一個月就可以課多四單

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:13 PM   #32004
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
歐洲人多到回覆都唔好意思
你都有歐洲passport

引用:
點解要食煙

戒左啦 食返之嘛

塔羅牌占卜 Tarot Reading
歡迎pm查詢、預約
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:15 PM   #32005
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
Fate/Grand Order [新宿幻霊事件]滿滿的男人

引用:
你都有歐洲passport

戒左啦 食返之嘛

比入境處同移民局周到
已經比人剪左本passport同強制遣返左

舊 02-28-17, 07:16 PM   #32006
細路翔
The One

引用:
比入境處同移民局周到
同我一樣去做歐洲難民執骨頭算啦

課10單應該有一張咁大把既

不過你玩邊隻game都係廢課....

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-28-17 07:20 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-28-17, 07:22 PM   #32007
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
比入境處同移民局周到
某國封鎖'部份國家',證明你係來自某'部份國家'

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:23 PM   #32008
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
這裡好多人無課金...(我的線上老婆那種)

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:24 PM   #32009
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
引用:
點解要食煙

咪住,4單就算非洲石都成千2蚊?
$1200/$57包=21包

GBF:839720

Fate/GO: 338849498 (90等)呆毛吾王 SiKi(被迫凍結中) , 644590007(90等)金閃閃/呆毛吾王 SiKi)
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:28 PM   #32010
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
情人節課左3PACK已經驚
唔係玩慣課金GAME
成K成K咁課
真係唔慣
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:33 PM   #32011
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

註冊日期: Aug 2006

我終於達成入坑目標

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

( ;゚Д゚)「お、おお…」
FURIMUKI 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:33 PM   #32012
細路翔
The One

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
咪住,4單就算非洲石都成千2蚊?
$1200/$57包=21包
我有同事一日j三包....

依隻game個drop rate真係低能到核爆,但實際你無興趣既角色真係可以一蚊都唔課拉堆3,4星都夠打晒

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-28-17 07:38 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-28-17, 07:39 PM   #32013
零晶
Senior Gamer
=目= /) 渣古星人

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: FURIMUKI 查看文章
老虎蟹都升孔明先
太陽王要去到6章先可以再臨第2次,60lv用住先

黑槍你點樣抽架隨時勁過白槍,槍最優先升佢
騎用雙子,殺用卡米拉
全部都係勁角
話說。。。我買番來,20蚊。。。。
一開波係無騎雙子,係玩左排,有20抽先掉出來,本身黑saber 槍就有。。。
即係宜家佢無event 我係無機會有素材係咪咁??

另。。。孔明真心升到差唔多60, 都仲係唔夠力。。到底點用。。除左幫人回np 快啲外。。。。
宜家升到bx saber 去到80, 再喂佢升90,但感覺除左張卡好靚就成日死。。個個都打佢既。。

好用指數係6, 仲可以駁埋呢招
lv15.多重翻桌砸人
(╯ ̄皿 ̄)╯︵┴┴┴┴┴┴┴┴┴ ( ̄#)3 ̄ )

我是一條
零晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 07:41 PM   #32014
細路翔
The One

引用:
作者: 零晶 查看文章
宜家升到bx saber 去到80, 再喂佢升90,但感覺除左張卡好靚就成日死。。個個都打佢既。。
你升完去90會好似我一樣咁後悔

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 07:41 PM   #32015
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

即係咁
高rare有好高能力同埋好平凡既skill或者寶具
低rare有好低能力同埋勁到爆炸既skill或者寶具
佢係咁樣拉平衡

(´・ω・`)「Evansが47ならサイバーガガクは46でいい。マジで。」

舊 02-28-17, 07:43 PM   #32016
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

孔明你拎埋第3個skill佢先開工
佢個skill lv1等於人地同類skill lv10效果仲送NP
你話勁唔勁

舊 02-28-17, 07:44 PM   #32017
細路翔
The One

引用:
即係咁
高rare有好高能力同埋好平凡既skill或者寶具
低rare有好低能力同埋勁到爆炸既skill或者寶具
佢係咁樣拉平衡
我打提媽同魔神王都係靠隻1星牛

每turn都放寶具debuff超爽的

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 08:08 PM   #32018
零晶
Senior Gamer
=目= /) 渣古星人

註冊日期: Oct 2003
引用:
你升完去90會好似我一樣咁後悔
80lv 感覺係。。。大技無用,係紅卡個陣好鬼痛。。。係張立繪好正(我認我saber 粉。。中度啦)

咁係咪1,2、3,星角都要練???

黑槍我卡左係50lv...隻game 啲素材除左event 就好似唔識跌咁既。。。
孔明卡住60lv...又係無料升

靠BX saber 鬥快殺咁支撐落去

好用指數係6, 仲可以駁埋呢招
lv15.多重翻桌砸人
(╯ ̄皿 ̄)╯︵┴┴┴┴┴┴┴┴┴ ( ̄#)3 ̄ )

我是一條
零晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-17, 08:13 PM   #32019
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

隻X毫無疑問係弱角,不過話晒都係5星,點都有三分釘

至於素材,呢隻Game係咁架啦

舊 02-28-17, 08:14 PM   #32020
Hextor

引用:
作者: 零晶 查看文章
80lv 感覺係。。。大技無用,係紅卡個陣好鬼痛。。。係張立繪好正(我認我saber 粉。。中度啦)

咁係咪1,2、3,星角都要練???

黑槍我卡左係50lv...隻game 啲素材除左event 就好似唔識跌咁既。。。
孔明卡住60lv...又係無料升

靠BX saber 鬥快殺咁支撐落去
可以練2星騎聖喬治或者盾妹保隻BERSERKER

(但係其實冇必要,我都冇練)

其實初期都係抱大腿秒人架啦
舊 02-28-17, 08:19 PM   #32021
細路翔
The One

我願意用90lv bx換隻1lv阿提拉寶寶返黎

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 08:21 PM   #32022
FURIMUKI
ニアちゃん抱きまくら

アルテラ好用咩?
雖然我覺得☆5全體劍真係個個都差唔多

舊 02-28-17, 08:22 PM   #32023
細路翔
The One

引用:
アルテラ好用咩?
點都好過bx

純綷因為我目標係收集extra系列登場角色咁解

英國說大家抱團死
舊 02-28-17, 08:31 PM   #32024
Hextor

引用:
アルテラ好用咩?
個個都有攻UP, 都係拎黎秒種火/槍卒
舊 02-28-17, 08:34 PM   #32025
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
終於過埋第7章
非常感謝鵺葭巨巨你隻大力到唔科學嘅水槍王
我決定等水槍王復刻課到佢寶5為止
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 09:47 AM

手機版 | APP版